HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0)

IBM C5050-408 問題集

C5050-408

試験コード:C5050-408

試験名称:IBM Worklight Foundation V6.2, Mobile Application Development

最近更新時間:2026-10-21

問題と解答:全75問

C5050-408 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集C5050-408 資格取得

質問 1:
An application developer is securing an application by using an adapter. The application developer has registered the following procedures in the adapter's xml file.
<procedure name="submitAuthentication" />
<procedure name="requestForData" securityTest="AuthAdapterTest" />
Which function must the application developer invoke in the authentication adapter at the end of the login sequence to consider the user's session authenticated?
A. The adapter's requestForData function.
B. The WL.Client.Login API.
C. The adapter authenticator's login-function.
D. The WL.Server.setActiveUser API.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
An application developer is implementing the server-side components for custom device provisioning. To accomplish this task, the developer has created the adapter named ProvisioningAdapter. Finally, two functions must be added to complete the task.
What must the two functions do that the application developer should add to the adapter?
A. Validate the certificate from the device is still valid. Validate that the device is authorized to be provisioned.
B. Validate the certificate from the device is still valid. Validate the provisioning request.
C. Validate that the device provisioning is triggered.
Validate that the login module provides the correct credentials.
D. Validate that the device provisioning is triggered. Validate that the device is authorized to be provisioned.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
An application developer intends to use Worklight Android native APIs to develop a performance intensive mobile application.
Which one of the following permissions in AndroidManifest.xml should the application developer use so the application can communicate with the Worklight Server?
A. <uses-permission android:name="android.permission.WAKE_LOCK"/>
B. <uses-permission android:name="android.permission.CHANGE_WIFI_STATE"/>
C. <uses-permission android:name="android.permission.INTERNET"/>
D. <uses-permission android:name="android.permission.INSTALL_PACKAGES"/>
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
An application developer is implementing form-based authentication. The developer has created a challenge handler object to handle challenges from the SampleAppRealm by invoking createChallengeHandler on WL.Client as follows:
var sampleAppRealmChallengeHandler = WL.Client.createChallengeHandler ("SampleAppRealm");
Which function of the challenge handler must the application developer implement?
A. isCustomResponse
B. submitSuccess
C. submitLoginForm
D. submitFailure
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
An application developer is using Worklight skins to support multiple from factors on an Android based hybrid application that will run on phones and tablet devices. The developer built skins that modify the color and size of the text in the application based on the device that it is running on. To switch between them, the developer needs to modify a file in the Worklight project.
What is the name of the file that the application developer needs to modify to set the skins to apply at runtime?
A. initOptions.js
B. skinLoader.js
C. skinList.json
D. main.js
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
An application developer is using Unstructured Supplementary Service Data (USSD) on a mobile application that is configured to send a USSD message with the information that is going to be stored on the server. After the information is stored, the application developer needs to configure a custom response message for the application that will send the text "Success" to the user.
Which is the correct code implementation that the application developer can use to return the expected response message to the user?
A. WL.Server.sendUSSDResponse("Success", "text/plain", true))
B. WL.Server.sendUSSDMessage("Success", "text/plain", false))
C. WL.Server.createUSSDMessage("Success", "text/plain", false))
D. WL.Server.createUSSDResponse("Success", "text/plain", true))
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
An application developer wants to create a mobile pattern for reuse by other projects. The developer uses the UI Pattern to create the new template which generates the pattern.html file that needs to be edited.
In which directory can the application developer find the pattern.html file that was created?
A. WebContent
B. server
C. Web
D. apps
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
An application developer is concerned about how many requests may hit the adapter being created. The developer wants to ensure that the adapter can handle enough requests, but yet not allow requests to overwhelm the system.
What can the application developer do to limit the number of requests that an adapter will handle?
A. In the application server configuration, specify the number concurrent requests for the servlet engine.
B. In the connectionPolicy element of the adapter XML file, specify the number of requests formaxConcurrentConnectionsPerNode.
C. In the web server configuration, specify number of requests for MaxClients.
D. In the loadContraints element of the adapter XML file, specify the number of requests formaxConcurrentConnectionsPerNode.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

弊社は無料IBM C5050-408サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料C5050-408サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのC5050-408問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

C5050-408試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社のIBM C5050-408を利用すれば試験に合格できます

弊社のIBM C5050-408は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はC5050-408問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

C5050-408無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のIBM C5050-408を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

TopExamは君にC5050-408の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

IBM C5050-408 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Install Worklight-CLI (Command Line Interface).
トピック 2
  • Install and configure Worklight Studio.
トピック 3
  • Development Environment Set-up
トピック 4
  • Install and configure 3rd party JavaScript libraries (e.g.| jQuery Mobile

参照:https://www-03.ibm.com/certify/exam.html?id=C5050-408

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のC5050-408問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のIBM C5050-408をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたIBM C5050-408をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のIBM C5050-408を持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のC5050-408問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のIBM C5050-408を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。