HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

SAP C_TS4FI_2020 問題集

C_TS4FI_2020

試験コード:C_TS4FI_2020

試験名称:SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA for Financial Accounting Associates (SAP S/4HANA 2020)

最近更新時間:2025-09-30

問題と解答:全82問

C_TS4FI_2020 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集C_TS4FI_2020 資格取得

質問 1:
You want to edit a dunning proposal. Which actions can you perform?
Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Change the dunning data of an account.
B. Block an account.
C. Change a document.
D. Block a line item.
E. Lower the dunning level of an item.
正解:B,D,E

質問 2:
Which of the following statements best describe how customer down payments are integrated with Sales & Distribution (SD)?
A. A down payment request is created as an SD billing document, which is automatically posted in Fl as a noted item
B. A down payment request is created as an SD sales order, which is automatically posted in Fl as a noted item.
C. A down payment request is created as an Fl noted item, which automatically generates an SD billing document.
D. A down payment request is created as an Fl noted item, which automatically generates an SD sales order
正解:A

質問 3:
What is the difference between the ledger approach and the accounts approach to parallel valuation in Asset Accounting?
A. In the accounts approach, you assign a separate set of accounts for each accounting principle , unlike the ledger approach.
B. In the accounts approach, you define a technical clearing account for integrated asset acquisitions, unlike the ledger approach
C. In the ledger approach, you assign a ledger group to every depreciation area, unlike the accounts approach.
D. In the ledger approach, you maintain additional depreciation areas to post the delta valuation of each accounting principle, unlike the accounts approach
正解:A

質問 4:
What does the document type control?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Whether exchange rate differences are permitted
B. Which posting keys are allowed for postings
C. Which account types are allowed for postings
D. Whether negative postings are permitted
正解:C,D

質問 5:
You define custom currency type Z1 for your company code. Which currency types must be stored in the Data Entry view? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Object currency
B. Company code currency
C. Document currency
D. Custom currency type Z1
正解:B,C

質問 6:
You want to create a substitution in Financial Accounting. Which parts do you have to define for each step of the substitution? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Prerequisite
B. Message
C. Check
D. Replacement
正解:A,D

質問 7:
Which documents are needed to complete the 3-way match in procurement transactions? Note:There are 3 correct answers to this question.
A. Material document
B. Purchase requisition
C. Invoice receipt
D. Goods receipt
E. Purchase order
正解:C,D,E

質問 8:
What can you control with the reason code in Accounts Receivable? Note:There are 3 correct answers to this question.
A. The document type of the payment.
B. The account where a residual item is posted
C. The exclusion of disputed residual items from credit limit checks
D. The special GL indicator for the down payment.
E. The type of payment notice sent to a customer.
正解:B,C,E

TopExamは君にC_TS4FI_2020の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

SAP C_TS4FI_2020 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Determine and configure product cost planning, and costing versions for alternative costings
  • Define, create and configure internal orders and create a concept for internal order accounting
トピック 2
  • Determine cost elements structure, cost component structure, planning requirements
  • Determine general reporting requirements for cost centers, configure cost center reporting
トピック 3
  • Define value fields, characteristics and summary characteristics, determine planning
  • Create organizational charts for profit centers, determine Profit Centers (in FI in the new GL)

参照:https://training.sap.com/certification/c_ts4fi_2020-sap-certified-application-associate---sap-s4hana-for-financial-accounting-associates-sap-s4hana-2020-g/

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のC_TS4FI_2020問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料SAP C_TS4FI_2020サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料C_TS4FI_2020サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのC_TS4FI_2020問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

C_TS4FI_2020試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSAP C_TS4FI_2020をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSAP C_TS4FI_2020をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSAP C_TS4FI_2020を持っていることを保証します。

弊社のSAP C_TS4FI_2020を利用すれば試験に合格できます

弊社のSAP C_TS4FI_2020は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はC_TS4FI_2020問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

C_TS4FI_2020無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSAP C_TS4FI_2020を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のC_TS4FI_2020問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSAP C_TS4FI_2020を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

C_TS4FI_2020 関連試験
C_ARSUM_2105 - SAP Certified Application Associate - SAP Ariba Supplier Management
C_S4CWM_2308 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud, public edition - Warehouse Management
C_C4H320_02 - SAP Certified Application Associate - SAP Commerce Cloud Business User
C-THR86-2311 - SAP Certified Application Associate - SAP SuccessFactors Compensation 2H/2023
C-C4H47I-34 - SAP Certified Application Associate - SAP Sales Cloud Version 2
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。