HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

IBM C2150-561 問題集

C2150-561

試験コード:C2150-561

試験名称:IBM Security Network Intrusion Prevention System V4.3 Implementation

最近更新時間:2026-08-26

問題と解答:全92問

C2150-561 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集C2150-561 資格取得

質問 1:
Each appliance in the high availability (HA) pair monitors its own traffic and passes new quarantine rules to its partner. Which HA mode does this describe?
A. Normal HA Mode
B. Standard HA Simulation Mode
C. Geographical HA
D. Standard HA Protection Mode
正解:C

質問 2:
An administrator has two user defined events with identical names. One is assigned to a global protection domain and the other is assigned to a custom protection domain. Which protection domain reports the generated event?
A. The event would be generated from the global protection domain because it overrides the custom protection domain policy.
B. The event would be generated from the custom protection domain because it overrides the global protection domain policy.
C. The event would generate two separate events, one from the global protection domain and the other from the custom protection domain.
D. The event would not fire because the appliance would not know how to parse conflicting protection domain policy user-defined events.
正解:B

質問 3:
What does an offline status for an IBM Security Network Intrusion Prevention System V4.3 (Network IPS) in IBM Security SiteProtector System (SiteProtector) mean?
A. The Network IPS has not sent a heartbeat to the Agent Manager in an amount of time specified by the unresponsive agent threshold settings in SiteProtector.
B. The Network IPS has not sent a heartbeat to the Event Collector in an amount of time specified by the unresponsive agent threshold settings in SiteProtector.
C. The Network IPS has not sent a security event to the Agent Manager in an amount of time specified by the unresponsive agent threshold settings in SiteProtector.
D. The Network IPS has not sent a security event to the Event Collector in an amount of time specified by the unresponsive agent threshold settings in SiteProtector.
正解:A

質問 4:
An administrator has reimaged an IBM Security Network Intrusion Prevention System V4.3 (Network IPS) without unregistering it from IBM Security SiteProtector System (SiteProtector) and has reconfigured it identically. It has resulted in duplicate agents listed in the Agent view in SiteProtector with one of them in offline status. Why?
A. When an agent heartbeats in, it will register the device as a new agent even if SiteProtector has already registered it.
B. SiteProtector uses the agent name to recognize the Network IPS device and when the name changes it is registered as a new device.
C. SiteProtector uses an agent GUID to recognize Network IPS devices and when this GUID changes it is registered as a new device.
D. When an agent heartbeats in, SiteProtector does not check to see if the agent already exists before adding it as an agent.
正解:C

質問 5:
The IBM Security Network Intrusion Prevention System V4.3 is not registering with IBM Security SiteProtector System (SiteProtector). Where in the Local Management Interface (LMI) can potential connection issues be corrected?
A. If the SiteProtector Management option was selected during the initial installation, SiteProtector communications settings cannot be changed in the LMI.
B. On the SiteProtector Management page, confirm Register with SiteProtector has been selected and review the Agent Manager Configuration settings.
C. Select Telnet under System Tools and telnet to the Agent Manager IP using port 3995.
D. Under Management and TCP Reset Interfaces, check to see that both ports 443 and 3995 are enabled.
正解:B

質問 6:
Instead of downloading updates directly from the Internet, an administrator wants to have the IBM Security Network Intrusion Prevention System V4.3 appliance download updates through their local X-Press Update Server. Which TCP port for outbound traffic from the appliance to the X-Press Update Server would the administrator have to make accommodations for on any firewall?
A. port 3994
B. port 2998
C. port 443
D. port 3995
正解:A

質問 7:
An administrator has restored the IBM Security Network Intrusion Prevention System V4.3 (Network IPS) from a backup and the device has gone offline in IBM Security SiteProtector System (SiteProtector). What is the most likely reason?
A. Restored backups cause the SiteProtector Agent Manager to no longer recognize Network IPS devices.
B. The iss-spa process has crashed.
C. The device was not backed up while it was managed with SiteProtector.
D. The iss-spa process was stopped during the restore process.
正解:C

TopExamは君にC2150-561の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のC2150-561問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のIBM C2150-561をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたIBM C2150-561をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のIBM C2150-561を持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のC2150-561問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のIBM C2150-561を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社のIBM C2150-561を利用すれば試験に合格できます

弊社のIBM C2150-561は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はC2150-561問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

C2150-561無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のIBM C2150-561を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は無料IBM C2150-561サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料C2150-561サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのC2150-561問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

C2150-561試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

IBM C2150-561 試験シラバストピック:

セクション目標
IBM セキュリティ ネットワーク侵入防止システムの概要- 導入形態と配置位置
- アーキテクチャと主要コンポーネント
インストールと初期設定- ポリシーとセンサーの初期設定
- システムの前提条件と導入手順
トラブルシューティングと保守管理- 導入時の一般的な問題
- システム診断とログ分析
調整と最適化- 誤検知の削減手法
- IPS ポリシーのパフォーマンス調整
監視と分析- トラフィックの分析とログ記録
- イベントの監視とレポート作成
ポリシーの管理- 脅威防御ポリシー
- シグネチャの管理と更新

IBM Security Network Intrusion Prevention System V4.3 Implementation 認定 C2150-561 試験問題:

問題 #1

What are two purposes for the Quarantine Rules in the Response Tuning page in the Local Management Interface? (Choose two.)

A. add new quarantine rules
B. temporarily disable a quarantine rule
C. define how the appliance should send notifications when it detects an intrusion in the network
D. set network configuration options
E. review rules generated in response to intruder events


問題 #2

Log Evidence is enabled for an event and an administrator wants to review the packet content. Where in the Local Management Interface is this log file downloaded?

A. on the Security Dashboard, click the Evidence Logs link, click all files related to the event, and save the files
B. select Home Dashboard, scroll down to the section on evidence logs, select the log file(s), and click Download
C. select Review, under Downloads select Logs and Packet Captures, select the files, and click Download
D. under Security Settings, select the policy that logs the event, click on Download Log, and the save file


問題 #3

SNMP notifications are used for which two purposes? (Choose two.)

A. available hot fix
B. license compliance
C. security event
D. high availability fail-over state change
E. password expiration


問題 #4

Which policy creates new security event connections to or from specific addresses or ports?

A. Firewall Rules
B. Response Filters
C. Quarantine Rules
D. Connection Events


問題 #5

How is the presence of network traffic validated through a segment from the Local Management Interface?

A. check the Status of Ports (Green/Red) at the bottom of the home page
B. segment network traffic is charted from the home page
C. select Firewall logs from the Review tab
D. from the Network Health Dashboard select the segment and review throughput data and charts


解説:

問題 #1
正解: A、E
問題 #2
正解: C
問題 #3
正解: B、C
問題 #4
正解: D
問題 #5
正解: D

C2150-561 関連試験
P2070-091 - IBM Content Analytics Product Fundamentals Technical Mastery Test v1
C6040-753 - Retail Store Solutions - 4690 Technical Solutions
000-M85 - IBM Smart Business Technical Sales Mastery
P2070-090 - IBM Content Analytics Theory Technical Mastery Test v1
C2090-558 - Informix 11.70 Fundamentals
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。