HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Salesforce ARC-801 問題集

ARC-801

試験コード:ARC-801

試験名称:Design and Implement B2B Multi-Cloud Solutions

最近更新時間:2026-08-28

問題と解答:全114問

ARC-801 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集ARC-801 資格取得

質問 1:
Northern Trail Outfitters (NTO) is in the middle of the buildout of Marketing Cloud Account Engagement and Sales Cloud. NTO has multiple business units, and each business unit has different access to lead and contactrecords. NTO wants to see how marketing data Sharing Rules are working across different business units to ensure that different business units can only see lead or contact records for their business unit.
What should a Solution Architect demo to the Marketing team to show that the different business units are connected correctly?
A. Create a dynamic list m multiple business units with the same rules, and show the total leads and contacts m the list per business unit.
B. It's not possible to have sandboxes with Marketing Cloud Account Engagement, and the Solution Architect will need todemo this with a Salesforce Sandbox fixed to a live Marketing Cloud Account Engagement environment.
C. Send test emails from Marketing CloudAccount Engagement to the same Iist of leads and contacts to show each lead or contact receiving emails from the various business units.
D. Create a report in 626 Marketing Analytics to show the different business units and the total leads and contacts in each business unit.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Universal Containers (UC) is concerned about potential data storage issues in Salesforce due to the Invoice, Order, and Inventory data that would be flowing infrom various on-premise legacy CRM and ERP applications. UC would like to view and occasionally report on this data on-demand for day-to-day operational processes and would prefer not to store the data in Salesforce due to data residency requirements.
Which recommendation should the Solution Architect make to meet this requirement?
A. Use Salesforce Orchestrator with MuleSoft to retrieve the data when it is needed.
B. Push the data into Salesforce and implement an archival strategy.
C. Write custom Apex code to retrieve the data in real time from external systems.
D. Re-architect the implementation using Salesforce Connect and external objects.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
What should a Solution Architect do to ensure that all requirements for a multi-cloud implementation are captured during discovery sessions so that projectstakeholders are aligned with the project team on deliverables?
A. Define and document the user journey map with project stakeholders to capture the customer interactions at all touchpoints.
B. Define and document the business value map with project stakeholders to capture the value provided by the implementation.
C. Develop and present the business case to all project stakeholders before beginning the solution design and development phase.
D. Develop and present the project scope itemized within the requirements document to all project stakeholders before beginning the solution design and development phase.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Universal Containers (UC) uses Sales Cloud, Service Cloud, and Experience Cloud. The implementation was completed 5+ years ago, and Service Cloud users are now expressing dissatisfaction with system performance. A custom Visualforce page was developed to show relevant data to Experience Cloud users. The same page is used by the Support team but displays more information based on their profile. UC has a small internal Support team for Salesforce that periodically enables new features in production.
Which best practice should the Solution Architect recommend to avoid these types of issues in the future?
A. Assess the level of data quality and test new features with a pilot before enabling for all users.
B. Assess the level of technical debt and test new features with the Product team in a Developer sandbox.
C. Assess the level of data quality and test new features with a subset of users in production before enabling all users.
D. Assess the level of technical debt and test new featuresin a sandbox before enabling in production.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
During a B2B multi-cloud implementation, an executive sponsor from Universal Containers (UC) approaches the Solution Architect to discuss ongoing support and new functionality that will be rolled out tosupport UC. The current implementation supports Experience Cloud, Service Cloud, and Sales Cloud.
Which three recommendations should a Solution Architect make to ensure features are enabled without impacting user efficiency?
Choose 3 answers
A. Ensure development, training, and production environments are in place.
B. Give usersa way to raise support tickets for new features they do not understand.
C. Give users the ability to opt-out of any new feature they dislike.
D. Fully document all customizations added to the system.
E. Communicate and train users on new features.
正解:A,D,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Universal Containers (UC) is using Sales Cloud and Service Cloud. UC wants a solution that can tend scheduled emails on a dairy, weekly, or monthly basis to existing customers and prospects. UC also wants to track if customers haveopened the emails. There can be as little as 1,000 emails in a week or as many as 100,000 emails in a month, depending on the season.
Based on that criteria, which solution should the Solution Architect recommend to UC?
A. Set up scheduled flows to handleemail sending and tracking.
B. Recommend Marketing Cloud Personalization.
C. Recommend Marketing Cloud Account Engagement.
D. Develop a custom solution using scheduled Apex to send emails.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Northern Trail Health has clients that have more than 10,000 employees. The company's Customer Service team handles requests from its client's employees directly and tracks various rebate programs per employee. Private information should not be shared with the Sales team and they should only see contacts that are relevant to the sales process.
Assuming that Sales and Service teamsshare certain contacts, in which two ways should a Solution Architect ensure optimal performance?
Choose 2 answers
A. Set the Contact object to PublicRead Only so that the sharing rules do not bog down performance for sharing.
B. Assign all contacts to Sales team members to ensure sharing is streamlined and hide private fields from them.
C. For each Account, assign Sales Contacts to the Sales team andall the rest to a Customer Service representative assigned to the Account.
D. Use profiles and/or permission sets to give View All access to Customer Service on the Contact object.
正解:C,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
AC Computers is getting ready to go live with automated subscription invoicing using Sales Cloud and Revenue Cloud. AC Computers' primary goal is to retire its homegrown system used for manual invoicing and migrate any outstanding bookings. The company wants to make sure there is little disruption to a customer's current invoicing schedule when it goes live with Salesforce Billing and retires the existing system.
Which three recommendations should a Solution Architect make to reduce customer impact?
Choose 3 answers
A. Migrate all historical payment methods from the homegrown system.
B. Provide training and enablement for end users and admins prior to go live.
C. Utilize the standard user adoption reports and dashboards to track invoice data.
D. Create a release and change management process to incorporate feedback and fix issues.
E. Compare invoices as produced in both systems to ensure customer invokes are as expected.
正解:A,B,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
A corporate bank has decided to use a multi-cloud solution to reduce time to market, showcase a 360-degree view of the bank's business customers, and improve CSAT rating by increasing channels for customer service. The CIO has asked to run a discovery workshop with one goal: understanding existing technical dependencies within the organisation.
What should a Solution Architect recommend as the top priority to start this journey?
A. Plot the map or the future system landscape by making assumptions about the changes needed to improve customer satisfaction.
B. Plot the process map using Universal Process Notation (UPN) through workshops involving a diverse set of stakeholders.
C. Plot the map of the current system landscape and identify key areas where the B2B multi-cloud solution will fit in.
D. Plot what the customer is thinking, doing, and feeling at the varying stages of their experience, and connect them to interactions with the bank.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSalesforce ARC-801をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSalesforce ARC-801をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSalesforce ARC-801を持っていることを保証します。

Salesforce ARC-801 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Demonstrate Business, Delivery, and Technical Leadership
  • Learn About Account-Based Marketing
トピック 2
  • Communicate with Stakeholders and Multiple Departments
  • Understand the Relationship Between Connected Business Relationships and Meaningful Customer Experiences
トピック 3
  • Explore ERP in a System Engagement Framework
  • Explore Sales Cloud, B2B Commerce, Marketing Cloud Account Engagement
トピック 4
  • Define Enterprise Resource Planning (ERP)
  • Examine a Multi-Org and Multi-Cloud Case Study
トピック 5
  • Understand Quote to Installation Solutions
  • Review Artifact Solution Design for Cart to Quote Use Case
トピック 6
  • Adjust Solution Design Based on Critiques
  • Design Solution Architecture for Multi-Cloud Implementation

参照:https://trailheadacademy.salesforce.com/classes/arc801-Design-and-implement-b2b-multi-cloud-solutions?_ga=2.163401339.672380671.1678100550-868583764.1675337219#

弊社のSalesforce ARC-801を利用すれば試験に合格できます

弊社のSalesforce ARC-801は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はARC-801問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

ARC-801無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSalesforce ARC-801を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は無料Salesforce ARC-801サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料ARC-801サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのARC-801問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

ARC-801試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

TopExamは君にARC-801の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のARC-801問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のARC-801問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSalesforce ARC-801を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。