HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

SAP C_SEN_2305 問題集

C_SEN_2305

試験コード:C_SEN_2305

試験名称:SAP Certified Application Associate - SAP Enable Now

最近更新時間:2025-10-03

問題と解答:全82問

C_SEN_2305 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集C_SEN_2305 資格取得

質問 1:
What are some characteristics of the integration between SAP Enable Now and a customer's Identity Provider (IDP)? [2]
A. Users must change their passwords on first login.
B. Only user names are replicated to SAP Enable Now Manager.
C. Authentication protocol is SAML
D. IDP acts as the identity source.
正解:C,D

質問 2:
What does SAP recommend you do when you work in a collaborative production scenario? [2]
A. Instruct authors to download the full work area tree to Producer.
B. Provide an authoring guideline and templates.
C. Assign a personal group to each author for content creation.
D. Create a group for each content project on root level of the workarea
正解:B,C

質問 3:
What is the purpose of the Toolbox group? [2]
A. It provides templates to the authoring team
B. It distributes custom scripts to the authoring learn.
C. It automates steps in the content production
D. It provides media libraries to the authoring team.
正解:A,D

質問 4:
Your customer uses an Identity Provider (IDP) that does not support iFrame-based authentication. How can you enable Single Sign On for SAP Companion? [2]
A. By ensuring that customer's browser policy allows popups for all target applications.
B. By adding the Upload Active Content permission to all users.
C. By adding now Window SAML=true to the SAP Companion configuration of all target applications.
D. By using standard http-ports only.
正解:A,C

質問 5:
What are typical characteristics of the SAP Companion for Desktop cache? [3]
A. The update frequency cannot be changed
B. Only files once requested will be cached
C. When a new SAP Companion for Desktop version is installed, the local cache must be deleted manually.
D. Lesson.js timestamp change is the trigger for a cache update.
E. It reduces the network load.
正解:B,D,E

質問 6:
What are the best practices to create a recording? [2]
A. Set up the recorded application in the same way the end user would use it.
B. Create a short storyboard with the steps to be recorded and the data to be used.
C. Record processes end-to-end independent of their length or complexity
D. Use the Quick Recording option for the best possible recording results.
正解:A,B

質問 7:
What is the relationship between book page templates and book page instances? [1]
A. Objects inherited from a book page template can be deleted in the book page instance by the author.
B. Bock page instances and their underlying book page templates must be kept in the same group
C. Objects in a book page instance inherit their properties from the book page template.
正解:C

質問 8:
What action must you take to ensure that authors can edit content for the SAP Companion? [2]
A. Grant edit permission to the authors on the respective workareas
B. Activate SAP Companion edit mode for the user via URL or configuration parameter.
C. Assign the administrator role to authors in SAP Enable Now Manager.
D. Request S-Users for all authors in SAP Help Portal
正解:A,B

SAP C_SEN_2305 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • In-App Help Content: This section of the exam tests knowledge about differences between SAP Companion and SAP Companion. The topic also covers installation of SAP Companion and SAP Companion. Moreover, SAP consultants also learn about SAP Companion custom content.
トピック 2
  • Content Production and Maintenance: In this topic, aspiring SAP consultants learn about SAP Enable Now content production, Now machine translation, and Workflows. Moreover, the topic covers best practices to develop and maintain content.
トピック 3
  • Implementation, Configuration, and Consulting: The primary focus of this topic is on SAP Enable Now implementation including authentication and SSO. This area also explains the architecture of SAP Enable Now, recognition validation workshops, and configuration of work areas and templates.

参照:https://learning.sap.com/certifications/sap-certified-associate-sap-enable-now

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSAP C_SEN_2305をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSAP C_SEN_2305をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSAP C_SEN_2305を持っていることを保証します。

弊社のSAP C_SEN_2305を利用すれば試験に合格できます

弊社のSAP C_SEN_2305は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はC_SEN_2305問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

C_SEN_2305無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSAP C_SEN_2305を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

TopExamは君にC_SEN_2305の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は無料SAP C_SEN_2305サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料C_SEN_2305サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのC_SEN_2305問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

C_SEN_2305試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のC_SEN_2305問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSAP C_SEN_2305を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のC_SEN_2305問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

C_SEN_2305 関連試験
C_THR97_2305 - SAP Certified Application Associate - SAP SuccessFactors Onboarding 1H/2023
C-THR88-1905 - SAP Certified Application Associate - SAP SuccessFactors Learning Management Q2/2019
C_TS413_2020 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Asset Management
C_THR87_2005 - SAP Certified Application Associate - SAP SuccessFactors Variable Pay H1/2020
C-THR89-2211 - Certified Application Associate - SAP SuccessFactors Workforce Analytics and Planning Functional 2H/2022
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。