質問 1:During the switchover between the active node and the standby node in the remote disaster recovery scenario, ongoing voice conferences will be interrupted.
A. FALSE
B. TRUE
正解:B
質問 2:To support the access of eSpace clients in external networks, server components must be deployed in the DMZ. Which of the following components does not need to be deployed in the DMZ?
A. eServer
B. Meeting Server
C. MM
D. UM Server
E. SBC
正解:A
質問 3:The default port () is used for connecting the Meeting MS to the U1900 gateway.
A. 5061
B. 5090
C. 5060
D. 5092
正解:D
質問 4:eSight is a web-based unified NE management system and can manage performance and alarms of NEs in the eSpace UC solution.
A. FALSE
B. TRUE
正解:B
質問 5:A group customer deploys two U1981s in active/standby disaster recovery (DR) mode and deploys a U1960 in both branch A and branch B as the local gateway. One day, due to the carrier network fault, the U1960 in branch A cannot detect the heartbeat of the active and standby U1981s, but the heartbeat connection between the U1960 in branch B and the active and standby U1981s is normal. In this scenario, which of the following statements is CORRECT?
A. Local regeneration occurs on the U1960 in branch A.
B. Local regeneration occurs on the U1960 in branch B.
C. Nothing will happen.
D. Remote disaster recovery (DR) will be triggered.
正解:A
質問 6:An AR provides multiple statistics query commands. SIP message statistics can be queried in al views,
A. FALSE
B. TRUE
正解:A
質問 7:An enterprise has two U1981s working in active/standby mode for discover recovery, and the following commands are executed on the active device. According to the preceding command output, which of the following statements are CORRECT? (Multiple Choice)
A. The active device is properly connected to the standby device.
B. The standby device is in active state.
C. No data is synchronized between the active and standby devices.
正解:A,C
質問 8:You can configure IP phone linkage by creating a UC number and binding the UC number to an existing SIP number. The prerequisite for implementing this function is that ( ).
A. A number allocation policy for IP phone linkage needs to be created at first.
B. The SIP number must be password-based authenticated.
C. The IsJoint parameter must be set to Yes during the SIP number creation.
正解:C
弊社は無料Huawei H11-828サンプルを提供します
お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料H11-828サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのH11-828問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。
H11-828試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。
TopExamは君にH11-828の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。
弊社のHuawei H11-828を利用すれば試験に合格できます
弊社のHuawei H11-828は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はH11-828問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のHuawei H11-828を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。
弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します
我々は弊社のH11-828問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のHuawei H11-828を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。
一年間の無料更新サービスを提供します
君が弊社のHuawei H11-828をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたHuawei H11-828をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のHuawei H11-828を持っていることを保証します。
Huawei H11-828 認定試験の出題範囲:
| トピック | 出題範囲 |
|---|
| トピック 1 | - eSpace UC solution networking principles| including typical networks of eSpace UC| interfaces and protocols of eSpace UC
|
| トピック 2 | - eSpace UC solution introduction| including eSpace UC solution overview| product and functions of components in eSpace UC
|
参照:http://support.huawei.com/learning/Certificate!toExamOutlineDetail?lang=en&nodeId=Node1000008084
安全的な支払方式を利用しています
Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のH11-828問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。
領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。