livechat
期間限定特別サービス、15%割引キャンペーン実施中、02:23:56において終了。お得な割引コード:TOPJP2025
HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

AACN CCRN-Pediatric 問題集

CCRN-Pediatric

試験コード:CCRN-Pediatric

試験名称:Critical Care Nursing Exam

最近更新時間:2025-10-08

問題と解答:全152問

CCRN-Pediatric 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集CCRN-Pediatric 資格取得

質問 1:
The most beneficial nursing action to minimize avoidable patient safety incidents is:
A. Reviewing findings from interdisciplinary debriefings from previous patient incidents
B. Sharing patient safety concerns with nursing leadership and other staff
C. Providing an effective hand-off report using closed-loop communication
D. Completing an incident report for potential patient care problems
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
A 3-year-old heart transplant patient is experiencing signs of rejection. Which of the following best supports this?
A. Serum glucose of 230 mg/dL and LDL of 184
B. HR of 145 and urine output of 0.5/kg/hr
C. Bilaterally diminished breath sounds
D. BP of 98/55 and RR of 34
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Early management of a child in septic shock includes:
A. Fluid resuscitation, analgesic administration, and O# supplementation
B. Fluid resuscitation, antibiotic administration, and inotropic support
C. Bronchodilator administration, diuretic administration, and inotropic support
D. O# supplementation, steroid administration, and antibiotic administration
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
A patient on prolonged mechanical ventilation and in an unresponsive state is showing no signs of progression toward recovery. The healthcare team suggested a comfort care approach. Family members are conflicted. Which of the following should the nurse suggest as the next course of action?
A. A hospice consult to prepare the family for end-of-life care
B. A palliative care consult to assist with symptom management
C. A meeting with the family to discuss the issue and options
D. A meeting with the institutional ethics committee to examine the case
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Which therapy is expected in the management of persistent pulmonary hypertension of the newborn (PPHN)?
A. PAOP monitoring and dobutamine
B. O# therapy and alkalinization
C. O# therapy and RBC transfusion
D. PAOP monitoring and sodium nitroprusside
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
The relationship between the family of a long-term patient and ICU healthcare providers has become strained. A nurse should first:
A. Rotate assignments among staff members
B. Suggest the family discuss their concerns with the nurse manager
C. Discuss the issue with the physician
D. Arrange a patient care conference with the family
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
A child has a fever, moderate hypertension, petechiae, decreased urinary output, and bloody diarrhea.
A nurse should suspect:
A. Nephrotic syndrome
B. Acute glomerulonephritis
C. Hepatorenal syndrome
D. Hemolytic uremic syndrome
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
Following a MVC with prolonged entrapment of the legs, a 7-year-old has:
* BP: 75/40
* HR: 145
* K#: 5.9 mEq/L
* Hypocalcemia
* Elevated CK
What urine output should the nurse expect?
A. Yellow urine with clots of blood
B. >4 cc/kg of clear, colorless urine
C. Red-brown "tea" color urine
D. Anuria
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

CCRN-Pediatric 関連試験
CCRN-Adult - CCRN (Adult) - Direct Care Eligibility Pathway
連絡方法  
 support@topexam.jp サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。
a