HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

BOMI International CAP-2101-20 問題集

CAP-2101-20

試験コード:CAP-2101-20

試験名称:RPA Capstone Experience

最近更新時間:2026-09-02

問題と解答:全130問

CAP-2101-20 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集CAP-2101-20 資格取得

質問 1:
A property manager is working on constructing a new building that has a proposed height of one hundred feet.
Which of the following codes should the managerFIRSTaddress to get the building built?
A. Engineering
B. Zoning
C. Structural
D. Building
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
A building owner is preparing space for a new tenant and has selected a preferred contractor. The property manager received an estimate for the construction, agreed on the overhead and profit, and settled on a construction cost. WhichBESTdescribes the process followed?
A. Request for proposal (RFP)
B. Single source
C. Competitive bid
D. Negotiated proposal
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
A property manager has been given the responsibility for hiring and managing a leasing team. Which of the following is the MOST important to improve leasing outcomes?
A. Monitor performance and report to ownership.
B. Determine an appropriate compensation structure.
C. Set obtainable goals.
D. Provide an adequate budget for marketing materials.
正解:C

質問 4:
A property manager is overseeing a tenant improvement project in an older office building. Asbestos insulation was discovered behind the walls. Which type of project change BEST describes this delay?
A. Constructive
B. Disruptive
C. Accelerated
D. Actual
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
The risk management process is designed to prevent a loss from occurring or to minimize the consequences of a loss after an incident has occurred.
Which of the following are the threePRIMARYclassifications of loss exposures?
A. Insurance losses, lien losses and title losses
B. Capital losses, operating losses and liability losses
C. Contract losses, personnel losses and force majeure losses
D. Liability losses, personnel losses and property losses
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
A property manager received a call from their asset manager quest-ioning the completion of the installation, as well as the processing and payment of the invoice, for a chiller rebuild. What is the name of the comprehensive documentation process that the property manager followed?
A. Project tracking
B. Transaction documentation
C. Audit trail
D. Financial auditing
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
A tenant in a high-rise office building has submitted several service requests for trash pickup at the start of the work day. What should the property manager conduct to ensure the custodial vendor is addressing this issue?
A. Vendor performance review
B. Customer visit
C. Quality control inspection
D. Tenant satisfaction survey
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
Which of the following is theFIRSTstep in the process of assessing energy performance and setting goals?
A. Benchmarking performance against similar properties
B. Setting a baseline to evaluate future energy use
C. Collecting and tracking data
D. Setting goals for future energy performance
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

弊社のBOMI International CAP-2101-20を利用すれば試験に合格できます

弊社のBOMI International CAP-2101-20は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はCAP-2101-20問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

CAP-2101-20無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のBOMI International CAP-2101-20を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のCAP-2101-20問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のBOMI International CAP-2101-20を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社は無料BOMI International CAP-2101-20サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料CAP-2101-20サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのCAP-2101-20問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

CAP-2101-20試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

TopExamは君にCAP-2101-20の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のBOMI International CAP-2101-20をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたBOMI International CAP-2101-20をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のBOMI International CAP-2101-20を持っていることを保証します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のCAP-2101-20問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

BOMI International CAP-2101-20 試験シラバストピック:

セクション目標
環境・衛生・安全- リスクおよびコンプライアンス
  • 1. 安全手順
  • 2. 環境規制
資産管理- 戦略的プロパティマネジメント
  • 1. 資産パフォーマンス評価
  • 2. 物件改善戦略
プロパティマネジメント業務- 運営上の意思決定
  • 1. 建物運営
  • 2. 業者調整
  • 3. テナント対応
財務管理- 資産の財務分析
  • 1. 予算編成
  • 2. 資本計画
  • 3. ライフサイクルコスト算定
実践キャップストーン評価- 実務シナリオへの適用
  • 1. 専門的判断
  • 2. ケーススタディ分析
  • 3. 問題解決

BOMI International RPA Capstone Experience 認定 CAP-2101-20 試験問題:

問題 #1

Which of the following is theFIRSTstep in the process of assessing energy performance and setting goals?

A. Benchmarking performance against similar properties
B. Setting a baseline to evaluate future energy use
C. Collecting and tracking data
D. Setting goals for future energy performance


問題 #2

A component has malfunctioned after the final commissioning of a new chiller. The warranty is located, and the property manager confirms the part is covered. This part is critical and requires immediate replacement.
Where is the warrantyMOSTlikely to be stored for easy reference?

A. Mechanical engineer's office
B. Technical library
C. Management office
D. Building engineer's office


問題 #3

After acquiring a property, what is the BEST way to document a building's physical condition on a daily, monthly, or quarterly basis?

A. Property inspections
B. Work orders
C. Tenant surveys
D. Tenant audits


問題 #4

Which pre-leasing evaluation is required for the restrooms on the vacant floor?
Options:

A. Location
B. Fixture style
C. Water pressure code compliance
D. Americans with Disabilities Act (ADA) compliance


問題 #5

A landlord operates a business incubator with private offices and shared amenity areas. In the past, a handful of tenants have exclusively occupied the amenity spaces on such a frequent basis that other tenants have been unable to access them. What type of provision can the landlord include in its leases to describe acceptable utilization of leased premises and common areas?

A. Force majeure clause
B. Use clause
C. Waiver of subrogation clause
D. Landlord indemnification clause


解説:

問題 #1
正解: C
問題 #2
正解: A
問題 #3
正解: A
問題 #4
正解: D
問題 #5
正解: B

連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。