HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

SAP C_S4CMA_2002 問題集

C_S4CMA_2002

試験コード:C_S4CMA_2002

試験名称:SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud - Manufacturing Implementation

最近更新時間:2026-06-30

問題と解答:全110問

C_S4CMA_2002 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集C_S4CMA_2002 資格取得

質問 1:
What does "two-tier ERP system landscape of an SAP S/4HANA Cloud deployment" mean?
A. Backup and archiving solutions are installed at each subsidiary.
B. A backup ERP system is installed at the headquarters.
C. Subsidiaries run their own ERP system
D. Subsidiaries are managed by the headquarters' ERP system.
正解:C

質問 2:
Which of the following tools are used during the Realize phase of an SAP S/4HANA Cloud deployment?
Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Implementation Guide (IMG)
B. Migration Cockpit
C. Product Availability Matrix
D. Manage Your Solution Application
E. Test Tool
正解:B,D,E

質問 3:
Which of the following statements regarding the positioning of SAP S/4HANA Cloud and SAP Ariba are true?
Note: There are 3 correct answers to this question.
A. SAP Ariba provides operational procurement with tight integration to other business processes such as material requirements planning (MRP).
B. SAP Ariba provides network communication and strategic procurement.
C. SAP Ariba is required on top of SAP S/4HANA Cloud to do operational procurement.
D. SAP S/4HANA Cloud covers operational procurement processes.
E. SAP offers prebuilt integration for SAP Ariba and SAP S/4HANA Cloud.
正解:B,D,E

質問 4:
Which of the following business priorities of SAP S/4HANA Cloud was presented in this unit 'Digital Order and Contract Management'?
A. Streamlined Procure to Pay
B. Core Finance
C. Optimized Order to Cash
D. Accelerated Plan to Product
正解:C

質問 5:
Which of the following processes uses predictive analytics in SAP S/4HANA Cloud?
A. Contract Consumption
B. Direct Materials Procurement
C. Invoice Matching
D. Supplier Activities
正解:A

質問 6:
Which of the following are some of the key capabilities of SAP S/4HANA Cloud?
Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Master data management
B. Workflow
C. Distributed storage management
D. Output management
E. Web server management
正解:A,B,D

質問 7:
Which of the following tasks can you perform using the Event-Based Revenue Recognition app?
Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Launch a separate SAP Analytics Cloud report.
B. Pick values from a list of predicted and weighted results.
C. Analyze individual recognition postings.
D. Enter accruals.
E. Adjust the recognized revenue and cost of sales.
正解:C,D

質問 8:
What are some of the challenges that Velotics is facing?
Note: There are 3 correct answers to this question.
A. They do not have an IT department.
B. They must add an accessories product line with products produced in-house as well as procured products to complement their cycles line of business.
C. Each of their lines of business is either working off spreadsheets or has its own insular, small-scale LoB application.
D. They must convert from an existing SAP ERP system to SAP S/4HANA Cloud.
E. Their current system does not support e-bikes master data.
正解:A,B,C

質問 9:
What is the right sequence of steps for an SAP S/4HANA Cloud upgrade?
A. P system upgrade Q system upgrade test phase
B. Q system upgrade test phase P system upgrade
C. Test phase Q system upgrade P system upgrade
D. Q system upgrade P system upgrade test phase
正解:B

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のC_S4CMA_2002問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSAP C_S4CMA_2002を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSAP C_S4CMA_2002をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSAP C_S4CMA_2002をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSAP C_S4CMA_2002を持っていることを保証します。

弊社のSAP C_S4CMA_2002を利用すれば試験に合格できます

弊社のSAP C_S4CMA_2002は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はC_S4CMA_2002問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

C_S4CMA_2002無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSAP C_S4CMA_2002を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

TopExamは君にC_S4CMA_2002の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のC_S4CMA_2002問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料SAP C_S4CMA_2002サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料C_S4CMA_2002サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのC_S4CMA_2002問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

C_S4CMA_2002試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud - Manufacturing Implementation 認定 C_S4CMA_2002 試験問題:

1. In-app extensibility applications can be used to add custom fields, use custom forms, or use CDS views for analytics. For whom are these in-app extensibility applications designed?

A) For IT experts
B) For key users (business experts)
C) For consultants
D) For SAP Your Answer


2. How can you get an overview of the entire Core Data Services (CDS) views in SAP S/4HANA embedded analytics?

A) Use the View Browser app.
B) Use the ABAP Dictionary and search for the term "query".
C) Use the Multidimensional Reporting client.
D) Use the Query Browser app.


3. What do business users request today?
Note: There are 3 correct answers to this question.

A) Separate front ends for analytics and transactions
B) Advanced analytical capabilities
C) Real-time insight in their SAP S/4HANA system
D) One report for all business requests
E) Contextual information along their transactions


4. What are the goals of the Realize phase?
Note: There are 3 correct answers to this question.

A) To discover the solution
B) To perform dry runs of data migration
C) To conduct a fit-to-standard analysis
D) To adapt the company-specific business processes
E) To test the adapted configuration


5. At which stage are we in adoption lifecycle of SaaS ERP?

A) Confusion/Frustration
B) Euphoria
C) Acceptance/Enthusiasm
D) Confidence


質問と回答:

質問 # 1
正解: B
質問 # 2
正解: A
質問 # 3
正解: B、C、E
質問 # 4
正解: B、D、E
質問 # 5
正解: C

C_S4CMA_2002 関連試験
C-TSCM62-67-Deutsch - SAP Certified Application Associate - Sales and Distribution, ERP 6.0 EhP7 (C_TSCM62_67 Deutsch Version)
C-TS451-1809 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Sourcing and Procurement (w/o Inventory Management)
C_C4H430_94 - SAP Certified Application Associate - SAP Commissions Implementation
C_S4CFI_2108 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud (public) - Finance Implementation
C-S4CMA-2002 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud - Manufacturing Implementation
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。