HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Huawei H13-411 問題集

H13-411

試験コード:H13-411

試験名称:HCIA-Data Center

最近更新時間:2026-09-01

問題と解答:全93問

H13-411 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集H13-411 資格取得

質問 1:
Which of the following statements regarding fault management of Huawei eSight are false? (Multiple Choice)
A. A warning alarm indicates that the fault does not affect services currently but needs to be rectified to prevent a more severe alarm.
B. A minor alarm indicates that a potential fault or a fault that will affect services is detected but the fault does not affect services currently.
C. A critical alarm indicates that the fault has affected services and may cause severe consequences if it is not handled in a timely manner.
D. A major alarm indicates that the fault has affected services and must be immediately rectified.
正解:A,B

質問 2:
OceanStor Dorado5100 devices consist of 4U controller enclosures and 4U SAS disk enclosures.
A. False
B. True
正解:B

質問 3:
Which of the following statements regarding basic monitoring in the Operation Center are true? (Multiple Choice)
A. Basic monitoring can monitor the capacity usage.
B. Basic monitoring can monitor the service status.
C. Basic monitoring can monitor network-wide alarms.
D. Basic monitoring can monitor network-wide device performance.
E. Basic monitoring can monitor the physical topology of the network.
正解:A,B,C,D,E

質問 4:
DCN scan be classified into underlay and overlay networks by function. The SDN controller can use VXLAN to construct overlay networks.
A. False
B. True
正解:B

質問 5:
Huawei Fusion Server X6000 is a high-density server provided for the scale-up architecture of DCs. Based on the space and investment restrictions facing DCs, it provides optimized density design, thereby improving DC space utilization and return on investment. Huawei FusionServer X6000 is applicable to multiple service scenarios such as cloud computing, web-based applications, and high-performance computing.
A. False
B. True
正解:B

質問 6:
Which of the following statements regarding Huawei S series Ethernet switches is true?
A. S6700 series switches can support up to 96 line-speed 10GE ports.
B. S9700 series switches do not provide line-speed 40GE ports.
C. S6700 series switches support the iStack function.
D. S5700 series switches do not support the iStack function.
正解:C

質問 7:
The FusionSphere can implement unified resource scheduling in multiple dimensions and flexible service deployment, reducing the management costs.
Which of the following demonstrates these values?
A. Converged management on heterogeneous virtualization platforms
B. Converged management on physical servers and VMs
C. Converged management on multiple DCs
D. All of the above
正解:D

質問 8:
Which of the following statements regarding the iNIC binding mode in the FusionCompute is false?
A. LACP based on source and destination IP addresses is supported.
B. Load balancing based on source IP addresses is supported.
C. The active-standby mode is supported.
D. Load balancing based on source MAC addresses is supported.
正解:A

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のH13-411問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のHuawei H13-411を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のHuawei H13-411をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたHuawei H13-411をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のHuawei H13-411を持っていることを保証します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のH13-411問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

TopExamは君にH13-411の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は無料Huawei H13-411サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料H13-411サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのH13-411問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

H13-411試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社のHuawei H13-411を利用すれば試験に合格できます

弊社のHuawei H13-411は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はH13-411問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

H13-411無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のHuawei H13-411を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

Huawei H13-411 試験シラバストピック:

セクション比重目標
ストレージ技術15%- Huawei OceanStorストレージ製品とその特長
- 基本的なストレージプロトコルと技術
- ストレージの種別:DAS、NAS、SAN
データセンターの概要20%- データセンターの基本概念と発展動向
- クラウド型データセンターの進化と特徴
- データセンターのアーキテクチャと機能モジュール
データセンター向けネットワーク技術30%- SDNおよびネットワーク仮想化の基礎
- Huawei CEシリーズスイッチおよびネットワーク製品
- データセンターのネットワークアーキテクチャとスパイン・リーフモデル
- 基本的なネットワーク技術:VLAN、LAG、OSPF、BGP
サーバーおよび仮想化技術20%- 仮想マシンの管理とリソースのスケジューリング
- 仮想化の概念と原理
- FusionCompute仮想化プラットフォームの基礎
- Huawei RHシリーズサーバーおよびハードウェア構成
クラウド型データセンターの管理とセキュリティ15%- データセンターのセキュリティアーキテクチャとファイアウォール技術
- Huawei FusionSphere管理プラットフォーム
- クラウド型データセンターの運用保守

Huawei HCIA-Data Center 認定 H13-411 試験問題:

問題 #1

Which of the following statements is correct when an engineer adds a datastore in the Fusion Compute?

A. If virtualized SAN storage is used, files a restored in noncontiguous data clusters on disks. A small data cluster offers a high reading rate.
B. If the engineer selects Do not format, the engineer can select the xcopy function option to enable the function.
C. If the engineer selects Do not format, the system identifies the original filesystem of the datastore as a general virtualization filesystem.
D. To ensure the data integrity, the engineer can enable data consistency verification.


問題 #2

DCN refers to interconnection between two DC Ns for cross-DC service communication and migration.

A. False
B. True


問題 #3

Which of the following is not a logical concept of Huawei distributed cloud DC?

A. VDC
B. Available Zone (AZ)
C. IPC
D. Domain


問題 #4

Which of the following statements regarding data layout in a backup policy in the e Backup is false?

A. Dedupe: Duplicate data is searched automatically. Only one duplicate for the same data is retained.
B. Linked clone: Differential cloning is performed on data, that is, only differential data is backed up.
C. Regular: Backup images are retained in a general layout.
D. Compression: Backup data is compressed, effectively reducing the required backend storage capacity.


問題 #5

In common scenarios, at least five control nodes are required for Huawei FusionSphere OpenStack.

A. False
B. True


解説:

問題 #1
正解: A
問題 #2
正解: B
問題 #3
正解: C
問題 #4
正解: B
問題 #5
正解: B

H13-411 関連試験
H13-411-ENU - HCIA-Data Center
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。