HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

CMT Association CMT-Level-II 問題集

CMT-Level-II

試験コード:CMT-Level-II

試験名称:CMT Level II Exam

最近更新時間:2026-07-08

問題と解答:全264問

CMT-Level-II 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集CMT-Level-II 資格取得

質問 1:
___________ is used for comparing the long-term performance of one system against another.
A. Sharpe Ratio
B. Treynor Ratio
C. Beta
D. Calmar ratio
正解:D

質問 2:
Which of the following BEST describes the rule of alternation?
A. Price follows volume
B. Complex patterns follow simple patterns
C. Downtrends follow uptrends
D. Prices alternate in Fibonacci sequences
正解:B

質問 3:
Which of the following statement is not true about the Diamond Top with regards to pattern analysis?
A. It is not rare at price bottoms
B. It occurs at the top of a very sharp upward rise in prices
C. It consists of a combination of a broadening pattern and a symmetrical triangle
D. It is a profitable pattern
正解:A

質問 4:
Why doesn't the doji candle have a real body?
A. The high and low are the same
B. Buyers are stronger than sellers
C. The doji is an abbreviated method of drawing candles
D. The open and close are the same
正解:D

質問 5:
Which of the following are valid interpretations of the put-call ratio?
A. It is used as a contrary indicator
B. It is the major sentiment index used for options trading
C. Extreme levels are trading signals
D. All of the above
正解:D

質問 6:
Staying the course in a trading strategy GENERALLY entails?
A. Meeting margin calls
B. Not getting sidetracked by single, counter-trend news events
C. Most valid buy signals in trading systems occur in the opposite direction of the prevailing trend
D. Not utilizing stops
正解:B

質問 7:
Which of the following is the BEST volume indicator for analysis of futures trading?
A. Contract volume
B. Open interest
C. Total volume
D. Breadth
正解:C

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のCMT-Level-II問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料CMT Association CMT-Level-IIサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料CMT-Level-IIサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのCMT-Level-II問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

CMT-Level-II試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

TopExamは君にCMT-Level-IIの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のCMT-Level-II問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のCMT Association CMT-Level-IIを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のCMT Association CMT-Level-IIをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたCMT Association CMT-Level-IIをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のCMT Association CMT-Level-IIを持っていることを保証します。

弊社のCMT Association CMT-Level-IIを利用すれば試験に合格できます

弊社のCMT Association CMT-Level-IIは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はCMT-Level-II問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

CMT-Level-II無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のCMT Association CMT-Level-IIを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

CMT Association CMT Level II 認定 CMT-Level-II 試験問題:

1. What is the position of the MTA Code of Ethics as it pertains to trading on inside information?

A) Inside information may be disseminated but not acted upon
B) The Code of Ethics takes no position on insider trading
C) Under no circumstances is insider trading allowed
D) Insider trading which violates the laws/regulations of any governmental or regulatory agency is prohibited


2. What steps must analysts take in introducing new methods of technical analysis under the MTA Code of Ethics?

A) New procedures must be documented as to procedure and rationale
B) New methods need not be consistent with the accumulated knowledge of the field of technical analysis
C) New procedures must be supported by adequate back testing confirmed by at least technician
D) All new techniques must be fully documented even if proprietary methods must be disclosed to do so


3. Staying the course in a trading strategy GENERALLY entails?

A) Meeting margin calls
B) Not getting sidetracked by single, counter-trend news events
C) Most valid buy signals in trading systems occur in the opposite direction of the prevailing trend
D) Not utilizing stops


4. Which of the following is MOST often a reversal pattern:

A) Head and shoulders
B) Pennant
C) Triangle
D) Wedge


5. A breakout:

A) Is a minor pattern which is rarely seen and has no real significance on either the near or long term
B) Has no significance to a trader of investor
C) Occurs when price passes through specific levels
D) Needs to be confirmed by other indicators


質問と回答:

質問 # 1
正解: D
質問 # 2
正解: A
質問 # 3
正解: B
質問 # 4
正解: A
質問 # 5
正解: C

CMT-Level-II 関連試験
CMT-Level-I - CMT Level 1 Exam
CMT-Level-III - CMT Level III Exam
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。