HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Network Appliance NS0-526 問題集

NS0-526

試験コード:NS0-526

試験名称:NetApp Certified Implementation Engineer, Data Protection

バージョン:V13.25

最近更新時間:2021-07-27

問題と解答:全215問

NS0-526 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集NS0-526 資格取得

質問 1:
Using SnapCenter 4.0, you are restoring a virtual machine.
Which additional tool would be used to monitor the restore?
A. Virtual Storage Console
B. VMware vSphere Web client
C. OnCommand Unified Manager
D. OnCommand System Manager
正解:B

質問 2:
A customer is using SnapMirror to replicate their data to a remote site. They notice that storage efficiency is nor preserved, and the amount of data at the destination is higher than expected.
In this scenario, which configuration in the destination volume would cause this issue?
A. Post process deduplication is enabled on the destination.
B. The volumes are not thin-provisioned on the destination.
C. Post process compression is enabled on the destination.
D. There is an existing FlexClone volume on the destination.
正解:D

質問 3:
Click the Exhibit button.

You have a volume that was configured a year ago using the default Snapshot policy that is shown in the exhibit. You need to increase the number of hourly maximum Snapshot copies to retain only four copies.
Which additional action is needed to keep only four hourly Snapshot copies in this volume after modifying the schedule?
A. Reapply the default policy to the volume
B. Modify the Snapshot reserve.
C. Delete two hourly Snapshotcopies
D. Modify the volume guarantee
正解:C

質問 4:
Your customer wants to implement version flexible SnapMirror relationships. You want to advise the customer about some of the NetApp best practices regarding version flexible SnapMirror relationships.
Which two statements are true in this scenario? (Choose two.)
A. The frequency for replicating volumes must be greater than 60 minutes when the versions of clustered Data ONTAP are not the same.
B. You can set up version flexible SnapMirror relationships between Storage Virtual Machines, L-J but not clusters.
C. You can create a relationship that transfers a specified set of Snapshot copies inaddition to the SnapMirror created Snapshot copies.
D. The customer will need to upgradeclustered Data ONTAP on one cluster.
正解:A,C

質問 5:
You have a VMware VSphere environment with SRM and NetApp SRA fully configured.
Which twostatements are true? (Choose two.)
A. NetApp SRA supports the failover of SnapVault and SnapMirror relationships.
B. NetApp SRA supports both LUN attached and NFS mounted datastores.
C. NetApp SRA supports the use of the FC protocol at one site and the iSCSI protocol at the other site.
D. NetApp clustered Data ONTAP supports a mixed ALUA configuration where some igroups have ALUA enabled and others do not.
正解:B,C

質問 6:
A Windows user requests assistance to restore afile on a CIFS share that they have mistakenly deleted.
Which tool would restore the deleted file?
A. Windows Unified Host Utilities
B. OnCommand Systems Manager
C. OnCommand Unified Manager
D. Windows Shadow Copy Client
正解:D

質問 7:
Synchronous replication is available for which two NetApp solutions? (Choose two.)
A. MetroCluster
B. ONTAP Select
C. Cloud Backup
D. StorageGRID Webscale
正解:A,B

質問 8:
A customer's infrastructure consists of multiple ONTAP clusters, both physical and virtual. The clusters replicate some data with each other. You want to generate a comprehensive report of all the replication that is present on the infrastructure.
In this scenario, which tool accomplishes this task?
A. OnCommand Workflow Automation
B. Storage Replication Adapter
C. OnCommand Unified Manager
D. OnCommand System Manager
正解:D

質問 9:
A client has a primary data center that islocated in a coastal area where the forecast is calling for a Category 5 hurricane to make landfall in three days. The client's data is protected using NetApp SVM SnapMirror replication technology with identity-preserve that is enabled. The data is mirrored to a destination cluster outside of the affected area. The client has scheduled a controlled maintenance window for tomorrow to ensure that dependable operations are maintained.
Which three steps must be taken to accomplish this task? (Choose three.)
A. You must reboot each server in your infrastructure so that they can access the data from the destination volumes.
B. You must stop the source SVM before activating the destination SVM.
C. You must configure the destination SVM volumes for data access.
D. You must break the SnapMirror relationship between the source and the destination SVMs.
E. You must break the SnapMirror relationship on each individual volume between the source and the destination clusters.
正解:B,C,D

TopExamは君にNS0-526の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社のNetwork Appliance NS0-526を利用すれば試験に合格できます

弊社のNetwork Appliance NS0-526は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はNS0-526問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

NS0-526無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のNetwork Appliance NS0-526を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は無料Network Appliance NS0-526サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料NS0-526サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのNS0-526問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

NS0-526試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のNetwork Appliance NS0-526をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたNetwork Appliance NS0-526をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のNetwork Appliance NS0-526を持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のNS0-526問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のNetwork Appliance NS0-526を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のNS0-526問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

NS0-526 関連試験
NS0-AS3 - NetApp Accredited Service Engineer Level 3
NS0-515 - NetApp Certified Implementation Engineer-E-Series
NS0-002 - NetApp Certified Technology Associate
NS0-093 - NetApp Accredited Hardware Support Engineer
NS0-161 - NetApp Certified Data Administrator, ONTAP
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。