HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0)

Juniper JN0-452 問題集

JN0-452

試験コード:JN0-452

試験名称:Mist AI Wireless, Specialist (JNCIS-MistAI-Wireless)

最近更新時間:2026-10-26

問題と解答:全137問

JN0-452 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集JN0-452 資格取得

質問 1:
Click the Exhibit button.

Referring to the exhibit, which two statements are true? (Choose two.)
A. All ARP broadcasts on the wired network are blocked from going out of the wireless interface.
B. Clients connected to the same AP maintain communication with each other.
C. Clients connected to the same AP remain isolated from each other.
D. All ARP broadcasts on the wired network are sent out of the wireless interface.
正解:A,C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
You connect your Juniper Access Point to your switch and verify that the power is on, your Ethernet link is functioning, and an IP address is properly assigned. However, your access point is not appearing as connected on the Juniper Mist dashboard as the LED blink code indicates no cloud connectivity.
What would be the next step in determining the problem?
A. Verify that the Juniper Access Point is communicating properly with the DHCP server.
B. Verify that UDP port 53 and TCP port 80 are open on your enterprise firewall.
C. Verify that UDP port 53 and TCP port 443 are open on your enterprise firewall.
D. Verify that your Wi-Fi assurance license has not expired.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Users are reporting that connecting to a WLAN that tunnels traffic through one of your Mist Edges is having intermittent problems.
In this scenario, how would you use SLE to determine if a specific Mist Edge is impacting these users?
A. Review the Time To Connect SLE for the organization and view the Mist Edge information under the Distribution section.
B. Review the RADIUS server statistics under Site Insights.
C. Review the AP Health SLE for each site, looking for Ethernet errors.
D. Review the device events for each Juniper Mist Edge, specifically looking for tunnel errors.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
How does a Juniper Access Point detect rogue and honeypot APs?
A. The Juniper Access Point detects rogue and honeypot APs only by communicating with its Layer
2 switch.
B. The Juniper Access Point has a radio dedicated only for scanning and detecting rogue and honeypot APs.
C. The Juniper Access Point uses all of its radios simultaneously to detect rogue and honeypot APs.
D. The Juniper Access Point uses its radios in round-robin fashion to detect rogue and honeypot APs.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Which Juniper AP is used to augment BLE coverage?
A. AP34
B. AP12
C. AP24
D. BT11
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
The roaming service-level expectation (SLE) shows an 81% success rate, but the line graph has gaps in the data. As the wireless network administrator, you have not heard any comments about the network, good or bad. In this scenario, why are there gaps in the roaming SLE line graph?
A. The RADIUS server was not available at this time.
B. No roaming events occurred at those times.
C. Opportunistic Key Caching (OKC) roams are slow, and not meeting the SLE.
D. Roaming events are not satisfying the SLE.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
What does a 3dBi antenna do to a received signal?
A. It decreases the power by a factor 3.
B. It increases the power by a factor 2.
C. It increases the power by a factor of 10.
D. It increases the power by a factor of 3.
正解:B

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のJuniper JN0-452をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたJuniper JN0-452をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のJuniper JN0-452を持っていることを保証します。

弊社は無料Juniper JN0-452サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料JN0-452サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのJN0-452問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

JN0-452試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社のJuniper JN0-452を利用すれば試験に合格できます

弊社のJuniper JN0-452は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はJN0-452問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

JN0-452無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のJuniper JN0-452を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のJN0-452問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のJN0-452問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のJuniper JN0-452を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

TopExamは君にJN0-452の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

Juniper JN0-452 試験シラバストピック:

セクション目標
トピック 1: Mist APの設定と展開- サイトの作成とAPのオンボーディング
- SSIDの設定とポリシーの適用
トピック 2: Mist AIのアーキテクチャとコンポーネント- アクセスポイント、ゲートウェイ、および管理モデル
- Mist Cloudアーキテクチャの概要
トピック 3: トラブルシューティングと運用- クライアント接続のトラブルシューティング
- 無線パフォーマンスの最適化
トピック 4: セキュリティとアクセス制御- ポリシーの適用とセグメンテーション
- 認証方式 (802.1X, PSK)
トピック 5: 無線LANの基礎- チャネルプランニングとRFの動作
- 802.11規格とRFの基礎
トピック 6: AI駆動型アシュアランスとMarvis- Marvis AIアシスタントの機能
- ネットワークインサイトと異常検知

Juniper Mist AI Wireless, Specialist (JNCIS-MistAI-Wireless) 認定 JN0-452 試験問題:

問題 #1
Which real-time location system component takes the coordinates of a tracked device and applies a location-aware triggered action to a client?

A. Juniper Mist Edge
B. location sensor
C. Marvis Minis
D. location system


問題 #2
For which three categories does Marvis Actions provide information? (Choose three.)

A. Location
B. AP
C. Analytics
D. Authentication
E. Switch


問題 #3
Which two methods does Mist Bluetooth location use for Asset Tracking and User Engagement?
(Choose two.)

A. machine learning
B. trilateration
C. probability surfaces
D. triangulation


問題 #4
How much frequency does a DSSS channel use on the 2.4 GHz band?

A. 4 MHz
B. 10 MHz
C. 12 MHz
D. 22 MHz


問題 #5
Your Juniper Access Point has changed channels due to RADAR being observed on a DFS channel. This change is an example of which Juniper Mist RRM system?

A. FCC compliance
B. reinforcement learning
C. global optimization
D. event-driven


解説:

問題 #1
正解: D
問題 #2
正解: B、D、E
問題 #3
正解: A、C
問題 #4
正解: D
問題 #5
正解: D

連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。