HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

SAP C_TS413_2020 問題集

C_TS413_2020

試験コード:C_TS413_2020

試験名称:SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Asset Management

最近更新時間:2025-10-01

問題と解答:全90問

C_TS413_2020 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集C_TS413_2020 資格取得

質問 1:
The planner adds stock materials in the maintenance order. Which statements regarding reservations in maintenance orders are correct? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. All open reservations are closed when the maintenance order isset to TECO.
B. Open reservations can be cleared when a maintenance order operation is finally confirmed.
C. For the combination of order type and planner group you can decide when reservations are created.
D. Reservations are created only after a material availability checkhas been performed.
正解:A,B

質問 2:
Which statements are correct for standard processes in PM/PS costcontrol? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Maintenance costs can be settled to a network operation.
B. Budget can be assigned to a WBS element.
C. Maintenance order costs can be settled to a WBS element.
D. Budget can be assigned to a maintenance plan.
正解:B,C

質問 3:
Which objects can a personnel number be assigned to directly?Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Work center
B. Equipment
C. Planner group
D. Business partner
正解:B,D

質問 4:
You create two maintenance packages and only one package should be executed at a time. Which parameter determines this?
A. Hierarchy
B. Offset
C. Package sequence
D. Subsequent buffer
正解:A

質問 5:
You want to schedule a performance-based maintenance plan. Which parameters are mandatory? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Shift factors
B. Scheduling period
C. Start counter reading
D. Estimated annual performance
正解:C,D

質問 6:
Which material type is the best choice if you only want to create a structure element within the BOM?
A. Spare part (ERSA)
B. Maintenance assembly (IBAU)
C. Non-valuated material (UNBW)
D. Operating supplies (HIBE)
正解:B

質問 7:
Which SAP UI technology is used for the technicianls job list?
A. SAPUI5
B. Web Dynpro
C. SAP GUI for HTML
D. SAP GUI for Windows
正解:B

質問 8:
You want to create a maintenance order with an external order operation with service items. Which of the following statements arecorrect? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. The assignment of service master records to an order operation is optional.
B. The assignment of a control key with the service indicator set is mandatory.
C. The usage of a model service specification is mandatory.
D. The actual value entry can only be recorded via the service entrysheet.
E. The assignment of a control key with the service indicator set is mandatory.
正解:B,D,E

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSAP C_TS413_2020をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSAP C_TS413_2020をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSAP C_TS413_2020を持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のC_TS413_2020問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSAP C_TS413_2020を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社は無料SAP C_TS413_2020サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料C_TS413_2020サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのC_TS413_2020問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

C_TS413_2020試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

TopExamは君にC_TS413_2020の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

SAP C_TS413_2020 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Describe and implement the necessary organizational units especially regarding the integration into the general logistics
トピック 2
  • Describe and implement the process of breakdown maintenance using traditional and FIORI-based applications
  • Describe and implement the process of internal and external refurbishment of spare parts
トピック 3
  • Describe the options for preventive maintenance using task lists, single-cycle
  • Project-oriented Maintenance

参照:https://training.sap.com/certification/c_ts413_2020-sap-certified-application-associate---sap-s4hana-asset-management-g/

弊社のSAP C_TS413_2020を利用すれば試験に合格できます

弊社のSAP C_TS413_2020は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はC_TS413_2020問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

C_TS413_2020無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSAP C_TS413_2020を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のC_TS413_2020問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

C_TS413_2020 関連試験
C_SEN_2305 - SAP Certified Application Associate - SAP Enable Now
C_THR97_2305 - SAP Certified Application Associate - SAP SuccessFactors Onboarding 1H/2023
C-THR88-1905 - SAP Certified Application Associate - SAP SuccessFactors Learning Management Q2/2019
C_THR87_2005 - SAP Certified Application Associate - SAP SuccessFactors Variable Pay H1/2020
C-THR89-2211 - Certified Application Associate - SAP SuccessFactors Workforce Analytics and Planning Functional 2H/2022
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。