HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

GInI CInP 問題集

CInP

試験コード:CInP

試験名称:Certified Innovation Professional (CInP)

最近更新時間:2025-10-02

問題と解答:全146問

CInP 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集CInP 資格取得

質問 1:
Good Innovation Teams know how to uncover market gaps and turn them into opportunities.
Select one correct answer from the list:
A. Competitors' weaknesses / advantage
B. Market gaps / opportunities
C. Industry trends / knowledge
D. Exciting technology / new products
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
___________ is one of the 12 Purposes of Prototyping in which we build prototypes to engage the mind's
"analysis & synthesis engine", since having something to turn over in one's hands helps the mind to better understand a concept or at least keep the mind exploring for more new ideas.
Select one correct answer from the list
A. Build to Think
B. Build to Clarify
C. Build to Learn
D. Build to Empathize
正解:A

質問 3:
The second major step of the Design Thinking process is made of which three action steps?
Select one correct answer from the list:
A. Empathize / Ideate / Test
B. Empathize / Experiment / Define
C. Ideate / Experiment / Design
D. Imagine / Test / Define
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
In the long run, what is more expensive than innovating?
Select one correct answer from the list:
A. Marketing too many brands
B. Issuing stockholder dividends that are too large
C. Not controlling your costs
D. Not innovating
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Design Thinking forces us to "think like a designer" in that it has us constantly in search of better insights.
Select one correct answer from the list:
A. Design solutions
B. Better insights
C. More creative ideas
D. New patterns
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
"Several very large businesses have in recent years turned to running campaigns on crowdfunding sites. One of the more important reasons these businesses use such platforms is that it affords them the opportunity to
______ their concepts, under the assumption that concepts that see good traction on these platforms will see good traction in the general market, and conversely concepts that see poor traction on these platforms will see low demand in the general market and should thus be abandoned." Select one correct answer from the list:
A. run technical validation testing on
B. market test
C. run price elasticity studies on
D. generate media buzz about
正解:A

質問 7:
As a Program Leader, you would be charged primarily with what?
Select one correct answer from the list:
A. Helping to drive the business' Innovation Program.
B. Helping the business apply Design Methods to its challenges.
C. Leading individual Innovation Projects for the business.
D. Setting the business' Innovation Strategy.
正解:A

質問 8:
The purpose of a business is what?
Select one correct answer from the list
A. To create value for its different stakeholders.
B. To grow to a large enough size that it can influence society.
C. To make money, in the form of profit.
D. To develop and sell good products and services.
正解:A

質問 9:
Design Research focuses on the interactions between people and things so that we can better understand the interfaces between them and how they are used, and thus design our offerings to optimize the user experience.
Select one correct answer from the list:
A. How things that people never see operate in the background
B. The interactions between people and things
C. The interactions between different people
D. The interactions between different things
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

弊社のGInI CInPを利用すれば試験に合格できます

弊社のGInI CInPは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はCInP問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

CInP無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のGInI CInPを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のCInP問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のCInP問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のGInI CInPを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

TopExamは君にCInPの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は無料GInI CInPサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料CInPサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのCInP問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

CInP試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のGInI CInPをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたGInI CInPをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のGInI CInPを持っていることを保証します。

GInI Certified Innovation Professional (CInP) 認定 CInP 試験問題:

1. Incentives are used for what purpose?
Select one correct answer from the list:

A) To reward people for having engaged in the innovation program.
B) To encourage people to engage in the innovation program in the first place.
C) To pressure and coerce people into engaging in the innovation program.
D) To force people to engage in the innovation program even if they do not want to.


2. The aim of ________________ is to collect feedback from a large number of respondents in order to reveal specific patterns in their responses that yield new insights for researchers.
Select one correct answer from the list

A) design research
B) qualitative market research
C) user research
D) quantitative market research


3. Innovation is an acquirable mentality and skillset.
Select one correct answer from the list:

A) in-born
B) extremely rare
C) acquirable
D) extremely common


4. Innovation Tournaments are internal competitions where teams of peers work together to identify a new opportunity for the business, develop a relatively complete and well-thought-out business plan for it, and then pitch it to an internal venture board, generally in order to get funding for taking the concept further, understanding that concepts which prove strong enough may ultimately make their way all the way through to final implementation, thereby providing an excellent method for surfacing and funding non-core, and potentially breakthrough or disruptive, business innovations.
Select one correct answer from the list:

A) Innovation Tournaments
B) Innovation Jams
C) Hackathons
D) Business Plan Competitions


5. The third step for projects in the Mid Zone is for teams to craft a winning Go-To-Market Strategy. This strategy addresses when, where, how, and by whom the offering will be ______ so that it is able to optimally connect with a particular market and that market's need.
Select one correct answer from the list:

A) sponsored, promoted, endorsed, and otherwise marketed
B) produced, marketed, sold, and distributed
C) manufactured, assembled, inspected, and approved
D) made, advertised, listed, and shipped


質問と回答:

質問 # 1
正解: B
質問 # 2
正解: D
質問 # 3
正解: C
質問 # 4
正解: A
質問 # 5
正解: B

連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。