質問 1:Deploying the Netskope Client using IdP requires which two prerequisites? (Choose two.)
A. The tenant name will be automatically determined during IdP authentication.
B. The IdP mode parameter must be specified when installing the client.
C. The Home POP Domain must be preconfigured using the client CLI parameters.
D. The user must be authenticated using IdP.
正解:B,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 2:Your company has Microsoft Azure ADFS set up as the Identity Provider (idP). You need to deploy the Netskope client to all company users on Windows laptops without user intervention.
In this scenario, which two deployment options would you use? (Choose two.)
A. Deploy the Netskope client with Microsoft GPO.
B. Deploy the Netskope client with SCCM.
C. Deploy the Netskope client using IdP.
D. Deploy the Netskope client using an email Invitation.
正解:A,B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 3:Your company asks you to use Netskope to integrate with Endpoint Detection and Response (EDR) vendors such as Crowdstrike.
Which two requirements are needed for a successful integration and sharing of threat data? (Choose two.)
A. Custom log parser
B. API Client ID
C. Remediation profile
D. Device classification
正解:B,C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 4:The director of IT asks for confirmation If your organization ' s Web traffic would be blocked when the Netskope client fails. In this situation, what would confirm the fail close status?
A. Review the nsdebuglog.log.
B. Review user settings.
C. View Application events.
D. Perform a right-click on the Netskope client icon using your mouse.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 5:Examine the image provided.

You are asked to provide the results of a cloud risk assessment to your executive team. The results must be presented visually, as well as have the ability to drill down and pivot on the data. Referring to the image, what will satisfy the requirements in this scenario?
A. Netskope Reports
B. Discovered Apps in the Cloud Confidence Index (CCI)
C. Netskope Advanced Analytics
D. Skope IT Application Events
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 6:To which three event types does Netskope ' s REST API v2 provide access? (Choose three.)
A. user
B. client
C. application
D. alert
E. infrastructure
正解:C,D,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 7:Review the exhibit.

While diagnosing an NPA connectivity issue, you notice an error message in the Netskope client logs.
Referring to the exhibit, what does this error represent?
A. There Is an EDNS or LDNS resolution error.
B. The Netskope client has been load-balanced to a different data center.
C. The primary publisher is unavailable or cannot be reached.
D. There Is an upstream device trying to intercept the NPA TLS connection.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 8:While most Web and SaaS traffic is decrypted for inspection, you are asked to prevent a certain host on the network from SSL decryption for privacy purposes.
A. Create a Source Network Location for a Do Not Decrypt SSL policy.
B. Create a steering exception for the host.
C. Create a Real-time Protection policy, select the host, and choose to block SSL decryption.
D. Add the host to the certificate-pinned application list.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
一年間の無料更新サービスを提供します
君が弊社のNetskope NSK200をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたNetskope NSK200をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のNetskope NSK200を持っていることを保証します。
弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します
我々は弊社のNSK200問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のNetskope NSK200を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。
Netskope NSK200 認定試験の出題範囲:
| トピック | 出題範囲 |
|---|
| トピック 1 | - Netskope Security Cloud Fundamentals: This domain covers the structure of Netskope Security Cloud. It explores the foundations of the Cloud Access Security Broker (CASB) the implementation of Netskope as a CASB solution.
|
| トピック 2 | - Integration with Third-Party Security Tools: In this module, the focus is on how Netskope can link with the current security infrastructure and how the adoption of Single Sign-On (SSO) and Active Directory integration is possible.
|
| トピック 3 | - Data discovery and classification for cloud storage: This section of the exam covers Data Loss and how to prevent it using DLP policies. Moreover, this section covers cloud encryption techniques related to data at rest and in transit.
|
| トピック 4 | - Netskope User Activity and Threat Protection: This portion focuses on Netskope's capabilities in monitoring user behavior and identifying anomalies. It also covers the implementation of cloud application controls and detailed access policies. The section further delves into Netskope's approach to detecting cloud-based malware and its threat intelligence features, as well as cloud data security measures.
|
| トピック 5 | - SWG functionalities for web traffic filtering and control: This section explores Netskope SWG's capabilities in URL filtering, protection against malware, and threat prevention strategies.
|
参照:https://www.netskope.com/certification-program#nccsa
安全的な支払方式を利用しています
Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のNSK200問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。
領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。
弊社のNetskope NSK200を利用すれば試験に合格できます
弊社のNetskope NSK200は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はNSK200問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のNetskope NSK200を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。
TopExamは君にNSK200の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。
弊社は無料Netskope NSK200サンプルを提供します
お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料NSK200サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのNSK200問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。
NSK200試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。