HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

H3C GB0-713 問題集

GB0-713

試験コード:GB0-713

試験名称:Deploy and Manage the H3C CAS virtualization platform V3.0

最近更新時間:2026-07-04

問題と解答:全86問

GB0-713 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集GB0-713 資格取得

質問 1:
Which of the following statements about cloud service processes is incorrect?
A. The cloud host with the cloud disk loaded cannot be logged out. You need to uninstall the cloud disk first.
B. Users can apply for an empty virtual machine in a customized way and use a virtual CD-ROM to install the virtual machine operating system
C. Organization administrators can publish cloud messages for the organization users they manage.
D. Organization users can only be created by administrators
正解:B,D

質問 2:
The following are the advantages of SSD hard drives over SATA hard drives:
A. No mechanical moving parts inside, no fear of vibration
B. Low noise during operation
C. Good random read and write performance
D. Large hard disk capacity
正解:A,B,C

質問 3:
Which of the following statements about virtual switch link aggregation is correct?
A. If the virtual machine switch is configured with "static link aggregation" and the load sharing mode is "basic load sharing", static aggregation should be configured on the physical switch
B. If the virtual switch is configured with "dynamic link aggregation", the connected physical switch must also be configured with dynamic aggregation
C. If the virtual machine switch is configured with "static link aggregation" and the load sharing mode is "advanced load sharing", static aggregation should not be configured on the physical switch.
D. If the virtual machine switch is configured with "static link aggregation" and the load sharing mode is "active/standby load sharing", aggregation should not be configured on the physical switch.
正解:A,B,D

質問 4:
Which of the following statements about virtual machine templates is correct?
A. A virtual machine template is a copy of a virtual machine that is used to easily create and configure multiple new virtual machines.
B. There are two ways to create a virtual machine template: convert to a template and clone to a template. The clone to template must be executed when the virtual machine is shut down.
C. The virtual machine template is saved in the "/vms/templet" local directory of the CVM host by default
D. The number of CPUs, memory size, and storage capacity in the virtual machine template cannot be modified
正解:A,C

質問 5:
The following modification of virtual switch port information is incorrect.
A. To modify the host management vswitch name, you can directly modify it on the CVM page.
B. Changing the host storage vswitch address requires suspending the shared storage pool
C. Modify the host service vswitch binding physical port can be modified directly on the CVM page
D. To modify the host management vswitch address, you need to delete the host from the CVM page.
正解:A

質問 6:
HA high reliability technology can achieve the following functions:
A. Intelligently select idle physical servers
B. Automatically detect physical server failures
C. Automatically detect virtual machine crashes
D. The virtual machine automatically restarts
正解:A,B,C,D

質問 7:
The following statements about x86 architecture virtualization are correct:
A. Full virtualization solution requires modification of guest OS
B. In the paravirtualization solution, the hypervisor provides a hypercall interface to meet the key kernel operations of the guest OS, such as memory management, interrupt time synchronization, etc.
C. Hardware-assisted virtualization solution introduces VMCS (virtual-machine control structure), which stores the relevant status information of the virtual CPU
D. The original x86 architecture was not suitable for virtualization because sensitive non-privileged instructions could not be captured by the VMM
正解:B,C,D

質問 8:
The motherboard chipset determines the following parameters:
A. Type and quantity of expansion slots
B. Supported CPU types
C. Type and quantity of extension interfaces
D. Motherboard bus frequency
正解:A,B,C,D

質問 9:
The two virtual machines across the host are not connected. The possible reason is
A. The virtual machine operating system firewall blocks the message sending and receiving, resulting in abnormal message sending and receiving
B. Virtual switch forwarding abnormality
C. Virtual machine network policy template configuration error
D. The physical switch VLAN and other information are configured incorrectly
正解:A,B,C,D

TopExamは君にGB0-713の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のGB0-713問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のH3C GB0-713を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のGB0-713問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料H3C GB0-713サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料GB0-713サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのGB0-713問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

GB0-713試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のH3C GB0-713をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたH3C GB0-713をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のH3C GB0-713を持っていることを保証します。

弊社のH3C GB0-713を利用すれば試験に合格できます

弊社のH3C GB0-713は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はGB0-713問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

GB0-713無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のH3C GB0-713を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

H3C Deploy and Manage the H3C CAS virtualization platform V3.0 認定 GB0-713 試験問題:

1. Which statement about CAS log is correct?

A) /var/log/operation log records the command information executed in the cvk background
B) /var/log/ocfs_fence_restart.log records the information of the CVK host restart triggered by ocfs2 ? Fence
C) /var/log/libvirt/qemu stores the log files of the virtual machines running on this CVK host
D) /var/log/message log records the error log of CVK host system operation


2. Which of the following statements about the default gateway is incorrect?

A) If the storage network does not run Layer 3, there is no need to configure static routing locally
B) The server where the CAS system is installed can be configured with multiple default gateways
C) If the storage network runs at Layer 3, you need to configure static routing locally
D) After installing the CAS software, the management network gateway is used as the default gateway by default


3. Which of the following descriptions of virtual switches is correct?

A) It is recommended to create independent management, storage and business virtual machines and divide them into different VLANs
B) Virtual switches provide network connectivity between virtual machines and external networks
C) A virtual switch is a network platform that simulates the functions of a physical switch system through software.
D) The management virtual switch carries important messages such as management messages and virtual machine migration messages.


4. There are four ways to divide VLAN:
1. Interface-based VLAN;
2. MAC-based VLAN;
3. Protocol-based VLAN;
4. Subnet-based VLAN.
Then the order of these four division methods is:


5. The following statement about modifying a virtual machine is correct:

A) After the virtual machine is created, the display name cannot be modified.
B) All types of virtual hard disks support online addition and expansion.
C) After the virtual machine is created, you can add hard disks, network cards and other devices to the virtual machine
D) You can set the virtual machine to start with the host, but this function becomes invalid after HA is enabled.


質問と回答:

質問 # 1
正解: A、C
質問 # 2
正解: B
質問 # 3
正解: A、B、C、D
質問 # 4
正解: メンバーにのみ表示されます
質問 # 5
正解: C、D

GB0-713 関連試験
GB0-713-ENU - Deploy and Manage the H3C CAS virtualization platform V3.0
GB0-713-CN - Deploy and Manage the H3C CAS virtualization platform V3.0 (GB0-713中文版)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。