HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

SAP C_TS452_2022 問題集

C_TS452_2022
C_TS452_2022日本語版
「クリックして表示

試験コード:C_TS452_2022

試験名称:SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Sourcing and Procurement

最近更新時間:2025-09-29

問題と解答:全82問

C_TS452_2022 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集C_TS452_2022 資格取得

質問 1:
What is the effect of setting the Freeze Book Inventory indicator in a physical inventory document header?
A. The system blocks all inventory management units of the physical inventory document for goods movements.
B. The book inventory is determined and fixed in the physical inventory document at the time of the difference posting.
C. The system blocks all inventory management units of the physical inventory document for procurement.
D. The book inventory is determined and fixed in the physical inventory document at the beginning of the count.
正解:D

質問 2:
Which card in the Procurement Overview app can you use to analyze the percentage of all purchase requisition items that require manual intervention during processing?
A. Purchase Requisition Item Types
B. Non-Managed Spend
C. Monitor Purchase Requisition Items
D. Purchase Requisition Touch Rate
正解:A

質問 3:
You want to determine different accounts when posting a goods issue to a production order and a goods issue to scrap. Which of the following assignments do you need to maintain in the account determination? Note:
There are 2 correct answers to this question.
A. Assign account grouping code VNG to transaction BSX
B. Assign account grouping code VNG to transaction GBB
C. Assign account grouping code VBR to transaction WRX
D. Assign account grouping code VBR to transaction GBB
正解:A,D

質問 4:
Blocking reason Quality is set for an item in an invoice.
What could be the reason for this?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Goods-receipt-based invoice verification is used and NO usage decision has been made for the inspection lot for the item in the invoice.
B. Goods-receipt-based invoice verification is NOT used and NO usage decision has been made for any inspection lot for the item in the invoice.
C. Goods-receipt-based invoice verification is NOT used and the item in the invoice has the Post to Inspection Stock flag set in its material master.
D. Goods-receipt-based invoice verification is used and NO goods receipt has been posted for the item in the invoice.
正解:A,B

質問 5:
You create a blanket purchase order for several minor repairs that may occur during the year. Which of the following data must you enter? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. An account assignment category
B. An invoicing plan type
C. A net purchase order price
D. An overall limit value
正解:A,D

質問 6:
What are some of the consequences of setting the Delivery Completed indicator in a purchase order (PO) item? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. The PO item CANNOT be deleted and archived.
B. You can still post goods receipts of remaining quantities.
C. The PO item is skipped when delivery reminders are generated.
D. The commitment for the PO item will increase.
正解:B,C

質問 7:
In which of the following situations can document parking be used? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Account assignment information is missing for an invoice item.
B. Account assignment information is missing for a purchase order item.
C. An EDI invoice containing variances is received.
D. A goods receipt is posted for an item that needs a quality inspection.
正解:B,D

質問 8:
There are multiple company codes and plants in your SAP S/4HANA system. You have set the valuation area to plant levelHow can you reduce the effort to configure account determination?
A. You can use the valuation grouping code to group together plants assigned to company codes with the same chart of accounts.
B. You can use the account grouping code to group together plants assigned to company codes with the same chart of accounts.
C. You can use the account grouping code to group together plants assigned to company codes with different charts of accounts.
D. You can use the valuation grouping code to group together plants assigned to company codes with different charts of accounts.
正解:A

TopExamは君にC_TS452_2022の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は無料SAP C_TS452_2022サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料C_TS452_2022サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのC_TS452_2022問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

C_TS452_2022試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSAP C_TS452_2022をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSAP C_TS452_2022をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSAP C_TS452_2022を持っていることを保証します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のC_TS452_2022問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のC_TS452_2022問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSAP C_TS452_2022を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社のSAP C_TS452_2022を利用すれば試験に合格できます

弊社のSAP C_TS452_2022は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はC_TS452_2022問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

C_TS452_2022無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSAP C_TS452_2022を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

SAP C_TS452_2022 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Sources of Supply: This topic covers elements of price determination, purchasing info records, central contracts, scheduling agreements, and price changes.
トピック 2
  • SAP S
  • 4HANA User Experience: It identifies key capabilities of SAP Fiori UX. Moreover, this topic explains the usage of SAP Fiori Launchpad for navigation.
トピック 3
  • Analytics in Sourcing and Procurement: It focuses on the application of embedded analytics capabilities to analyze procurement KPIs.
トピック 4
  • Inventory Management and Physical Inventory: This topic covers goods receipts, goods issues, transfers, and special processes related to the inventory management.
トピック 5
  • Valuation and Account Assignment: It focuses on the assessment and configuration of account determination and material stock valuation.
トピック 6
  • Purchasing Optimization: The topic delves into source lists, quota arrangements, priorities, sources of supply, catalogs, purchase requisitions, order confirmations and deliveries.

参照:https://training.sap.com/certification/c_ts452_2022-sap-certified-application-associate---sap-s4hana-sourcing-and-procurement-g/

C_TS452_2022 関連試験
C_ARSUM_2105 - SAP Certified Application Associate - SAP Ariba Supplier Management
C_S4CWM_2308 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud, public edition - Warehouse Management
C_C4H320_02 - SAP Certified Application Associate - SAP Commerce Cloud Business User
C-THR86-2311 - SAP Certified Application Associate - SAP SuccessFactors Compensation 2H/2023
C-C4H47I-34 - SAP Certified Application Associate - SAP Sales Cloud Version 2
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。