HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

SAP C_S4CPS_2108 問題集

C_S4CPS_2108

試験コード:C_S4CPS_2108

試験名称:SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud (public) - Professional Services Implementation

最近更新時間:2025-10-02

問題と解答:全82問

C_S4CPS_2108 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集C_S4CPS_2108 資格取得

質問 1:
Which of the following business roles are required to analyze the Margin & Work Analysis for Projects?
Note: There are 2 correct Answers to this question.
A. Analysis Accountant
B. Margin Analyst
C. Analytics Specialist
D. Project Manager - Commercial Services
正解:C,D

質問 2:
Which adjustments can be made using the Query Builder? Note: There are 3 correct Answers to this question.
A. Create parameters to read values from the user settings
B. Copy a query from an SAP-delivered standard query
C. Add, remove, or customize fields in queries
D. Create custom Core Data Services (CDS) views for use in queries
E. Add business logic to queries
正解:A,B,E

質問 3:
Which replication scenarios are supported through the integration between SAP S/4HANA Cloud and SAP SuccessFactors Employee Central? Note: There are 3 correct Answers to this question.
A. Timesheet data
B. Employee data
C. WBS element data
D. Cost center data
E. Bank data
正解:A,B,D

質問 4:
Which technology is used to integrate SAP S/4HANA Cloud with other SAP and non-SAP applications?
A. Direct connectivity
B. SQLConnect function
C. SAP Change and Transport System
D. SAP Landscape Transformation Replication Server
正解:A

質問 5:
Which apps enable you to access the queries related to Maring Analysis & Utilization Analysis? Note:
There are 2 correct Answers to this question.
A. View Browser
B. Custom CDS Views
C. Query Browser
D. Create Customer Projects
正解:A,B

質問 6:
How is the project sales order created for customer engagements?
A. Automatically after maintaining project billing
B. Automatically after setting the project to "in execution"
C. Manually after creating the customer project
D. Manually before creating the customer project
正解:A

質問 7:
Which of the following are outcomes of the Fit-to-Standard workshop? Note: There are 3 correct Answers to this question.
A. Extensibility solutions to close gaps
B. Solution impact on business processes
C. Finalized scope and integration requirements
D. Expert configuration definition
E. Identification of source code changes
正解:A,B,D

弊社は無料SAP C_S4CPS_2108サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料C_S4CPS_2108サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのC_S4CPS_2108問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

C_S4CPS_2108試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のC_S4CPS_2108問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSAP C_S4CPS_2108を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社のSAP C_S4CPS_2108を利用すれば試験に合格できます

弊社のSAP C_S4CPS_2108は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はC_S4CPS_2108問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

C_S4CPS_2108無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSAP C_S4CPS_2108を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSAP C_S4CPS_2108をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSAP C_S4CPS_2108をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSAP C_S4CPS_2108を持っていることを保証します。

TopExamは君にC_S4CPS_2108の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のC_S4CPS_2108問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud (public) - Professional Services Implementation 認定 C_S4CPS_2108 試験問題:

1. What tasks are listed by default for contingent workers in the My Tasks side panel of the Manage My Timesheet app?

A) Accounting objects, including WBS element and cost center
B) Non-project-related tasks, including administration, training, and travel time
C) None. Tasks must be manually added using Manage My Tasks.
D) None. Tasks must be manually added using Maintain Data Entry Profiles.


2. If an intercompany invoice is posted automatically to the accounts payables of the ordering company, which activities have already occurred? Note: There are 2 correct Answers to this question.

A) A billing document with reference to the debit memo request was created by the delivering company.
B) The event-based revenue recognition has been completed for the project.
C) A consumption material was requested for a customer project and a purchase order was created and sent to the supplier.
D) The delivering company posted expenses and recorded time on the customer project.


3. In what scenario will there be multiple resource requests for the same project role?

A) Multiple skills have been assigned to the same project role.
B) The estimated effort for the project role exceeds the work package duration.
C) The resource assigned to the work package consists of multiple individual employees.
D) Multiple work items have been created for the same project role.


4. Which adjustments can be made using the Query Builder? Note: There are 3 correct Answers to this question.

A) Create parameters to read values from the user settings
B) Copy a query from an SAP-delivered standard query
C) Add, remove, or customize fields in queries
D) Create custom Core Data Services (CDS) views for use in queries
E) Add business logic to queries


5. You are reviewing the Open Resource Requests KPI card in the Fiori app Resource Management for Projects. What are the possible urgency groupings? Note: There are 2 correct Answers to this question.

A) Upcoming
B) Critical
C) Very High
D) Overdue


質問と回答:

質問 # 1
正解: A
質問 # 2
正解: A、D
質問 # 3
正解: D
質問 # 4
正解: A、B、E
質問 # 5
正解: C、D

C_S4CPS_2108 関連試験
C_THR96_1911 - SAP Certified Application Associate - SAP SuccessFactors Workforce Analytics Technical Consultant Q4/2019
C-TS410-1809 - SAP Certified Application Associate - Business Process Integration with SAP S/4HANA 1809
C-SAC-2107-JPN - SAP Certified Application Associate - SAP Analytics Cloud (C_SAC_2107日本語版)
C-S4CAM-2005 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud Enterprise Asset Management Implementation
C-S4CPS-2108 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud (public) - Professional Services Implementation
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。