HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Medical Professional CCM 問題集

CCM

試験コード:CCM

試験名称:Certified Case Manager Certification Exam (CCM)

最近更新時間:2026-07-01

問題と解答:全142問

CCM 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集CCM 資格取得

質問 1:
You are the Contract Manager of the Employer for a Data Centre Project using the FIDIC Yellow Book (edition 2017). As a Contract Manager during the procurement stage, you are to explain the difference between Dispute Avoidance and Adjudication Board (DAAB) and other alternative dispute resolutions for this type of project. Which one of the following statements of its explanation is NOT correct?
A. DAAB is to provide for a fair, timely and efficient resolution of Disputes.
B. Avoidance of Disputes on the project and resolution of Disputes at or soon after the time they arise is a two-part role of the DAAB.
C. DAAB provided supports for Parties during arbitration, as a witness to give factual evidence on the background for the DAAB ' s Decision.
D. The function of the DAAB is to remain in place as part of the Parties ' project team to assist both Parties, equally and impartially.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Under the FIDIC Red Book (edition 2017), if the Contractor fails to comply with Site clearance obligation, what two options does the Employer have?
Choose all of the correct answers (multiple possibilities)
A. The Engineer cannot sell or otherwise dispose any remaining items and reinstate the Site at the Contractor ' s Cost.
B. The Employer is entitled to the cost of reinstating, clearing the Site and disposal cost to the extent they exceed the money received from selling the remaining Contractor ' s items on the Site.
C. The Employer may sell or otherwise dispose any remaining items and reinstate the Site at the Contractor ' s Cost.
D. The Employer cannot reinstate and clear the Site and dispose the remaining Contractor ' s items on the Site if the Contractor fails, as this is the Contractor ' s obligation.
正解:B,C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
(What is the maximum period for the Engineer to issue the Notice of Commencement Date?)
A. 84 days
B. 14 days
C. 21 days
D. 42 days
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
For the FIDIC Red Book (both editions), the Contractor is required to submit a progress report monthly.
When does the Contractor ' s reporting requirement end?
A. At the Date of Completion of the Works (irrespective of whether there is minor outstanding work to be performed).
B. After issuance of the Taking-Over Certificate.
C. Until all outstanding works as stated in the Taking-Over Certificate are completed.
D. After issuance of the Performance Certificate.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Which one answer holds two statements that are both correct with regards to risks and key considerations regarding the Golden Principles?
A. " The Contractor should take advantage of its bargaining power every time possible " AND " Disputes are avoided to the extent achievable, minimised when they do arise, and resolved efficiently. "
B. " The Employer obtains the best value for money " AND " Disputes should be avoided to the extent achievable. "
C. " Only the Employer should be the one to obtain the best value for money " AND " The Contractor
/Subcontractor is paid adequately and timely in accordance with the Contract to maintain its cash flow. "
D. " The Contractor/Subcontractor is paid adequately and in a timely manner in accordance with the Contract to maintain its cash flow " AND " The terms of the Contract are comprehensive and fair to primarily the Employer " .
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Which of the following form a Contractor ' s entitlement, in case the Contractor does not receive an interim payment within the allocated contractual deadline for payment? (2 correct answers apply) Choose all of the correct answers (multiple possibilities).
A. If the payment is not made within the time period required, after the expiry of such period, from the next day onwards, the Contractor is entitled to suspend all his/her activities on Site.
B. The Contractor is entitled to suspend the works or reduce the rate of progress of the work, after giving a due Notice (21 days) about this intention.
C. Right after the expiry of the payment deadline, the Contractor may terminate the contract.
D. Beyond receiving the financing charges, the Contractor has no further entitlements in such a case.
E. In case the Employer paid the Contractor late, the Contractor becomes entitled to receive financing charges applying the % included in the Contract Data (if this is not stated, then applying the percentage as included under the corresponding Sub-Clause).
正解:B,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
You are the Contract Manager of the Employer ' s Representative in a Thermal Power Plant Project. The Contract for this project is EPC Turnkey Contract using the FIDIC Silver Book (edition 2017) with a Contract Price of 28 million USD. The Employer ' s Requirements require that: " the Contractor design in accordance with international and national technical regulations, and standards, [etc.] " .
For piling works, the Employer ' s Requirements state that the Contractor will design according to a specific national standard for piling works NTS-PW-01. After all piles for the jetty have been installed, a pile load test on lateral bearing capacity shows that actual lateral bearing capacity is much lower than the calculated lateral bearing capacity. It was later revealed by the Technical Standard Committee that there was a typo mistake during preparation of the NTS-PW-01 (translated from a foreign standard). The lateral bearing capacity of installed piles had been substantially overestimated as a result of this typo. Contractor submits a claim for
200,000 USD regarding extra costs for installing additional piles as a result of errors in the Employer ' s Requirements.
In the hydrological information of Site Data provided by the Employer, the annual high water level is 4.0m.
However, during the design stage, with updated data from local stations along the rivers, the Contractor found out there was a mistake in the calculation. The annual high water level should be 4.5m. As a result, the Contractor has to design and build additional flood walls along the river to protect the Plant from flooding.
The Contractor claims an amount of 300,000 USD to construct the flood wall, based on Unforeseeable difficulties.
As the Employer ' s Representative, after you have consulted with both Parties but failed to reach agreement, you will make a fair determination of the Claims of the Contractor.
In your " Notice of the Employer ' s Representative ' s determination " , what is your determination for the Contractor?
A. The Contractor is entitled to the Claim for the additional flood wall based on Unforeseeable difficulties only.
B. The Contractor is entitled to the Claim for additional costs in relation to the piling, based on errors in the Employer ' s Requirement only.
C. The Contractor is not entitled to either of the Claims.
D. The Contractor is entitled to both Claims.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
You are the Contract Manager for the Engineer in a hospital project using FIDIC Yellow Book (edition 2017).
The Employer demands perfection in the project ' s design and construction quality. There are many Variations initiated by the Employer during design and construction. Which one of the following is considered to be a valid Variation?
A. The Engineer requests a proposal regarding a change in type of windows and doors. The Contractor submitted the proposal accordingly to the Engineer. The Engineer instructs the Variation.
B. The Contractor submits a Value Engineering proposal regarding the lighting system for the operation rooms. The Engineer is positive about the proposal and tells the Contractor they need to look into it.
C. The Employer verbally instructs a change in the type of doors. The Engineer issued a Notice describing the required change and denying any costs for the Contractor.
D. The Engineer instructs a change in slopes of the access road to the intensive care unit to meet the Employer ' s Requirement. The Engineer does so with a Notice in accordance with Sub-Clause 3.5.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
(Golden Principle 2 states that " The Particular Conditions must be drafted clearly and unambiguously. " Which statement best underlines this Golden Principle in relation to the FIDIC Red, Yellow, and Silver Books (both editions)?)
A. When clarifications are given during the tender period, which might impact several general conditions, it is not necessary to amend all these conditions through the Particular Conditions or to consider which exact general conditions require amendment, as such clarifications are deemed to be self-explanatory.
B. Modifications made to the Conditions of Contract during tender negotiations that were only documented in emails between the Parties can be part of the Contract as long as those emails are subsequently included in the List of Contract documents. In such a case, it is not necessary to incorporate those modifications in, for instance, the Particular Conditions.
C. Clarifications to the meaning of tender documents together with answers to tenderers' inquiries made during the tender period by the Employer can be inconsistent. If Sub-Clause 1.5 does not provide for the right order, this Sub-Clause can be amended explicitly or implicitly, and this can be done through any of the documents mentioned in Sub-Clause 1.5.
D. In the Particular Conditions, all changes to the General Conditions must be clearly identified by reference to specific Sub-Clause numbers. Additionally, the Particular Conditions Sub-Clauses must clearly indicate the relationship between the newly introduced text and the corresponding General Conditions Sub-Clauses' original text, e.g., addition, omission, replacement, or amendment.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

弊社のMedical Professional CCMを利用すれば試験に合格できます

弊社のMedical Professional CCMは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はCCM問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

CCM無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のMedical Professional CCMを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のCCM問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のMedical Professional CCMを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のMedical Professional CCMをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたMedical Professional CCMをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のMedical Professional CCMを持っていることを保証します。

TopExamは君にCCMの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は無料Medical Professional CCMサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料CCMサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのCCM問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

CCM試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のCCM問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Medical Professional Certified Case Manager Certification Exam (CCM) 認定 CCM 試験問題:

1. You are the Contract Manager of the Contractor in a building project. The Contract has been awarded to your firm, but the Engineer has not been selected. The Contract Agreement states that the Commencement Date shall be notified by the Engineer, which must be done within 14 days after the signing of the Contract Agreement. The Employer requested your firm to commence works on the 14th day after signing the Contract Agreement. Your director, Y, wants to wait with commencing the works until the Engineer has been selected or until the 42 days since the date your firm receives Letter of Acceptance. Is Y correct?

A) No
B) Yes


2. (You are the Contract Manager of the Employer ' s Representative in a Thermal Power Plant Project under FIDIC Silver Book (edition 2017). The Contractor submits two claims:
(1) USD 200,000 for additional costs due to an error in national piling standard NTS-PW-01 referenced in the Employer's Requirements.
(2) USD 300,000 for constructing an additional flood wall due to incorrect hydrological data in Site Data (water level miscalculated).
What is your determination for the Contractor?)

A) The Contractor is entitled to the Claim for the additional floodwall based on Unforeseeable difficulties only.
B) The Contractor is entitled to both claims.
C) The Contractor is not entitled to either of the Claims.
D) The Contractor is entitled to the Claim for additional costs in relation to the piling, based on errors in the Employer ' s Requirements only.


3. Under the FIDIC Yellow Book (both editions), the Contract is administered by the Employer (unless it appoints an Employer ' s Representative) who endeavours to reach agreement with the Contractor on each claim. Is this statement true or false?

A) False
B) True


4. (In the FIDIC Yellow Book (edition 1999), the Contractor has to provide the Engineer with documents as stated in Sub-Clause 5.2. Who is responsible for ensuring there is sufficient time allocated for reviewing these documents in relation to the Schedule of the Works?)

A) Contractor
B) Employer
C) Engineer


5. Which of the following documents form part of a FIDIC Construction Contract [ " Red Book " (1999)], hence, to be drafted and included among the Tender Documents? (2 correct answers apply) Choose all of the correct answers (multiple possibilities).

A) Bill of Quantities
B) Specifications
C) Employer ' s Requirements
D) Schedule of Baselines
E) Schedule of Guarantees


質問と回答:

質問 # 1
正解: A
質問 # 2
正解: D
質問 # 3
正解: B
質問 # 4
正解: A
質問 # 5
正解: A、B

CCM 関連試験
CHFM - Certified Healthcare Facility Manager (CHFM) certification exam
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。