HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Juniper JN0-140 問題集

JN0-140

試験コード:JN0-140

試験名称:Certified Internet Associate (JNCIA-AC) 140 Exam

最近更新時間:2025-09-29

問題と解答:全120問

JN0-140 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥5999 

無料問題集JN0-140 資格取得

質問 1:
Which statement is correct about defining an Infranet Enforcer for use as a RADIUS Client?
A. You do not need to configure a RADIUS client policy.
B. You must specify the NACN password of the device in the RADIUS client policy.
C. You do not need to designate a location group to which the Infranet Enforcer will belong.
D. You must know the exact model number of the Infranet Enforcer.
正解:A

質問 2:
In your IPsec Routing policy, you have selected to always use a virtual adapter. Which additional resource policy must be configured?
A. Access Control
B. Auth Table Mapping
C. IP Address Pool
D. Host Enforcer
正解:C

質問 3:
Which realm-level Host Checker restriction option allows you to enforce Host Checker policies only at the role level?
A. When Evaluate is checked and Require and Enforce is unchecked.
B. When Evaluate is unchecked and Require and Enforce is checked.
C. When Evaluate is unchecked and Require and Enforce is unchecked.
D. When Evaluate is checked and Require and Enforce is checked.
正解:A

質問 4:
What are two access management options provided by the Authentication Policy in an authentication realm? (Choose two.)
A. Restrict user by DNS suffix.
B. Restrict user by certificate.
C. Restrict user by source IP.
D. Restrict user by source VLAN.
正解:B,C

質問 5:
Which two methods of authentication are used by the Infranet Controller for IPSec enforcement? (Choose two.)
A. dial-up VPN
B. shared IKE authentication
C. IKE authentication
D. XAuth authentication
正解:A,D

質問 6:
For which two purposes would RADIUS Attribute Policies be used? (Choose two.)
A. to designate with which wireless SSID a user can be associated
B. to specify which VLAN an endpoint must use to access the network
C. to specify against which realm a user authenticates
D. to configure QoS functions on a switch port for a user based on the current user's role
正解:B,D

質問 7:
A user is attempting to connect to the Infranet Controller from source IP 10.0.1.13. In the source IP restrictions for that user's role, which option will result in the user being denied access to the Infranet Controller?
A. You selected "Allow users to sign in from any IP address."
B. You selected "Allow or deny users from the following IP addresses:", and no IP addresses are listed.
C. You selected "Allow or deny users from the following IP addresses:", listed IP address
10.0.1.0/24, and selected Deny.
D. You selected "Allow or deny users from the following IP addresses:", listed IP address
10.0.1.0/24, and selected Allow.
正解:C

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のJuniper JN0-140をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたJuniper JN0-140をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のJuniper JN0-140を持っていることを保証します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のJN0-140問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

TopExamは君にJN0-140の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は無料Juniper JN0-140サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料JN0-140サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのJN0-140問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

JN0-140試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社のJuniper JN0-140を利用すれば試験に合格できます

弊社のJuniper JN0-140は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はJN0-140問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

JN0-140無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のJuniper JN0-140を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のJN0-140問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のJuniper JN0-140を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

Juniper Certified Internet Associate (JNCIA-AC) 140 認定 JN0-140 試験問題:

1. Which three options are required during the initial configuration of the Infranet Controller console? (Choose three.)

A) netmask
B) hostname
C) link speed
D) IP address
E) gateway


2. Which statement is correct about defining an Infranet Enforcer for use as a RADIUS Client?

A) You do not need to configure a RADIUS client policy.
B) You must specify the NACN password of the device in the RADIUS client policy.
C) You do not need to designate a location group to which the Infranet Enforcer will belong.
D) You must know the exact model number of the Infranet Enforcer.


3. Which statement is correct about 802.1X authentication?

A) The user must provide a valid user certificate to be allowed access to a LAN.
B) Keys used for data encryption after authentication can be generated dynamically.
C) A network access device, such as a wireless access point, authenticates the user credentials.
D) In a wireless network, 802.1x authentication must occur before an 802.11 association method can occur.


4. Which three configured options are validated when the Test Configuration button is clicked during the configuration of AD/NT Authentication Server? (Choose three.)

A) Whether the authentication protocol works.
B) Whether the Admin name and password is valid.
C) Whether the computer name is valid.
D) Whether the Domain does exist.
E) Whether the domain controller is a valid AD controller.


5. In which scenario would you need to configure any VLAN ports in a RADIUS Attribute Policy?

A) You have routing configured on your network that enables the endpoint access to the Infranet Controller.
B) You have more than two VLANs and the Infranet Controller is connected to a trunk port on a VLAN-enabled switch.
C) You have more than two VLANs and the Infranet Enforcer is connected to a trunk port on a VLAN-enabled switch.
D) You have two VLANs; the Infranet Controller is connected to each using both the Internal and external ports.


質問と回答:

質問 # 1
正解: A、D、E
質問 # 2
正解: A
質問 # 3
正解: B
質問 # 4
正解: A、D、E
質問 # 5
正解: B

JN0-140 関連試験
JN0-520 - Juniper networks Certified internet associate(jncia-fwv)
JN0-321 - DX, Associate(JNCIA-DX)
JN0-560 - Certified Internet Associate.....
JN0-320 - Juniper Networks Certified Juniper DX (DXAP) Associate Exam
JN0-310 - Juniper Networks Certified Internet Associate, WX (JNCIA-WX)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。