HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

SAP C_ARP2P_19Q3 問題集

C_ARP2P_19Q3

試験コード:C_ARP2P_19Q3

試験名称:SAP Certified Application Associate - SAP Ariba Procurement

最近更新時間:2026-07-08

問題と解答:全80問

C_ARP2P_19Q3 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集C_ARP2P_19Q3 資格取得

質問 1:
which conditions prevent users from submitting forms without entering values in the related fields? Note: there are 2 correct answers to this question
A. Invalidate
B. Show
C. Require
D. Disable
正解:A,D

質問 2:
which supplier master data is shared in a suite- integrated environment in SAP Ariba buying and invoicing?
A. Supplier location
B. owner information
C. system ID
D. Preferred ordering method
正解:C

質問 3:
When you configure catalog views, which fields can you use to filter items for shoppers in SAP Ariba Buying and invoicing? Note: there are 3 correct answers to this question.
A. Price
B. Supplier
C. Catalog subscription
D. Part number
E. Commodity code
正解:B,D,E

質問 4:
from which sources does accounting on release orders default? Note: there are 3 correct answers to this question
A. commodity mapping
B. contract line items
C. user profile
D. Template
E. contract workspace
正解:A,B,C

質問 5:
Which activity do you conduct during the design phase of an SAP Ariba Buying and invoicing project? Note:
there are 2 correct answers to this question
A. Conduct work stream interdictions.
B. Lead configuration workshops
C. Create customizations
D. Update the functional Design documents
正解:B,D

質問 6:
A user needs to design and manage forms, which SAP Ariba user groups must be assigned to this user? Note:
there are 2 correct answers to this question.
A. Custom form Administrator
B. E-form Template manager
C. Custom Forms Designer
D. Form Template
正解:A,C

質問 7:
what are the authentication options for the SAP arbia integration toolkit as miicidleware? Note: there are 2 correct answers to this question.
A. Digital certificate
B. Basic (username / password)
C. shared secret
D. Digital signature
正解:A,C

質問 8:
Which of the following are SAP Ariba best practices foe designing forms? Note: there are 2 correct answers to this question
A. Test the forms after publishing and activating them
B. Create new templates for every project
C. Allow entry of sensitive and business-critical information
D. Plan your form and its workflow
正解:A,D

弊社のSAP C_ARP2P_19Q3を利用すれば試験に合格できます

弊社のSAP C_ARP2P_19Q3は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はC_ARP2P_19Q3問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

C_ARP2P_19Q3無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSAP C_ARP2P_19Q3を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

TopExamは君にC_ARP2P_19Q3の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のC_ARP2P_19Q3問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSAP C_ARP2P_19Q3を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSAP C_ARP2P_19Q3をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSAP C_ARP2P_19Q3をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSAP C_ARP2P_19Q3を持っていることを保証します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のC_ARP2P_19Q3問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料SAP C_ARP2P_19Q3サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料C_ARP2P_19Q3サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのC_ARP2P_19Q3問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

C_ARP2P_19Q3試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

SAP Certified Application Associate - SAP Ariba Procurement 認定 C_ARP2P_19Q3 試験問題:

1. which of the following is a benefit for sellers using Ariba Network? There are 2 correct answers

A) sellers collect marketing intelligence for their industry on Ariba Network
B) sellers with good ratings are promoted as potential suppliers on Ariba Network
C) invoices submitted electronically via PO-flip are more accurate and accepted more quickly by buyers
D) sellers transacting on Ariba network are eligible to use marketing services to promote products on Ariba U Network


2. Which of the following parameters can contain blank (zero) values? Note: there are 2 correct answers to this question.

A) Auto Accept amount
B) Auto Accept percentage
C) Allowed Attachment Extension
D) E-MAIL notification from Name


3. Which activity do you conduct during the design phase of an SAP Ariba Buying and invoicing project? Note:
there are 2 correct answers to this question

A) Conduct work stream interdictions.
B) Lead configuration workshops
C) Create customizations
D) Update the functional Design documents


4. what is the advantage of using the network subscription to load catalogs to SAP Ariba buying and invocing?

A) Reduces workload for the catalog managers
B) Ensure pricing matches the contracted price
C) Ties catalog items to open contracts
D) provides the catalog manager full control over the content


5. what are the authentication options for the SAP arbia integration toolkit as miicidleware? Note: there are 2 correct answers to this question.

A) Digital certificate
B) Basic (username / password)
C) shared secret
D) Digital signature


質問と回答:

質問 # 1
正解: B、D
質問 # 2
正解: A、B
質問 # 3
正解: B、D
質問 # 4
正解: A
質問 # 5
正解: A、C

C_ARP2P_19Q3 関連試験
C-S4EWM-2020 - SAP Certified Application Associate - Extended Warehouse Management with SAP S/4HANA
C-S4CS-1908 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud - Sales Implementation
C-HRHPC-1911 - SAP Certified Application Associate - SAP SuccessFactors for Employee Central Payroll
C-ARP2P-19Q3 - SAP Certified Application Associate - SAP Ariba Procurement
C_S4EWM_2020-JPN - SAP Certified Application Associate - Extended Warehouse Management with SAP S/4HANA (C_S4EWM_2020日本語版)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。