HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0)

USGBC LEED-AP-ID-C 問題集

LEED-AP-ID-C

試験コード:LEED-AP-ID-C

試験名称:LEED AP Interior Design + Construction (LEED AP ID+C) V4

最近更新時間:2026-10-01

問題と解答:全100問

LEED-AP-ID-C 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集LEED-AP-ID-C 資格取得

質問 1:
A tenant is soliciting proposals for a Commissioning (Cx) agent for Energy and Atmosphere Credit, Enhanced Commissioning. Which qualification must the agent meet?
A. Commissioning Authority (CxA) with experience in at least one prior project
B. Not an employee of the project design firm
C. Member of the Building Cx Association
D. Subcontractor of construction manager
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
A project team is pursuing certification for a medical clinic with 150 full time employees and 250 peak visitors. The project team is considering the Location and Transportation Credit for Bicycle Facilities.
Providing which of the following is a minimum requirement to earn the credit?
A. A bicycle maintenance program for employees
B. At least one on-site shower and changing facility for employees
C. Six long-term bicycle parking spaces within 50 ft. (15 m) of the project's main entrance
D. Seven short-term bicycle storage spaces within 50 ft. (15 m) of the project's main entrance
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
To determine the area of interior nonstructural elements, the LEED AP will include which one of the following in the calculation for Materials and Resources Credit, Interiors Life Cycle Impact Reduction, Option
1. Interior Reuse?
A. Up to three layers of a floor assembly
B. Hazardous materials that are remediated as part of the project
C. The interior side of exterior windows and doors
D. Items that are demolished and not replaced
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
A project consists of both retail and office space. When deciding which LEED Interior Design and Construction rating system to use, the LEED AP should follow which of the following rules?
A. If a rating system is appropriate for less than 50% of the gross area of the LEED project space, then the rating system should not be used
B. If a rating system is appropriate for 50% to 60% of the gross floor area, the project team must independently assess their situation and decide which rating system is most applicable
C. If a rating system is appropriate for more than 50% of the gross floor area of LEED project space, then that rating system should be used
D. If a rating system is appropriate for 40% to 60% of the gross floor area, the project team must independently assess their situation and decide which rating system is most applicable
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
For Energy and Atmosphere Prerequisite, Fundamental Commissioning (Cx) and Verification, the final Cx report must include the
A. functional performance tests
B. Corrective Action Plan
C. mechanical drawings showing all equipment installed
D. Thermal Comfort Survey
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
A project owner is seeking Location & Transportation Credit, Surrounding Density and Diverse Uses for an office that is being relocated. In order to promote walkability and reduce the distance driven by employees, which of the following solutions should the project owner consider?
A. An employee survey measuring occupant usage of public transit
B. A location that is within 1/2 mi. (0.80 km) of four different basic services
C. An employee transportation management plan
D. A location that has retail shops within the same building
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
A single tenant occupies an entire building but wishes to renovate and achieve LEED certification on only a portion of the building. This is possible if
A. the project boundary excludes no more than 60% of the construction scope and is drawn at a clear, physical barrier
B. the project boundary excludes no more than 40% of the construction scope and is drawn at a clear, physical barrier
C. the project boundary includes 100% of the construction scope and is drawn at a clear, physical barrier
D. the project boundary includes 75% of the construction scope and is drawn at a clear, physical barrier
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
A project team chooses to pursue the Integrative Process Credit. Which of the following credits can be affected by early planning? (Choose One Answer only)
A. Location and Transportation Credit, Access to Quality Transit
B. Indoor Environmental Quality Credit, Indoor Air Quality Assessment
C. Energy and Atmosphere Credit, Green Power and Carbon Offsets
D. Energy and Atmosphere Credit, Advance Energy Metering
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
A project team is implementing a strategy that controls the admission of natural light into the office space being developed. To which credit can this contribute?
A. Indoor Environmental Quality Credit, Thermal Comfort
B. Energy and Atmosphere Credit, Advanced Energy Metering
C. Energy and Atmosphere Credit, Optimize Energy Performance
D. Indoor Environmental Quality Credit, Interior Lighting
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

TopExamは君にLEED-AP-ID-Cの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のLEED-AP-ID-C問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のUSGBC LEED-AP-ID-Cを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社のUSGBC LEED-AP-ID-Cを利用すれば試験に合格できます

弊社のUSGBC LEED-AP-ID-Cは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はLEED-AP-ID-C問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

LEED-AP-ID-C無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のUSGBC LEED-AP-ID-Cを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

USGBC LEED-AP-ID-C 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Sustainable Sites: This section of the exam measures the skills of landscape architects and covers site assessment, construction activity pollution prevention, and site design and development. It emphasizes understanding site characteristics such as topography, hydrology, climate, and vegetation.
トピック 2
  • Integrative Strategies: This section of the exam measures the skills of project managers and covers the integrative process and team collaboration in green building projects. It emphasizes collaboration among various project team members and the importance of integrative green strategies.
トピック 3
  • Energy and Atmosphere: This section of the exam measures the skills of energy engineers and covers building loads, energy efficiency, demand response, and alternative and renewable energy sources. It also includes topics such as energy performance management and environmental concerns related to resource depletion.
トピック 4
  • Materials and Resources: This section of the exam measures the skills of materials specialists and covers reuse strategies, life cycle impacts, waste management, and environmental concerns of materials. It emphasizes understanding the origins, uses, and potential impacts of various building materials.
トピック 5
  • Location and Transportation: This section of the exam measures the skills of urban planners and covers site selection, access to quality transit, and alternative transportation infrastructure. It includes concepts related to multimodal transportation choices, bicycle networks, and green vehicle initiatives.

参照:https://www.usgbc.org/resources/leed-v4-interior-design-and-construction-current-version

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のLEED-AP-ID-C問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のUSGBC LEED-AP-ID-Cをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたUSGBC LEED-AP-ID-Cをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のUSGBC LEED-AP-ID-Cを持っていることを保証します。

弊社は無料USGBC LEED-AP-ID-Cサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料LEED-AP-ID-Cサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのLEED-AP-ID-C問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

LEED-AP-ID-C試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

LEED-AP-ID-C 関連試験
LEED-AP-O-M - LEED AP Operations + Maintenance Exam
LEED-AP-BD-C - LEED AP Building Design + Construction
LEED-Green-Associate-KR - LEED Green Associate Exam (LEED-Green-Associate Korean Version)
LEED-Green-Associate - LEED Green Associate Exam
LEED-Green-Associate-JPN - LEED Green Associate Exam (LEED-Green-Associate日本語版)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。