HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Huawei H35-211_V2.5-ENU 問題集

H35-211_V2.5-ENU

試験コード:H35-211_V2.5-ENU

試験名称:HCIP-Access V2.5

最近更新時間:2026-09-02

問題と解答:全312問

H35-211_V2.5-ENU 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集H35-211_V2.5-ENU 資格取得

質問 1:
Generally speaking, the lower the suppression level of OLT broadcast messages, the more obvious the suppression effect of the port/board on the wide plug traffic
A. False
B. True
正解:B

質問 2:
OLT can support directly copying user message priority as the priority of up-forwarding messages, and supports direct local configuration.
A. False
B. Ture
正解:B

質問 3:
Which of the following options can improve the service experience of multicast users when switching channels (shorter switching time)?
A. Use a low-value multicast address
B. When adding a multicast program, prohibit the prejoin function
C. Enable fast leave function when adding multicast users
D. When adding a multicast user, enable the preview function
正解:D

質問 4:
Which is correct about the rogue ONU? (Multiple choice)
A. Rogue ONU may cause ONU to fail to register
B. PoN system comes with rogue detection function
C. Rogue Onu does not affect user business, only affects system management
D. Rogue ONU are mainly divided into random lighting and long lighting onu
正解:A,B,D

質問 5:
Type B protection provides redundant protection for both the OLTPON port and the backbone fiber. When the OLT or OLTPON port or backbone fiber fails, manually switch to another fiber.
A. False
B. True
正解:A

質問 6:
At present, people are paying more and more attention to the reliability of the network, and a variety of common requirements are also put forward for the equipment of the access network, from the reliability requirement of a single node to the end-to-end reliability requirement.
Which of the following aspects are included in these requirements? (Multiple choice)
A. Uplink protection requirements
B. Equipment hardware-level protection requirements
C. GP ON protection requirements
D. Equipment software-level protection requirements
正解:A,B,C

質問 7:
In the FTTX network, which of the following principles is wrong when planning data for broadband services?
A. The network management should use QinQ VLAN
B. The same PON port is marked with different outer labels for different services
C. If the outer labels of different PON ports are different, the inner labels can be the same
D. If the outer labels of different PON ports are the same, the inner labels cannot be the same
正解:A

質問 8:
In Layer 2 network, in order to better control the forwarding of multicast traffic, which protocols may usually be used?
A. IGMP-proxy
B. PIM-SM
C. PIM-DM
D. HGMP
正解:A

弊社のHuawei H35-211_V2.5-ENUを利用すれば試験に合格できます

弊社のHuawei H35-211_V2.5-ENUは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はH35-211_V2.5-ENU問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

H35-211_V2.5-ENU無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のHuawei H35-211_V2.5-ENUを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のHuawei H35-211_V2.5-ENUをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたHuawei H35-211_V2.5-ENUをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のHuawei H35-211_V2.5-ENUを持っていることを保証します。

弊社は無料Huawei H35-211_V2.5-ENUサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料H35-211_V2.5-ENUサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのH35-211_V2.5-ENU問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

H35-211_V2.5-ENU試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のH35-211_V2.5-ENU問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のH35-211_V2.5-ENU問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のHuawei H35-211_V2.5-ENUを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

TopExamは君にH35-211_V2.5-ENUの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

Huawei H35-211_V2.5-ENU 試験シラバストピック:

セクション比重目標
トピック 1: 代表的なトラブルシューティング事例13%- サービス中断の診断
- 一般的な障害箇所の特定手順
- ONT登録の失敗
- マルチキャストおよびQoSに関する問題
- 音声サービス障害の対処
トピック 2: PONセキュリティの基礎12%- データ暗号化
- アクセス制御
- ONT認証
- なりすまし防止および攻撃対策
トピック 3: VoIPの原理と設定11%- 音声サービスの設定
- コーデックと音声伝送
- MG/MGCアーキテクチャ
- H.248およびSIPプロトコル
トピック 4: ネットワーク保護10%- リンク保護メカニズム
- LACPおよびリンクアグリゲーション
- システムの信頼性設計
- Type B/Cデュアルホーミング保護
トピック 5: マルチキャストの原理と設定12%- クイックリーブおよび事前参加機能
- IGMPプロトコル
- マルチキャストサービスの導入
- マルチキャストVLAN
トピック 6: POLおよびFTTxの計画と設計22%- OLT/ONTの選定と導入
- FTTxネットワークアーキテクチャ
- スプリッターの段数と分配比の計画
- ネットワークの進化と拡張
- POLソリューションの設計
トピック 7: QoSの基礎12%- CARおよびトラフィックシェーピング
- キューイングとスケジューリング
- PONにおけるQoSの導入
- トラフィックの分類とマーキング
トピック 8: NMSサービスの設定8%- NCEによるアクセス管理
- eSightによる管理
- サービスの監視と設定
- アラーム管理

Huawei HCIP-Access V2.5 認定 H35-211_V2.5-ENU 試験問題:

問題 #1

In the OLT system, the ONT cannot be added successfully. Which of the following options is impossible?

A. The service templates bound to the ONT do not match
B. The DBA-Profile bound to ONT does not support
C. The SN address of the ONT already exists
D. The ONT-ID allocated by the ONT has been occupied by other ONT


問題 #2

When it is detected that the CPU of the OLT main control board continues to rise, the following possible reasons are: (Multiple Choice)

A. User illegally logged in
B. Rogue ONU
C. Network loop
D. Cyber attacks


問題 #3

The buffer size of the outgoing port priority queue reflects the processing capability of burst packets. According to business requirements, the buffer size of each queue and the percentage of buffer depth can be configured.

A. FALSE
B. TRUE


問題 #4

A GPON Type C dual-homing protection is deployed for a power access service, and the status of the protection group and the uplink Ethernet port is set on the OLT. When the status of the Ethernet port associated with the protection group on the OLT becomes down, which of the following description is incorrect?

A. ONU detects link failure and triggers protection switching
B. After the switch, the service on the ONU is sent to the OLT through the protect port, that is, the service message is transmitted on the protect link.
C. OLT general ONU uplink status changes
D. The status of the work port on the ONU side becomes standby


問題 #5

In the GPON network, if the ONU receives too much light, which of the following tools can be used to adjust? (Multiple choice)

A. Multimeter
B. Fixed light attenuation
C. Red light pen
D. Adjustable Optical Attenuator


解説:

問題 #1
正解: A
問題 #2
正解: B、C、D
問題 #3
正解: B
問題 #4
正解: A
問題 #5
正解: B、D

H35-211_V2.5-ENU 関連試験
H35-211 - HCIP-Access V2.0
H35-211-ENU - HCIP-Access V2.0
H35-211_V2.5 - HCIP-Access V2.5
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。