HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Insurance Licensing NY-Life-Accident-and-Health 問題集

NY-Life-Accident-and-Health

試験コード:NY-Life-Accident-and-Health

試験名称:New York Life, Accident and Health Insurance Agent/Broker Examination Series 17-55

最近更新時間:2026-07-07

問題と解答:全122問

NY-Life-Accident-and-Health 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集NY-Life-Accident-and-Health 資格取得

質問 1:
The PRIMARY purpose of respite care is to
A. provide counseling services to the patient ' s primary caregiver.
B. provide temporary relief to the patient ' s primary caregiver.
C. provide the patient with social opportunities.
D. ensure that the patient gets some skilled care.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
An insurer monitors the care an insured is receiving in the hospital to be sure that everything is proceeding according to schedule. This BEST describes
A. precertification authorization.
B. benefit checking.
C. concurrent review.
D. claims adjudication.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Which of the following statements BEST describes a disability elimination period?
A. A dollar deductible rather than a time deductible.
B. A qualifying period.
C. A time deductible rather than a dollar deductible.
D. A benefit or utilization period.
正解:C

質問 4:
The policy provision describing the responsibilities of the master policyowner is in
A. group health policies.
B. individual health policies.
C. certificate of coverage.
D. individual medical policies.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Which of the following statements BEST describes a disability elimination period?
A. A dollar deductible rather than a time deductible.
B. A qualifying period.
C. A time deductible rather than a dollar deductible.
D. A benefit or utilization period.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
A Section 457 Deferred Compensation plan is provided specifically for employees of
A. states, counties, or municipalities.
B. sole proprietorships.
C. non-profit organizations.
D. religious organizations.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
In broad terms, the types of support and services generally associated with Long-Term Care policies are provided at which three levels of care?
A. Functional, rehabilitational, and medical care.
B. Skilled nursing, Intermediate, and custodial care.
C. Home-based, assisted living, and medical care.
D. Professional, social, and economic care.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
In addition to the application, MIB, or consumer reports, underwriters can acquire information from all of the following EXCEPT
A. medical questionnaires.
B. physical examinations.
C. genetic testing.
D. attending physician statements.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のNY-Life-Accident-and-Health問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のInsurance Licensing NY-Life-Accident-and-Healthを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のNY-Life-Accident-and-Health問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

TopExamは君にNY-Life-Accident-and-Healthの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は無料Insurance Licensing NY-Life-Accident-and-Healthサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料NY-Life-Accident-and-Healthサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのNY-Life-Accident-and-Health問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

NY-Life-Accident-and-Health試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のInsurance Licensing NY-Life-Accident-and-Healthをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたInsurance Licensing NY-Life-Accident-and-Healthをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のInsurance Licensing NY-Life-Accident-and-Healthを持っていることを保証します。

弊社のInsurance Licensing NY-Life-Accident-and-Healthを利用すれば試験に合格できます

弊社のInsurance Licensing NY-Life-Accident-and-Healthは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はNY-Life-Accident-and-Health問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

NY-Life-Accident-and-Health無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のInsurance Licensing NY-Life-Accident-and-Healthを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

Insurance Licensing New York Life, Accident and Health Insurance Agent/Broker Examination Series 17-55 認定 NY-Life-Accident-and-Health 試験問題:

1. With regard to Disability Insurance, the waiting period is to

A) accurately calculate medical expenses.
B) determine policyowner ' s eligibility.
C) exclude payments for a short-term illness.
D) determine severity of illness.


2. If a policyowner surrenders a policy for its cash value, when is a tax liability incurred?

A) The policy is transferred to a third party.
B) The cash value is less than premiums paid.
C) The policy is exchanged for a policy of equal value.
D) The cash value exceeds all premiums paid.


3. If an insured under a life insurance policy dies with an outstanding loan balance then the death benefit will

A) be reduced by the amount of the loan and interest owed.
B) be paid less the amount of the loan but not the interest.
C) be paid less the amount of the loan interest but not the principal.
D) not be paid until the loan is repaid.


4. Which approach considers the future needs of the survivors in determining amounts of life insurance?

A) Needs Approach.
B) Cost Comparison Approach.
C) Human Life Value Approach.
D) Living Benefits Approach.


5. What is an insurer ' s liability when it is discovered after an insured dies that the insured ' s age on the policy was misstated?

A) The insurer must pay a prorated amount of the policy based on the amount of insurance the insured ' s premiums would have bought if purchased at the correct age.
B) The insurer is not liable to pay any amount due to the insured ' s misstatement of age.
C) The insurer must pay the full amount of the policy, minus any additional premiums the insurance company would have paid based on the insured ' s actual age.
D) The insurer must pay the full amount as stated in the policy, as age is not considered a relevant factor.


質問と回答:

質問 # 1
正解: C
質問 # 2
正解: D
質問 # 3
正解: A
質問 # 4
正解: A
質問 # 5
正解: A

連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。