HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

SAP C_TS4CO_2023 問題集

C_TS4CO_2023
C_TS4CO_2023日本語版
「クリックして表示

試験コード:C_TS4CO_2023

試験名称:SAP Certified Associate - SAP S/4HANA Cloud Private Edition, Management Accounting

最近更新時間:2026-06-30

問題と解答:全82問

C_TS4CO_2023 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集C_TS4CO_2023 資格取得

質問 1:
For which objects can you enter statistical key figures?
Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Functional areas
B. Cost elements
C. Internal orders
D. Cost centers
E. WBS elements
正解:B,C,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
You want to maintain a cost component structure.
What can you determine for each cost component?
Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Relevance of cost component to goods manufactured
B. Assignment of cost component to cost component group
C. Relevance of cost component to inventory valuation
D. Relevance of cost component to results analysis
E. Assignment of cost component to calculation base for overheads in costing sheet
正解:A,C,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Which processes split costs into their primary cost components?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Execution of the assessment cycles
B. Cost center/activity type price calculation
C. Business process price calculation
D. Top down distribution
正解:B,C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Which of the following statements best describe Product Cost by Period?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. It is used in conjunction with a product cost collector.
B. It is used to analyze work in process (WIP) based on actual costs.
C. It is used when the focus of controlling is on a stable and continuous production process.
D. It is used to analyze costs by individual production lots.
正解:A,C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Where do you define which cost elements are used during internal order settlement?
A. Derivation rule
B. Settlement rule
C. Source structure
D. Allocation structure
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
What can you configure in the settlement profile?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Determine an overhead key.
B. Define a number range for settlement documents.
C. Determine whether settlement is required.
D. Define settlement document type.
正解:C,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
In SAP S/4HANA, you have decided to activate only account-based profitability analysis for your organization. You want to settle costs and revenue of a sales order item to a profitability segment. What do you need to configure?
A. Cost component structure
B. Source structure
C. A transfer structure
D. Allocation structure
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
At what level do you create the structure of the operating concern for margin analysis?
A. Sales organization
B. Client
C. Cross client
D. Controlling area
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
How does the system derive the requirement type from the material master data?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. MRP group -> strategy group -> planning strategy -> requirements type
B. MRP group -> requirements class -> planning strategy -> requirements type
C. Strategy group -> planning strategy -> requirements type
D. Strategy group -> planning strategy -> requirements class -> requirements type
正解:A,C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

弊社は無料SAP C_TS4CO_2023サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料C_TS4CO_2023サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのC_TS4CO_2023問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

C_TS4CO_2023試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のC_TS4CO_2023問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のSAP C_TS4CO_2023を利用すれば試験に合格できます

弊社のSAP C_TS4CO_2023は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はC_TS4CO_2023問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

C_TS4CO_2023無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSAP C_TS4CO_2023を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

SAP C_TS4CO_2023 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Product Cost Planning: This topic discusses product cost planning, cost elements structure, cost component structure, planning requirements, costing variants and multi-level costings.
トピック 2
  • Cost Center Accounting: The topic focuses on cost centers, cost center hierarchies, and cost center groups. Furthermore, it discusses planning functionality, accounting activity types, cost center characteristics, and period end closing for CCA.
トピック 3
  • Managing Clean Core: The topic discusses process agility, adaptation efforts, and acceleration of innovation.
トピック 4
  • Organizational Assignments and Process Integration: The topic focuses on cross-company code design, production execution, sales pricing, inbound freight, stock transfers, and transfer pricing.
トピック 5
  • Reporting: It covers general reporting requirements for cost centers. Moreover, the topic discusses cost center reporting, drill-down reports, and painter reports.
トピック 6
  • Profitability Analysis: It includes sub-topics related to fields, characteristics, actual and process flow and security requirements, currency, chart of accounts, result analysis and revenue recognition.
トピック 7
  • Cost Object Controlling: This topic addresses the concepts of determining and configuring cost object controlling. It also discusses cost object controlling, WIP, results analysis, variances and revenue recognition.
トピック 8
  • Internal Order Accounting: This topic focuses on order category, order type, commitments, internal orders, settlement rules, and period-end closing for IOA.

参照:https://learning.sap.com/certifications/sap-certified-associate-sap-s-4hana-for-management-accounting-associates

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSAP C_TS4CO_2023をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSAP C_TS4CO_2023をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSAP C_TS4CO_2023を持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のC_TS4CO_2023問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSAP C_TS4CO_2023を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

TopExamは君にC_TS4CO_2023の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

C_TS4CO_2023 関連試験
C_ARP2P_2404 - SAP Certified Associate - Implementation Consultant - SAP Ariba Procurement
C-THR81-2405 - SAP Certified Associate - Implementation Consultant - SAP SuccessFactors Employee Central Core
C-S4CPR-2402 - SAP Certified Associate - Implementation Consultant - SAP S/4HANA Cloud Public Edition - Sourcing and Procurement
C-TS4FI-2601 - SAP Certified Associate - Implementation Consultant - SAP S/4HANA Cloud Private Edition, Financial Accounting (C_TS4FI_2601)
C_AIG_2412 - SAP Certified Associate - SAP Generative AI Developer
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。