HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0)

Salesforce AP-207 問題集

AP-207

試験コード:AP-207

試験名称:Energy and Utilities Cloud Accredited Professional

最近更新時間:2026-09-25

問題と解答:全77問

AP-207 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集AP-207 資格取得

質問 1:
How is the Energy and Utilities Cloud solution installed on an org?
A. A specialized org that Salesforce creates with the solution installed is required
B. Its included as part of core and will be deployed when licenses are purchased
C. Its installed as a managed package and unmanaged components
D. The functionality is unlocked based on the license types assigned to the org
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Which four objects does the EnergyRuntimeServiceSFS sample permission set give View All and Modify All permissions to a user?
A. Work Order. Work Order Line item. Service Territory. Work Type
B. Work Order. Work Order Line Item Work Procedure. Work Plan
C. Work Order. Work Order Line Hem, Service Appointment, Work Type
D. Work Order. Work Type. Service Appointment. Service Territory
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
consultant has been tasked with gathering and aligning requirements fram a small group of key stakeholders for an Energy and Utilities Cloud implementation.
Which approach would be most effective for eliciting business requirements from the small group of stakeholders?
A. Conduct a focus group with all stakeholders to present different future-state sales processes and elicit stakeholder opinions.
B. Create and deliver a questionnaire to each stakeholder to elicit thoughts on the pros and h. of the current-state sales processes.
C. Conduct a semi-structured requirement gathering session to walk-through current-state sales processes with the stakeholders to align on common requirements.
正解:C

質問 4:
An energy company wants to integrate its current Product Catalog legacy system with its Salesforce org. which uses Industries CPQ. In this API. all products require a Product type, which can be one of four values: Energy, Batteries. Measurement, or Solar Panels This information must be captured in Salesforce and be easily searchable in the org to be sent to the system.
What is the recommended way to design it in Energy and Utilities Cloud?
A. A picklist attribute can be configured and associated to each product individual^
B. A Velocity Picklist can be configured and related to Produc12 object
C. A picklist field can be added to the Prodoct2 object
D. A picklist attribute can be configured and associated to the base object type.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
A customer has recently installed Energy and Utilities Cloud Which specific license enables an energy company's partners to access applications via a web portal?
A. Energy and Utilities Base Service
B. Energy and Utilities Cloud for Digital Experience User
C. Energy and Utilities Base for Digital Experience Partner
D. Energy and Utilities Base
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
An energy utility company is implementing the Customer Acquisition Management application. The application should support unauthenticated self-serve portal users.
What's the preferred method to configure the application security to meet the requirement?
A. The Customer Acquisition Management application cannot support unauthenticated self serve portal users
B. A consultant should create new permission sets to grant appropriate access to all required objects.
C. A consultant should assign an EnergyftuntimeB2CSales sample permission set to the Guest User profile and an Energyfiuntime82CSalesCustomerCommunityUser sample permission set to customer community users.
D. A consultant should assign an EnergyRuntimeSales sample permission set to the Guest User profile and an EnergyRuntimeSalesCustomerCommunityUser sample permission set to customer community users.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
An energy company is an energy retailer with a global presence. They require a solution that can generate, redline, and manage contracts.
Which of the following Energy and Utilities Cloud solutions can be used?
A. Energy and Utilities Cloud - Document Generation S
B. Energy and Utilities Cloud = Configure Price Quote (CPQ)
C. Energy and Utilities Cloud - Sales and Service
D. Energy and Utilities Cloud - Contract Lifecycle Management
正解:D

質問 8:
An energy company must include a clause about additional operational costs in contracts that exceed 10 MegaWatts in their DOCX Template. The information about energy volume is already available in the Contract object.
How should the administrator proceed to include this condition in the document template to show this clause only when the contract energy volume is higher than 10 MegaWatts?
A. Create a custom formula m DataRaptor Extract
B. Create a custom field in the Contract object
C. Create an Apex Class
D. Create a custom formula m DataRaptor Load.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSalesforce AP-207をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSalesforce AP-207をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSalesforce AP-207を持っていることを保証します。

TopExamは君にAP-207の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社のSalesforce AP-207を利用すれば試験に合格できます

弊社のSalesforce AP-207は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はAP-207問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

AP-207無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSalesforce AP-207を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のAP-207問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料Salesforce AP-207サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料AP-207サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのAP-207問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

AP-207試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のAP-207問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSalesforce AP-207を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

Salesforce AP-207 試験シラバストピック:

セクション目標
統合とデータ管理- システム統合の概念
  • 1. APIベースの統合
    • 2. 外部システムとの接続性
      - データ管理
      • 1. データ品質とガバナンスの基礎
        • 2. データモデルの整合
          Salesforce Energy & Utilities Cloud の機能- コアプラットフォーム機能
          • 1. 業界データモデルの概念
            • 2. Energy and Utilities Cloud の機能
              - アセットおよびサービス管理
              • 1. 作業指示とフィールドサービスの概念
                • 2. アセット追跡とライフサイクル管理
                  エネルギー・公益事業業界の基礎- エネルギー・公益事業のビジネスプロセス
                  • 1. 公益事業における顧客ライフサイクル
                    • 2. 公益事業運営の概要
                      メーター、請求、および使用量管理- メーターデータの取り扱い
                      • 1. 使用量データの取り込み概念
                        • 2. 消費量追跡
                          - 請求プロセス
                          • 1. 料金および料金体系の概念
                            • 2. 請求ワークフローの概要
                              顧客エンゲージメントとエクスペリエンス- デジタル顧客エクスペリエンス
                              • 1. 顧客コミュニケーションフロー
                                • 2. セルフサービスポータル
                                  - カスタマーサービス業務
                                  • 1. 公益事業におけるケース管理
                                    • 2. オムニチャネルサポートの概念

                                      Salesforce Energy and Utilities Cloud Accredited Professional 認定 AP-207 試験問題:

                                      問題 #1
                                      An energy company wants to calculate the estimated monthly amount a customer needs to pay.
                                      How can a consultant configure Energy and Utilities Cloud CPQ to calculate monthly commodity pricing?

                                      A. Using a subscription pricing plan
                                      B. Using onetime price
                                      C. Using monthly recurring price
                                      D. Using usage price


                                      問題 #2
                                      4 utility company is going through an extensive digital transformation. They want to use Energy and Utilities Cloud as a unified desktop application for service agents in order to have a 360-degree view of customers and guided processes for common actions. For this, they require integrations with their customer information system (CIS) and billing systems.
                                      What three common objects are typically part of this Integration?
                                      Choose 3 answers

                                      A. eSignature
                                      B. Account
                                      C. Premise
                                      D. Meter Pings
                                      E. Balances


                                      問題 #3
                                      An energy company needs a way to generate PDF or Word proposals based on a quote for commercial customers to review before proceeding with the products and services.
                                      What tool can be used to automatically create these proposals?

                                      A. OmniStudio Document Generation
                                      B. Energy and Utilities Cloud Contract Lifecycle Management (CLM)
                                      C. Energy and Utilities Cloud Configure Price Quote (CPQ)
                                      D. Microsoft Word


                                      問題 #4
                                      An implementation team has requested an org containing the Energy and Utilities Cloud Large Account Sales Management application. After working with the app. they determine that they need the functionality of the homepage for agents and team leaders.
                                      How does the team get the required components into their development environment?

                                      A. The team should request the Energy and Utilities Cloud engineering team to deploy the necessary components into the project development environment.
                                      B. The team should follow the documentation and migrate the required components into the* development environment.
                                      C. The team should take a look at the application code, and then go and re-type the code into their development environment.
                                      D. The team needs to copy and paste the required components from their trial environment into their development environment.


                                      問題 #5
                                      Which two items are necessary before starting a data mapping exercise from the billing system to Energy and Utilities Cloud?
                                      Choose 2 answers

                                      A. A high-level object map of the entities and fields used by the billing system
                                      B. Understanding of the Energy and Utilities customer data model
                                      C. Project team roles and responsibilities
                                      D. Technical connection details for the billing system
                                      E. A decision on the tool or technology that will be used for migrating the data (ETL)


                                      解説:

                                      問題 #1
                                      正解: D
                                      問題 #2
                                      正解: B、C、E
                                      問題 #3
                                      正解: A
                                      問題 #4
                                      正解: B
                                      問題 #5
                                      正解: A、B

                                      AP-207 関連試験
                                      AP-226 - Contact Center Accredited Professional
                                      AP-215 - Marketing Cloud Intelligence Accredited Professional
                                      AP-217 - Media Cloud Accredited Professional
                                      Marketing-Cloud-Intelligence - Marketing Cloud Intelligence Accredited Professional Exam
                                      Salesforce-Media-Cloud - Salesforce Media Cloud Accredited Professional (AP) Exam
                                      連絡方法  
                                       [email protected] サポート

                                      試用版をダウンロード

                                      人気のベンダー
                                      Adobe
                                      Apple
                                      Avaya
                                      CheckPoint
                                      Citrix
                                      CIW
                                      CompTIA
                                      EC-COUNCIL
                                      EXIN
                                      FileMaker
                                      IBM
                                      Juniper
                                      Lotus
                                      Lpi
                                      Network Appliance
                                      OMG
                                      Oracle
                                      PMI
                                      SNIA
                                      Symantec
                                      VMware
                                      XML Master
                                      Zend-Technologies
                                      The Open Group
                                      H3C
                                      F5
                                      3COM
                                      BEA
                                      Dell
                                      ACI
                                      すべてのベンダー
                                      TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
                                       品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
                                       一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
                                       全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
                                       ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。