livechat
期間限定特別サービス、15%割引キャンペーン実施中、02:23:56において終了。お得な割引コード:TOPJP2025
HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

USGBC LEED-AP-BD-C 問題集

LEED-AP-BD-C

試験コード:LEED-AP-BD-C

試験名称:LEED AP Building Design + Construction (LEED AP BD+C)

最近更新時間:2025-10-04

問題と解答:全339問

LEED-AP-BD-C 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集LEED-AP-BD-C 資格取得

質問 1:
What is the best strategy for a LEED AP to suggest in order to quantify the impact of increasing the window- to-wall ratio on a Building Design and Construction project?
A. Perform a simple box energy model before the completion of the schematic phase
B. Monitor the HVAC loads throughout the life of the project
C. Review Green Business Certification Inc. (GBCI)'s comments on the energy model submission
D. Compare the current project to other similar projects
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
For a bicycle network to demonstrate compliance with Location and Transportation Credit, Bicycle Facilities, the bicycle network must connect to
A. a restaurant, a grocery shop, a post office and two bus lines
B. five bicycle trails
C. a rapid transit stop that is within 3 mi. (5 km) biking distance of the project boundary
D. at least eight diverse uses
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
A project team is attempting Location and Transportation Credit: High Priority Site and selects Option 1:
Historic District. To demonstrate that the project is located in an infill site, the project team must confirm that:
A. The site is a brownfield as defined by the Environmental Protection Agency
B. The project is a Federal Renewal Community site
C. At least 75% of qualifying land areas within 3/4 mile (1.20 km) are previously developed
D. At least 75% of qualifying land areas within 1/2 mile (0.80 km) are previously developed
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Which of the following Sustainable Sites credits are eligible to be used as a campus approach?
A. Heat Island Reduction, Light Pollution Reduction, Rainwater Management
B. Heat Island Reduction, Places of Respite, Site Master Plan
C. Direct Exterior Access, Heat Island Reduction, Rainwater Management
D. Light Pollution Reduction, Places of Respite, Open Space
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Which individual occupant lighting control meets the requirements of Indoor Environmental Quality Credit, Interior Lighting?
A. Three Level (on, 50%, off)
B. Three Level (on, 25%, off)
C. Two Level (on, off)
D. Three Level (on, 75%, off)
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Selecting a high-reflectance interior paint which is compliant with South Coast Air Quality Management District (SCAQMD) Rule 1113 can help contribute towards which two credits?
A. Indoor Environmental Quality Credit, Low-Emitting Materials and Indoor Environmental Quality Credit, Interior Lighting
B. Indoor Environmental Quality Credit, Enhanced Indoor Environmental Quality Strategies and Indoor Environmental Quality Prerequisite, Minimum Indoor Environmental Quality Performance
C. Indoor Environmental Quality Credit, Low-Emitting Materials and Sustainable Sites Credit, Site Assessment
D. Indoor Environmental Quality Credit, Low-Emitting Materials and Indoor Environmental Quality Credit, Minimum Indoor Environmental Quality Performance
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
U.S. Green Building Council (USGBC)'s vision for using LEED internationally includes
A. modifying U.S. reference standards, such as ASHRAE 90.1, to be more appropriate for regions outside the U.S.
B. allowing more stringent credit requirements for countries outside of the U.S. so that all projects can achieve LEED
C. creating multiple LEED rating systems for different countries
D. providing opportunities for alternative compliance paths that meet the unique needs of a particular region
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
One point can be achieved through Sustainable Sites Credit, Heat Island Reduction by providing:
A. A roof with artificial turf grass
B. Preferred parking for green vehicles
C. A minimum of 75% of parking spaces under cover
D. Access to public transportation stops
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
Which of the following credit options can a project team attempt if a local, national, or international organization indicates that the neighborhood site of the project has a significant cultural value?
A. Diverse uses
B. Historic district
C. Brownfield remediation
D. Priority designation
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

LEED-AP-BD-C 関連試験
LEED-AP-ND - LEED AP Neighborhood Development (LEED ND)
LEED-AP-ID-C - LEED AP Interior Design + Construction (LEED AP ID+C) V4
LEED-Green-Associate-KR - LEED Green Associate Exam (LEED-Green-Associate Korean Version)
LEED-AP-O-M - LEED AP Operations +Maintenance (LEED AP O+M)
LEED-Green-Associate-JPN - LEED Green Associate Exam (LEED-Green-Associate日本語版)
連絡方法  
 support@topexam.jp サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。
a