HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0)

EXIN EX0-004 問題集

EX0-004

試験コード:EX0-004

試験名称:Management of Risk Foundation

最近更新時間:2026-09-26

問題と解答:全140問

EX0-004 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集EX0-004 資格取得

質問 1:
Which is a goal of the 'plan' process step?
A. Understand an activity's pre-response risk exposure
B. Set the risk tolerance of an activity
C. Choose appropriate actions to deal with risks
D. Agree the timing of the risk communications plan
正解:C

質問 2:
What is a 'central risk function'?
A. A group with formal responsibility for supporting strategic risk management
B. A group that acts on risks escalated from other perspectives
C. A group responsible for approving the funding for risk management
D. A group that may pose a risk to objectives through its opposition to plans
正解:A

質問 3:
Which information from the risk register is used during the'assess - evaluate' step to calculate the total risk exposure of an activity?
A. Exposure of the risks after completion of risk responses
B. Estimated likelihood of the risks occurring
C. Identified risks resulting from a risk response action
D. The timeframe in which the risks are likely to occur
正解:B

質問 4:
What is the difference between a risk and an issue?
A. A risk may have an impact on objectives, an issue is impacting objectives now
B. A risk can impact on all activities, an issue impacts on project deliverables only
C. A risk is impacting objectives now, an issue may have an impact on objectives
D. A risk has a negative impact on objectives, an issue has a positive impact on objectives
正解:A

質問 5:
What is the difference between a risk and an issue?
A. An issue has a short time-scale proximity and risk has medium- or long-term proximity
B. An Issue is a risk that has occurred, a risk is yet to occur
C. A risk can impact on all activities, an issue impacts on project deliverables only
D. An issue impacts on quality, a risk impacts on benefits
正解:B

質問 6:
Which does the SWOT analysis technique help to identify about an organization?
A. Stakeholder views
B. Corporate governance requirements
C. Long-term trends
D. Internal strengths
正解:D

質問 7:
What is a threat?
A. An uncertain event that could have a favourable impact on objectives
B. An uncertain event that could have a negative impact on objectives
C. An event that has occurred resulting in a negative impact on objectives
D. An event that has occurred resulting in a favourable impact on objectives
正解:B

質問 8:
Which is a benefit of effective risk management?
A. Eliminates risk to an activity
B. Improves the probability of achieving objectives
C. Guarantees business benefits will be delivered
D. Increases the number of risks that may occur for an activity
正解:B

弊社のEXIN EX0-004を利用すれば試験に合格できます

弊社のEXIN EX0-004は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はEX0-004問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

EX0-004無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のEXIN EX0-004を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のEX0-004問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のEXIN EX0-004を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

TopExamは君にEX0-004の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のEX0-004問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のEXIN EX0-004をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたEXIN EX0-004をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のEXIN EX0-004を持っていることを保証します。

弊社は無料EXIN EX0-004サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料EX0-004サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのEX0-004問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

EX0-004試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

EXIN EX0-004 試験シラバストピック:

セクション目標
トピック 1: リスクマネジメントの概要- リスクマネジメントの目的と効果
- リスクの基本概念と用語
トピック 2: リスクの伝達と報告- リスク報告の体系
- 利害関係者との情報伝達
トピック 3: リスクへの対応と管理- リスク対応の選択肢(回避、低減、移転、受容)
- 管理策の選定と実施
トピック 4: リスクの識別- リスクの記述手法
- リスクの発生源と分類
トピック 5: MoRの原則とアプローチ- ガバナンスとリスクマネジメントの定着化
- MoRフレームワークの概要
トピック 6: リスクの評価- 発生可能性と影響度の評価
- リスクの優先順位付け手法

EXIN Management of Risk Foundation 認定 EX0-004 試験問題:

問題 #1
Which describes the risk response option'share the risk'?

A. Perform an action to minimise the impact of the risk should it occur
B. Obtain an insurance policy to cover the impact should the risk occur
C. Carry out an action to make the uncertain situation certain
D. Partake in a pain/gain contract with another party for the specified risk


問題 #2
Identify the missing words in the following sentence.
The [ ? ] technique is used to measure the net effect of the threats and opportunities facing an activity.

A. cost-benefit analysis
B. summary expected value assessment
C. summary risk profile
D. impact assessment


問題 #3
Which BEST describes an area of uncertainty at the strategic perspective?

A. Stakeholder opinions of operational activities that may affect the organizational reputation
B. Ability of the infrastructure to meet the required level of service
C. Impact of business changes on current organizational performance
D. Changes to scope, quality, cost and schedule of business products


問題 #4
Identify the missingword(s) in the following sentence. The risk [ ? ] used during the 'implement' step compares the performance of response actions with their planned outcomes.

A. response plan
B. register
C. progress report
D. management strategy


問題 #5
Which activity is focused on when the 'aligns with objectives' principle is applied to the project perspective?

A. Maintaining the appropriate level of business services to customers
B. Ensuring the on-going viability of the organization
C. Enhancing an existing capability to improve organizational performance
D. Delivering a defined business change product within budget


解説:

問題 #1
正解: D
問題 #2
正解: B
問題 #3
正解: A
問題 #4
正解: C
問題 #5
正解: D

EX0-004 関連試験
SCNS-EN - SCNS Tactical Perimeter Defense Exam
EX0-105J - Information Security Foundation based on ISO/IEC 27002 (Ex0-105日本語版)
MSPF - Managing Successful Programmes Foundation
PR2F-JPN - PRINCE2 7 Foundation written Exam (PRINCE2Foundation日本語版)
MOFF-EN - Microsoft Operations Framework Foundation
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。