HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Huawei H13-623-ENU 問題集

H13-623-ENU

試験コード:H13-623-ENU

試験名称:HCIP-Storage-CDPS

最近更新時間:2025-10-03

問題と解答:全162問

H13-623-ENU 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集H13-623-ENU 資格取得

質問 1:
Does the Active-Passive Synchronous Replication DR Solution meet the requirements of RPO and RTO = 0?
A. No. This solution's RPO is greater than 0.
B. No. This solution's RTO is greater than 0.
C. No. This solution's RTO and RPO are both greater than 0.
D. Yes.
正解:A

質問 2:
Which are advantages provided by parallel deduplication? (Multiple Choice)
A. Large scale
B. High performance
C. High reliability
正解:A,B,C

質問 3:
Which is the correct process for installing CommServe?
A. Install the .NET Framework. > Select a proper firewall configuration. > Configure DR paths. > Install databases:
B. Select a proper firewall configuration. > Install the .NET Framework. > databases, > Configure DR paths.
C. Install the .NET Framework. > Select a proper firewall configuration. > Install databases. > Configure DR paths,
D. Install the .NET Framework. > Install databases. > Select a proper firewall configuration. > Configure DR paths.
正解:C

質問 4:
What are cloud storage's disadvantages when it serves as backup media?
A. A high-bandwidth network is required.
B. Backup media require management.
C. Capacity is difficult to expand.
D. Cloud storage is difficult to deploy.
正解:A

質問 5:
In the Huawei Active-Active DC Solution, Oracle RAC can provide services concurrently at both sites.
A. FALSE
B. TRUE
正解:B

質問 6:
Before designing a backup solution, you must conduct surveys.
Which aspects should be considered in a survey? (Multiple Choice)
A. Component selection
B. Network environment
C. Customer requirements
D. Project background
正解:B,C,D

質問 7:
What information must be collected before deploying a DR solution? (Multiple Choice)
A. Production system
B. DR object
C. Network
D. Data volume
正解:A,B,C,D

質問 8:
Which of the following statements about Huawei OceanStor Backup Solution is false?
A. Compared with disaster recovery, backup provides a finer restoration granularity, such as taking files as the restoration level and offering multiple backup points in time.
B. Backup software can back up data to tapes for offline archiving.
C. If source data and backup data have the same format, a host can directly read and write the backup data.
正解:C

質問 9:
In terms of configuring active/passive disaster recovery, which condition the LUNs on the primary and secondary storage systems must meet?
A. The secondary LUN only needs to have the same size as the primary LUN.
B. The secondary storage system must be equipped with the same types of disks as the primary storage system, and a secondary LUN must have a larger size than or the same size as the primary LUN.
C. A secondary LUN must have the same size and RAID level as the primary LUN.
D. A secondary LUN must have a larger size than or the same size as the primary LUN.
正解:A

弊社は無料Huawei H13-623-ENUサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料H13-623-ENUサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのH13-623-ENU問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

H13-623-ENU試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のH13-623-ENU問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

TopExamは君にH13-623-ENUの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のHuawei H13-623-ENUをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたHuawei H13-623-ENUをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のHuawei H13-623-ENUを持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のH13-623-ENU問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のHuawei H13-623-ENUを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社のHuawei H13-623-ENUを利用すれば試験に合格できます

弊社のHuawei H13-623-ENUは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はH13-623-ENU問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

H13-623-ENU無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のHuawei H13-623-ENUを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

Huawei HCIP-Storage-CDPS 認定 H13-623-ENU 試験問題:

1. In Huawei OceanStor active-active disaster recovery solution, which of the following links can be used between data centers? (Multiple Choice)

A) 10GE links
B) Private GE links
C) Fibre Channel links
D) GE-WAN links


2. A customer plans to deploy an active/passive disaster recovery solution. The distance between the active and passive sites is about 1000 km. It is required that the RPO be shorter than 1 minute.
In this case, asynchronous remote replication is recommended.

A) FALSE
B) TRUE


3. In data backup scenarios, which are characteristics of physical tape libraries? (Multiple Choice)

A) The backup and restoration performance is relatively low.
B) Data can be remotely stored in an offline manner for a long term.
C) The management and maintenance costs are low.
D) The capacity scalability of a physical tape library is better than that of a disk system,


4. Which is the correct sequence of the 5-step disaster recovery solution design?

A) Confirm the compatibility. > Design the networking. > Calculate the storage capacity and disaster recovery bandwidth. > Design disaster recovery functions. > Select a disaster recovery solution model.
B) Select a disaster recovery solution model, > Design the networking. > Calculate the storage capacity and disaster recovery bandwidth. > Confirm the compatibility. > Design disaster recovery functions.
C) Confirm the compatibility. > Design the networking. > Calculate the storage capacity and disaster recovery bandwidth. > Select a disaster recovery solution model. > Design disaster recovery functions.
D) Select a disaster recovery solution model, > Confirm the compatibility, > Calculate the storage capacity and disaster recovery bandwidth. > Design the networking. > Design disaster recovery functions.


5. Which of the following statements about asynchronous remote replication implemented by OceanStor V3 storage systems is false?

A) The primary storage system returns a write success response to the host immediately after data is successfully written to the primary LON.
B) When a secondary LUN is added to an asynchronous remote replication, snapshots of the primary and secondary LUNS are automatically created and activated.
C) After an asynchronous remote replication relationship is established, an initial synchronization is implemented.


質問と回答:

質問 # 1
正解: A、C
質問 # 2
正解: B
質問 # 3
正解: A、B、D
質問 # 4
正解: D
質問 # 5
正解: B

H13-623-ENU 関連試験
H35-551 - Huawei Certified Network Professional - Microwave RNP
H13-623 - Huawei Certified Network Professional - Constructing Data Protection System (HCNP-Storage-CDPS)
H31-522 - Huawei Certified Network Professional - Cloud DataCentre Operations
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。