HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

SAP C_THR81_2505 問題集

C_THR81_2505

試験コード:C_THR81_2505

試験名称:SAP Certified Associate - SAP SuccessFactors Employee Central Core

最近更新時間:2025-09-28

問題と解答:全86問

C_THR81_2505 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集C_THR81_2505 資格取得

質問 1:
Fields in the termination screen are configured in which hris-element?
A. Employment Information
B. Personal Information
C. Job Information
D. Compensation Information
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
In which section in the Manage Permission Roles tool do you set Biographical Information?
A. Employee Central Effective Dated Entities
B. Employee View
C. Employee Data
D. Manage User
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
How do you trigger a business rule to populate the Standard Hours field from Legal Entity records in the Add New Employee wizard?
A. Event Type: onInit; Base Object: Standard Hours
B. Event Type: onChange; Base Object: Employee Information
C. Event Type: onSave: Base Object: Legal Entity
D. Event Type: onEdit; Base Object: Employee Information
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
In which section in the Manage Permission Roles tool do you set Biographical Information?
A. Employee Central Effective Dated Entities
B. Employee View
C. Employee Data
D. Manage User
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
In which entities is Alert Notification supported? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Pay Component Recurring
B. Address Information
C. Personal Information
D. Job Information
正解:A,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Which destination objects do you select for the Valid When and Composite associations? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Valid When association - Lower level object
B. Composite association - Parent object
C. Composite association - Child object
D. Valid When association - Higher level object
正解:C,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
In which order must you assign the rules?
A. WFD, ERD1, ERD2, ERD3, ERD-Catch
B. ERD1, ERD2, ERD3, ERD-Catch, WFD
C. ERD-Calch, ERD1, ERD2, ERD3, WFD
D. ERD1, ERD2, ERD3, WFD, ERD-Catch
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
Which action in the THEN statement is used for propagation?
A. Raise
B. Create
C. Set
D. Execute
正解:C

SAP C_THR81_2505 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Scenario 2: Approvals for Self-Service: This section of the exam assesses the competency of SAP Consultants in configuring self-service approval workflows. It covers the setup of dynamic approval chains and ensures policy compliance for employee-initiated actions. The focus is on enabling seamless and scalable workflow automation tailored to organizational structures and user roles.
トピック 2
  • Scenario 1: HR Transaction Rules: This section of the exam tests the proficiency of HRIS Analysts in applying HR transaction rules within the system. It focuses on the creation and use of business rules for automating actions, enforcing data accuracy, and streamlining HR processes. Candidates demonstrate the ability to define rule contexts and apply logic relevant to specific HR transactions.
トピック 3
  • Employee Central Core: This section of the exam measures the skills of HRIS Analysts and covers the essential components of the SAP SuccessFactors Employee Central Core module. It assesses the ability to configure foundational system features, including data models, business rules, event reasons, and workflows. Emphasis is placed on navigating the core employee data lifecycle, managing personal and employment information, and maintaining organizational structure within Employee Central.
トピック 4
  • Position Management: This section of the exam evaluates the knowledge of SAP Consultants in configuring and managing Position Management functionality. It focuses on understanding position hierarchy, relationship assignments, and synchronization with job information. Candidates are assessed on how effectively they support organizational planning through accurate position data setup and integration with other SAP modules.

参照:https://learning.sap.com/certifications/sap-certified-associate-sap-successfactors-employee-central-core

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のC_THR81_2505問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSAP C_THR81_2505を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社のSAP C_THR81_2505を利用すれば試験に合格できます

弊社のSAP C_THR81_2505は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はC_THR81_2505問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

C_THR81_2505無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSAP C_THR81_2505を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSAP C_THR81_2505をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSAP C_THR81_2505をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSAP C_THR81_2505を持っていることを保証します。

TopExamは君にC_THR81_2505の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は無料SAP C_THR81_2505サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料C_THR81_2505サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのC_THR81_2505問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

C_THR81_2505試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のC_THR81_2505問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

C_THR81_2505 関連試験
C_ARSUM_2508 - SAP Certified Associate - Implementation Consultant - SAP Ariba Supplier Management
C_THR70_2404 - SAP Certified Associate - SAP SuccessFactors Incentive Management
C_S4CS_2408-JPN - SAP Certified Associate - Implementation Consultant - SAP S/4HANA Cloud Public Edition, Sales (C_S4CS_2408日本語版)
C-FIORD-2404 - SAP Certified Associate - SAP Fiori Application Developer
C-C4H41-2405 - SAP Certified Associate - Implementation Consultant - SAP Sales Cloud
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。