HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

NASM CPT 問題集

CPT

試験コード:CPT

試験名称:NASM Certified Personal Trainer Exam

最近更新時間:2026-07-06

問題と解答:全230問

CPT 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集CPT 資格取得

質問 1:
What muscle is medial to the vastus intermedius?
A. Piriformis
B. Adductor magnus
C. Peroneus longus
D. Vastus lateralis
正解:B

質問 2:
When using proprioceptive neuromuscular facilitation (PNF) stretching techniques, how long should the isometric contraction be held for?
A. 13-15 seconds
B. 10-12 seconds
C. 19-21 seconds
D. 16-18 seconds
正解:B

質問 3:
A trainer notices that a client's arms fall forward during an overhead squat assessment. Which of the following muscles may be underactive?
A. Erector spinae
B. Lower trapezius
C. Latissimus dorsi
D. Pectoralis minor
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
A trainer observes that a client's knees turn in during an overhead squat assessment. Which of the following exercises should the trainer recommend?
A. Lateral tube walking
B. Seated leg press
C. Hip adduction
D. Hamstring curl
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
A trainer is designing an exercise program for a client whose main goal is weight loss. Which of the following resistance training systems is most appropriate for this client?
A. Drop-sets
B. Vertical loading
C. Horizontal loading
D. Pyramid
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Which of the following goal-setting techniques should a trainer use for a client who wants to lose 30 pounds in the next year?
A. Explain to the client that their goal is unrealistic.
B. Assist the client with writing an outcome goal.
C. Work with the client to create achievable short-term goals.
D. Ask the client open-ended questions to develop a long-term goal.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Which of the following common upper-body exercises is considered contraindicated for any client?
A. Seated lat pulldown with bar in front
B. Seated lat pulldown with bar behind
C. Dumbbell chest press on a stability ball
D. Alternating dumbbell chest press
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
When a person holds a plank position without any mechanical movement, what type of muscle contraction is occurring?
A. Isometric
B. Isokinetic
C. Eccentric
D. Concentric
正解:A

質問 9:
A realistic goal for a client needing to lose 50 pounds is
A. 1 pound per day
B. 50 pounds in 10 weeks
C. 20 pounds in one month
D. 2 pounds a week
正解:D

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のNASM CPTをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたNASM CPTをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のNASM CPTを持っていることを保証します。

TopExamは君にCPTの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のCPT問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料NASM CPTサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料CPTサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのCPT問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

CPT試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社のNASM CPTを利用すれば試験に合格できます

弊社のNASM CPTは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はCPT問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

CPT無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のNASM CPTを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のCPT問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のNASM CPTを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

NASM Certified Personal Trainer 認定 CPT 試験問題:

1. Which of the following is a strong stretchy band of fibrous tissue that connects bones to other bones?

A) Muscle
B) Cartilage
C) Tendon
D) Ligament


2. A client's knee moves inward during the single-leg squat assessment. Which of the following muscles may be overactive?

A) Gluteus medius
B) Tensor fascia latae (TFL)
C) Vastus medialis oblique (VMO)
D) Gluteus maximus


3. Which bone is located in the arm?

A) Hyoid
B) Sacrum
C) Sternum
D) Radius


4. During the overhead squat assessment, a client exhibits an excessive forward lean. This indicates decreased neural drive in which of the following muscles?

A) Erector spinae
B) Popliteus
C) Rhomboids
D) Rectus femoris


5. A personal trainer uses a heart rate monitor during a client's training session to provide which of the following types of feedback?

A) Internal
B) Mechanical
C) External
D) Sensory


質問と回答:

質問 # 1
正解: D
質問 # 2
正解: B
質問 # 3
正解: D
質問 # 4
正解: A
質問 # 5
正解: C

連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。