HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

SAP C_TSCM62_64 問題集

C_TSCM62_64
C_TSCM62_64日本語版
「クリックして表示

試験コード:C_TSCM62_64

試験名称:SAP Certified Application Associate - Order Fulfillment with SAP ERP 6.0 EHP4

最近更新時間:2025-10-03

問題と解答:全82問

C_TSCM62_64 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集C_TSCM62_64 資格取得

質問 1:
The assignment of sales organizations to company codes builds integration between SD and FI. Which of the following statements relating to the assignment of sales organizations to company codes are correct? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Each sales organization is assigned to just one company code.
B. Sales organizations are assigned directly to company codes.
C. mattext665
D. Several sales organizations can be assigned to one company code.
E. Sales organizations are assigned to company codes indirectly using the sales area.
正解:A,B,D

質問 2:
Which of the following statements regarding the cancellation of billing documents are correct? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Billing documents created in a collective billing run cannot be reversed.
B. When saving the cancellation document, the corresponding posting is automatically executed in Financial Accounting.
C. The cancellation of a billing document leads to resetting the billing status of the originally billed delivery or sales order.
D. When creating the cancellation document, it is possible to change the pricing conditions.
正解:B,C

質問 3:
Which of the following SAP NetWeaver components realizes cross-system application processes?
A. SAP Exchange Infrastructure (SAP XI) / SAP Process Integration (SAP PI)
B. SAP Enterprise Portal (SAP EP)
C. SAP Master Data Management (SAP MDM)
D. SAP Business Warehouse (SAP BW)
正解:A

質問 4:
Which of the following statements relating to the organizational assignment of plants are correct?
Note: There are 3 correct answers to this question.
A. A plant must be assigned to at least one combination of sales organization and distribution channel to be used as a delivering plant.
B. Several plants can be assigned to one company code.
C. Each plant can be assigned to just one company code.
D. Delivering plants must be assigned to the same company code as the sales organization.
E. A plant can be assigned to multiple company codes.
正解:A,B,C

質問 5:
A customer is to be billed on the last day of the month, regardless of which day of the month the order and delivery are processed. Which of the following procedures will fulfill this requirement?
A. Maintaining a factory calendar with a single date per month and assigning it to the customer master record of the payer.
B. Maintaining a billing date profile and assigning it to the sales document type.
C. Using the condition technique, assigning a billing date determination profile to the customer master record of the payer.
D. Maintaining a customer-specific billing due list variant and scheduling a periodic job.
正解:A

質問 6:
Which of the following statements relating to the function of distribution channels is correct?
A. The maintenance of distribution channels is optional and is not necessary for single-level enterprise structures.
B. The distribution channel can be used to distinguish material master data used during sales order processing.
C. Each shipping point requires its own distribution channel.
D. A distribution channel has its own address.
正解:B

質問 7:
In which of the following can the delivery relevance of a product be controlled?
A. In the material master data.
B. In the sales document type.
C. In the schedule line category.
D. In the delivery type.
正解:C

質問 8:
Which of the following Service Desk features provides all the functions to analyze and monitor an entire SAP solution centrally?
A. SAP Notes
B. SAP Solution Manager diagnostics
C. root cause analysis
D. Implementation Roadmap
正解:B

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のC_TSCM62_64問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

TopExamは君にC_TSCM62_64の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSAP C_TSCM62_64をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSAP C_TSCM62_64をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSAP C_TSCM62_64を持っていることを保証します。

弊社のSAP C_TSCM62_64を利用すれば試験に合格できます

弊社のSAP C_TSCM62_64は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はC_TSCM62_64問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

C_TSCM62_64無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSAP C_TSCM62_64を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は無料SAP C_TSCM62_64サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料C_TSCM62_64サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのC_TSCM62_64問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

C_TSCM62_64試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のC_TSCM62_64問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSAP C_TSCM62_64を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

SAP Certified Application Associate - Order Fulfillment with SAP ERP 6.0 EHP4 認定 C_TSCM62_64 試験問題:

1. In the future, your sales representatives should be able to maintain freight costs as condition records based on the sales organization, distribution channel, incoterms (part 1), and destination country. Up to now, this level of maintenance is not supported at all in your system. Which of the following objects in customizing needs to be maintained to allow this feature in condition maintenance?

A) Access sequence
B) Condition type
C) Condition table
D) Pricing procedure


2. Which of the following elements can directly influence whether an availability check will be performed? Note: There are 3 correct answers to this question.

A) The check group in the material master
B) The item category in the delivery document
C) The item category in the sales document
D) The schedule line category in the sales document
E) The sales document type


3. Which of the following statements regarding the processing of the billing due list are correct? Note: There are 3 correct answers to this question.

A) The billing due list is used for the periodic creation of billing documents.
B) The billing due list is used to process sales orders and deliveries that are due for billing.
C) Only the general billing interface can be used for processing the billing due list.
D) You can only use the billing due list to process documents due for billing on the same date.
E) There are various selection criteria available for processing the billing due list, such as sold-to party, sales organization and shipping point.


4. Which of the following can be identified as the most likely cause of a delivery split in a collective delivery run?

A) The physical weight of the total line items exceeds the capacity of the truck that is being used to deliver the product.
B) The sales order line items have the same route and the same shipping point, but different ship to parties.
C) The shipping conditions of two separate items in the sales order differ from one another.
D) The loading group of one of the items in the sales order differs from the others.


5. Which of the following criteria can be used to determine the schedule line category?

A) Item category and MRP type
B) Item category and document type
C) Item category group and strategy group
D) MRP type and shipping point


質問と回答:

質問 # 1
正解: C
質問 # 2
正解: A、B、D
質問 # 3
正解: A、B、E
質問 # 4
正解: B
質問 # 5
正解: A

C_TSCM62_64 関連試験
C-TSCM62-64 - SAP Certified Application Associate - Order Fulfillment with SAP ERP 6.0 EHP4
C-TBW45-70 - SAP Certified Application Associate - Business Intelligence with SAP NetWeaver 7.0
C_SRM_72 - SAP Certified Application Associate - Supplier Relationship Management 7.2
C-TFIN22-66-JP - SAP Certified Application Associate - Management Accounting (CO) with SAP ERP 6.0 EHP6 (C-TFIN22-66日本語版)
C-THR12-66 - SAP Certified Application Associate - Human Capital Management with SAP ERP 6.0 EHP6
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。