livechat
期間限定特別サービス、15%割引キャンペーン実施中、02:23:55において終了。お得な割引コード:TOPJP2025
HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

SAP E_HANAAW_16 問題集

E_HANAAW_16

試験コード:E_HANAAW_16

試験名称:SAP Certified Development Specialist - ABAP for SAP HANA 2.0

最近更新時間:2025-09-29

問題と解答:全240問

E_HANAAW_16 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集E_HANAAW_16 資格取得

質問 1:
What are the supported joins in CDS view? There are 2 correct answers to this question.
A. Injection
B. Left outer join
C. Upper join
D. Operators join
正解:A,B

質問 2:
What are the different types of Calculation View? (2 answers)
A. OLAP Calculation View
B. Scripted Calculation View
C. Graphical Calculation View
D. Text-Based Calculation
正解:B,C

質問 3:
Which of the following is not involved in database table of "The NewABAP SQL Monitor-Architecture?
Choose the correct answer
A. Performance data table
B. Critical data table
C. Selection data table
D. Runtime monitor data
正解:B

質問 4:
You plan a database migration to SAP HANA and want to check your ABAP coding for performance optimization potential.
Which Code Inspector check variant can you use?
A. CHECK_PERFORMANCE
B. PERFORMANCE_OPT
C. PERFORMANCE_DB
D. FUNCTIONAL_DB
正解:C

質問 5:
How will you select a preference for Validation rules? Choose the correct answer
A. Windows- SAP HANA-Modeler-Preferences-Validation Rules
B. Windows- Preferences-SAP HANA-Modeler-Validation Rules
C. Windows- SAP HANA-Preferences-Modeler-Validation Rules
D. Windows- Modeler- Preferences-SAP HANA-Validation Rules
正解:B

質問 6:
What are the two layers of ABAP system interacts with its database? There are 2 correct answers to this question.
A. The Client database interface
B. The Database specific library
C. The Data Storage interface
D. The Database independent interface
正解:B,D

質問 7:
You have an SQLScript procedure with a table input parameter it_books. You want to use the parameter on the right-hand side of an assignment operator within the procedure. How do you refer to the parameter? Please choose the correct answer.
A. it_books
B. :it_books
C. @it_books
D. {it.books}
正解:B

質問 8:
Which recent software innovations are applied in SAP HANA? 3 ans
A. Random Undefined Multi-Memory Swapping (RUMMS)
B. Improved data compression algorithms
C. Automated de-installation at system shutdown
D. Columnar data storage
E. Insert Only approach
正解:B,D,E

質問 9:
You create a check variant in the Code Inspector which includes the check 'Search problematic Select * statements'. SAP HANA is used as the db In the check parameters, which value would you use for the percentage of fields that are effectively used?
Please choose the correct answer.
A. The same value as on a traditional, row-store only based database
B. A higher value than on a traditional, row-store only based database
C. A value that you calculate based on the number of tables
D. A lower value than on a traditional, row-store only based database
正解:D

E_HANAAW_16 関連試験
E-HANAAW151 - SAP Certified Development Specialist - ABAP for SAP HANA (Edition 2015)
E-HANAAW-14 - SAP Certified Development Specialist - ABAP for SAP HANA 2.0
E-HANAAW151-JP - SAP Certified Development Specialist - ABAP for SAP HANA (Edition 2015) (E-HANAAW151日本語版)
E_HANAAW151-JP - SAP Certified Development Specialist - ABAP for SAP HANA (Edition 2015) (E_HANAAW151日本語版)
E_HANAAW_17 - SAP Certified Development Specialist - ABAP for SAP HANA 2.0
連絡方法  
 support@topexam.jp サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。
a