HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Google Associate-Data-Practitioner 問題集

Associate-Data-Practitioner

試験コード:Associate-Data-Practitioner

試験名称:Google Cloud Associate Data Practitioner

最近更新時間:2026-07-07

問題と解答:全108問

Associate-Data-Practitioner 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集Associate-Data-Practitioner 資格取得

質問 1:
Your company is building a near real-time streaming pipeline to process JSON telemetry data from small appliances. You need to process messages arriving at a Pub/Sub topic, capitalize letters in the serial number field, and write results to BigQuery. You want to use a managed service and write a minimal amount of code for underlying transformations. What should you do?
A. Use a Pub/Sub push subscription, write a Cloud Run service that accepts the messages, performs the transformations, and writes the results to BigQuery.
B. Use a Pub/Sub to Cloud Storage subscription, write a Cloud Run service that is triggered when objects arrive in the bucket, performs the transformations, and writes the results to BigQuery.
C. Use the "Pub/Sub to BigQuery" Dataflow template with a UDF, and write the results to BigQuery.
D. Use a Pub/Sub to BigQuery subscription, write results directly to BigQuery, and schedule a transformation query to run every five minutes.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
You have an existing weekly Storage Transfer Service transfer job from Amazon S3 to a Nearline Cloud Storage bucket in Google Cloud. Each week, the job moves a large number of relatively small files. As the number of files to be transferred each week has grown over time, you are at risk of no longer completing the transfer in the allocated time frame. You need to decrease the total transfer time by replacing the process.
Your solution should minimize costs where possible. What should you do?
A. Create an agent-based transfer job that utilizes multiple transfer agents on Compute Engine instances.
B. Create a batch Dataflow job that is scheduled weekly to migrate the data from Amazon S3 to Cloud Storage.
C. Create a transfer job using the Google Cloud CLI, and specify the Standard storage class with the - custom-storage-class flag.
D. Create parallel transfer jobs using include and exclude prefixes.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Your data science team needs to collaboratively analyze a 25 TB BigQuery dataset to support the development of a machine learning model. You want to use Colab Enterprise notebooks while ensuring efficient data access and minimizing cost. What should you do?
A. Use BigQuery magic commands within a Colab Enterprise notebook to query and analyze the data.
B. Create a Dataproc cluster connected to a Colab Enterprise notebook, and use Spark to process the data in BigQuery.
C. Copy the BigQuery dataset to the local storage of the Colab Enterprise runtime, and analyze the data using Pandas.
D. Export the BigQuery dataset to Google Drive. Load the dataset into the Colab Enterprise notebook using Pandas.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
You manage a BigQuery table that is used for critical end-of-month reports. The table is updated weekly with new sales data. You want to prevent data loss and reporting issues if the table is accidentally deleted. What should you do?
A. Create a clone of the table. On deletion, re-create the deleted table by copying the content of the clone.
B. Create a view of the table. On deletion, re-create the deleted table from the view and time travel data.
C. Schedule the creation of a new snapshot of the table once a week. On deletion, re-create the deleted table using the snapshot and time travel data.
D. Configure the time travel duration on the table to be exactly seven days. On deletion, re-create the deleted table solely from the time travel data.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
You are building a batch data pipeline to process 100 GB of structured data from multiple sources for daily reporting. You need to transform and standardize the data prior to loading the data to ensure that it is stored in a single dataset. You want to use a low-code solution that can be easily built and managed. What should you do?
A. Use Cloud Storage to store the data. Use Cloud Run functions to perform data cleaning and transformation, and load the data into BigQuery.
B. Use Cloud Data Fusion to ingest the data, perform data cleaning and transformation, and load the data into Cloud SQL for PostgreSQL.
C. Use Cloud Data Fusion to ingest the data, perform data cleaning and transformation, and load the data into BigQuery.
D. Use Cloud Data Fusion to ingest data and load the data into BigQuery. Use Looker Studio to perform data cleaning and transformation.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
You are designing a pipeline to process data files that arrive in Cloud Storage by 3:00 am each day. Data processing is performed in stages, where the output of one stage becomes the input of the next. Each stage takes a long time to run. Occasionally a stage fails, and you have to address the problem. You need to ensure that the final output is generated as quickly as possible. What should you do?
A. Design the workflow as a Cloud Workflow instance. Code the workflow to jump to a given stage based on an input parameter. Rerun the workflow after correcting any stage output data errors.
B. Design the processing as a directed acyclic graph (DAG) in Cloud Composer. Clear the state of the failed task after correcting any stage output data errors.
C. Design a Spark program that runs under Dataproc. Code the program to wait for user input when an error is detected. Rerun the last action after correcting any stage output data errors.
D. Design the pipeline as a set of PTransforms in Dataflow. Restart the pipeline after correcting any stage output data errors.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
You are predicting customer churn for a subscription-based service. You have a 50 PB historical customer dataset in BigQuery that includes demographics, subscription information, and engagement metrics. You want to build a churn prediction model with minimal overhead. You want to follow the Google-recommended approach. What should you do?
A. Use Dataproc to create a Spark cluster. Use the Spark MLlib within the cluster to build the churn prediction model.
B. Create a Looker dashboard that is connected to BigQuery. Use LookML to predict churn.
C. Export the data from BigQuery to a local machine. Use scikit-learn in a Jupyter notebook to build the churn prediction model.
D. Use the BigQuery Python client library in a Jupyter notebook to query and preprocess the data in BigQuery. Use the CREATE MODEL statement in BigQueryML to train the churn prediction model.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
Another team in your organization is requesting access to a BigQuery dataset. You need to share the dataset with the team while minimizing the risk of unauthorized copying of data. You also want to create a reusable framework in case you need to share this data with other teams in the future. What should you do?
A. Create a private exchange using Analytics Hub with data egress restriction, and grant access to the team members.
B. Export the dataset to a Cloud Storage bucket in the team's Google Cloud project that is only accessible by the team.
C. Create authorized views in the team's Google Cloud project that is only accessible by the team.
D. Enable domain restricted sharing on the project. Grant the team members the BigQuery Data Viewer IAM role on the dataset.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
You need to transfer approximately 300 TB of data from your company's on-premises data center to Cloud Storage. You have 100 Mbps internet bandwidth, and the transfer needs to be completed as quickly as possible. What should you do?
A. Compress the data, upload it to multiple cloud storage providers, and then transfer the data to CloudStorage.
B. Request a Transfer Appliance, copy the data to the appliance, and ship it back to Google.
C. Use the gcloud storage command to transfer the data over the internet.
D. Use Cloud Client Libraries to transfer the data over the internet.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

弊社のGoogle Associate-Data-Practitionerを利用すれば試験に合格できます

弊社のGoogle Associate-Data-Practitionerは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はAssociate-Data-Practitioner問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

Associate-Data-Practitioner無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のGoogle Associate-Data-Practitionerを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は無料Google Associate-Data-Practitionerサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料Associate-Data-Practitionerサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのAssociate-Data-Practitioner問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

Associate-Data-Practitioner試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のAssociate-Data-Practitioner問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Google Associate-Data-Practitioner 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Data Preparation and Ingestion: This section of the exam measures the skills of Google Cloud Engineers and covers the preparation and processing of data. Candidates will differentiate between various data manipulation methodologies such as ETL, ELT, and ETLT. They will choose appropriate data transfer tools, assess data quality, and conduct data cleaning using tools like Cloud Data Fusion and BigQuery. A key skill measured is effectively assessing data quality before ingestion.
トピック 2
  • Data Management: This domain measures the skills of Google Database Administrators in configuring access control and governance. Candidates will establish principles of least privilege access using Identity and Access Management (IAM) and compare methods of access control for Cloud Storage. They will also configure lifecycle management rules to manage data retention effectively. A critical skill measured is ensuring proper access control to sensitive data within Google Cloud services
トピック 3
  • Data Analysis and Presentation: This domain assesses the competencies of Data Analysts in identifying data trends, patterns, and insights using BigQuery and Jupyter notebooks. Candidates will define and execute SQL queries to generate reports and analyze data for business questions.| Data Pipeline Orchestration: This section targets Data Analysts and focuses on designing and implementing simple data pipelines. Candidates will select appropriate data transformation tools based on business needs and evaluate use cases for ELT versus ETL.

参照:https://cloud.google.com/learn/certification/data-practitioner

TopExamは君にAssociate-Data-Practitionerの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のGoogle Associate-Data-Practitionerをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたGoogle Associate-Data-Practitionerをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のGoogle Associate-Data-Practitionerを持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のAssociate-Data-Practitioner問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のGoogle Associate-Data-Practitionerを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

Associate-Data-Practitioner 関連試験
Professional-Cloud-Network-Engineer-JPN - Google Cloud Certified - Professional Cloud Network Engineer (Professional-Cloud-Network-Engineer日本語版)
Professional-Cloud-Network-Engineer - Google Cloud Certified - Professional Cloud Network Engineer
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。