HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Copado Copado-Extension-Builder 問題集

Copado-Extension-Builder

試験コード:Copado-Extension-Builder

試験名称:Copado Certified Extension Builder

最近更新時間:2026-09-03

問題と解答:全70問

Copado-Extension-Builder 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集Copado-Extension-Builder 資格取得

質問 1:
In the context of Copado Extensions, if you create extensions from Functions and Job Templates records, the static resource allows you to store the data records in a suitable file format to create an extension.
A. False
B. True
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Which of these capabilities makes Copado Platform different from other DevOps platforms?
A. Copado Platform facilitates you to create CICD pipelines.
B. Copado Platform enables you to run tests with one or more test tools and obtain immediate results.
C. With the Copado Platform, you can add advanced parameters and customizations in your automation scripts.
D. Using Copado Platform functionality, you can commit a list of changes in a user story from an external system via API.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
What information will you find in the Copado Job Execution detail tab?
A. On the detail tab, you will find a checkbox named Restart Execution. This will rerun all the job steps.
B. The detail tab contains information about your Job Templates such as job execution type, API name, and description.
C. Under the detail tab, you can find Job Template execution results such as Status and error messages if the execution failed.
D. The detail tab provides you with the list of job steps that was triggered as a part of the Job Template.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
From where you can access the Copado Job Templates execution result, logs and records?
A. Job Steps
B. Result Objec
C. Job Execution
D. Job Engine
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Copado Functions can be used in multiple scenarios. Which among the given scenarios is the best use case of Copado Functions?(Select all that apply) You have reached the max number of allowed answers
A. When you want to store a snapshot of the executed apex scripts as part of job type included in a particular environment.
B. To run tests in tools that are open source and not available as a cloud service.
C. When you want to run scripts to deploy to other clouds or trigger tests in different systems.
D. To have better control of user stories with low Apex Code Coverage.
正解:B,C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
John and the team are working on a new product release for their company. They want to commit and promote their current user story that carries all their recent feature-related changes to the Mulesoft environment.
How John and the team can take measures to commit and promote deployment?
A. John and the team can create a callback in Mulesoft to trigger the commit and promote the process in the Copado instance.
B. John and the team can integrate Mulesoft and Copado by installing the Mulesoft integration tool from DevOps Exchange.
C. John and the team can invoke an Action API named Mulesoft_Copado to commit and promote changes to the Mulesoft environment.
D. John and team can create a Job Template that executes the commit and promote steps through the Job Template.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Which of the following is NOT a Job Step type?
A. Manual Tasks
B. Salesforce Flow
C. Quality Gate
D. Function
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

TopExamは君にCopado-Extension-Builderの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のCopado-Extension-Builder問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のCopado Copado-Extension-Builderを利用すれば試験に合格できます

弊社のCopado Copado-Extension-Builderは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はCopado-Extension-Builder問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

Copado-Extension-Builder無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のCopado Copado-Extension-Builderを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のCopado Copado-Extension-Builderをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたCopado Copado-Extension-Builderをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のCopado Copado-Extension-Builderを持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のCopado-Extension-Builder問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のCopado Copado-Extension-Builderを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社は無料Copado Copado-Extension-Builderサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料Copado-Extension-Builderサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのCopado-Extension-Builder問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

Copado-Extension-Builder試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

Copado Copado-Extension-Builder 試験シラバストピック:

セクション比重目標
トピック 1: Copado Extensions20%- Extensionツールの使用
- 拡張機能のインストール
- 拡張機能の作成
トピック 2: Copadoプラットフォーム、Job Engine、Job Template、Job Execution50%- Job engineのコンポーネント
- Job executionのプロセス
- CopadoのJob template
- SDKツールとDevOps Exchange
トピック 3: Copado Functions30%- 動的式
- Functionsの概要
- システムプロパティ

Copado Certified Extension Builder 認定 Copado-Extension-Builder 試験問題:

問題 #1

Which two types of records can be generated after installing a Copado Extension?

A. Functions and Apex Class
B. Functions and Job Templates
C. Job Templates and Results
D. Apex Class and Job Templates


問題 #2

Which of the following statement is TRUE regarding Dynamic Expression?

A. Dynamic Expressions get values from different contexts to then pass them to a function or Salesforce flow.
B. Dynamic Expression adds custom parameters to run Apex scripts for different Job Templates.
C. Dynamic Expression is a container that stores, in CSV files, a snapshot of the data included in a particular environment for use in the future.
D. Dynamic Expression is a set of predefined variables used in a Salesforce Flow deployment step.


問題 #3

Why do you need to create Custom Metadata Types?

A. To configure custom metadata records for your Job Template.
B. To store the data records and generate a JSON file.
C. To create a custom DevOps pipeline and deploy changes to Heroku only.
D. To create a new StandardResource record and link your static resource.


問題 #4

Currently, Copado provides built-in integrations with three management systems. Those three management systems are:

A. Azure DevOps, ServiceNOW and Asana
B. Jira, Azure DevOps and Wrike
C. Jira, Azure DevOps and ServiceNOW
D. Atlassian Jira, ServiceNOW and ClickUp


問題 #5

What is the use of the Job Execution record in regard to the Copado Job Template?

A. Job Execution records allow you to track only the status of the Job Templates for which the execution has not started.
B. Job Execution records enable you to promote Job Templates to the next environment.
C. From the Job Execution record, you can review the Job Template execution logs and results.
D. Job Execution records help you track the final status of quality gate type job step added in Job Templates.


解説:

問題 #1
正解: B
問題 #2
正解: A
問題 #3
正解: D
問題 #4
正解: C
問題 #5
正解: C

連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。