Leave a message
livechat
期間限定特別サービス、15%割引キャンペーン実施中、02:23:51において終了。お得な割引コード:TOPJP2025
HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

CompTIA DS0-001 問題集

DS0-001

試験コード:DS0-001

試験名称:CompTIA DataSys+ Certification Exam

最近更新時間:2025-10-04

問題と解答:全80問

DS0-001 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集DS0-001 資格取得

質問 1:
Which of the following is an advantage of creating indexes?
A. To help with space allocation
B. To update the query plan
C. To reduce memory
D. To provide quick and efficient access to data
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Which of the following concepts applies to situations that require court files to be scanned for permanent reference and original documents be stored for ten years before they can be discarded?
A. Global regulations
B. Data loss prevention
C. Data classification
D. Data retention policies
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Which of the following is a potential issue raised by enterprise database users?
A. The need to manually transfer records to paper
B. The need to manage long transactions
C. The need for concurrent access and multiuser updates
D. The need for multiple views or windows into the same database
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
A database administrator needs to ensure database backups are occurring on a daily basis and at scheduled times. Which of the following actions should the administrator take?
A. Check the database schema.
B. Review the server logs for entries.
C. Review the backup media.
D. Query the database to observe entries.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Which of the following is a characteristic of all non-relational databases?
A. Logical record groupings
B. Columns with the same data type
C. Unstructured data
D. Tabular schema
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Which of the following describes the purpose of a snapshot?
A. To create a synonym
B. To create a
C. To create a dynamic data replication
D. To create an image of a database
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
A database professional is considering denormalizing a database. Which of the following documents should be used to analyze the database's structure?
A. UML diaqrams
B. Data dictionaries
C. ERD
D. SOP
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
Which of the following services is responsible for assigning, managing, and reclaiming IP addresses on a TCP/IP-based network?
A. DNS
B. DHCP
C. ISMTP
D. LDAP
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

連絡方法  
 support@topexam.jp サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。
a