Leave a message
livechat
期間限定特別サービス、15%割引キャンペーン実施中、02:23:55において終了。お得な割引コード:TOPJP2025
HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

OMG OMG-OCEB2-FUND100 問題集

OMG-OCEB2-FUND100

試験コード:OMG-OCEB2-FUND100

試験名称:OMG-Certified Expert in BPM 2 - Fundamental

最近更新時間:2025-10-09

問題と解答:全187問

OMG-OCEB2-FUND100 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集OMG-OCEB2-FUND100 資格取得

質問 1:
Which Canadian legislation is equivalent to Sarbanes-Oxley?
Response:
A. BASEL II
B. IFRS
C. COSO
D. Bill 198
正解:D

質問 2:
What is a set of categories for an assessment?
Response:
A. Rule, policy, procedure
B. SWOT
C. End, means
D. External, internal
正解:B

質問 3:
What is a stable and important ability of a business process?
Response:
A. Complexity
B. Transparency
C. Documented
D. Changeability
正解:D

質問 4:
Which element represents a BPMN Intermediate Compensation event?

Response:
A. Option E
B. Option A
C. Option C
D. Option D
E. Option B
正解:A

質問 5:
A Six Sigma project begins with one general purpose equation: y = f(x)+ E . Which of the following statements describes this equation?
Response:
A. All outcomes are determined by inputs with some degree of uncertainty
B. All inputs are determined by outcomes with some degree of uncertainty
C. The input is a factors pieces needed to create the outcome
D. The outcome is the result you desire
正解:A

質問 6:
Among powerful tools and concepts available to help Business Executives structure and analyze strategic planning inputs, is the"5 Forces Analysis framework", developed by Michael Porter. What are these five forces?
Response:
A. Threat of new entrants - bargaining power of customers - bargaining power of suppliers - threat of substitute products - competitive rivalry.
B. Regulators - suppliers - stakeholders -clients - stockholders.
C. Value creation - resources allocation - performance measurement quality management - satisfaction management.
D. Organization actual state - organization strategic plan - organization operational plan - organization governance plan - organization audit results.
正解:A

質問 7:
Within Quality Planning, what is Design of Experiments?
Response:
A. A statistical method to help identify factors influencing variables of a product/service under development.
B. A review to determine whether project activities comply with organizational and project policies, processes and procedures.
C. An operational definition of what something is and how it is measured.
D. A description of how a project management team implements quality policies.
正解:A

質問 8:
If a Control Chart represents a measurement falling within plus or minus three standard deviations. What does it mean?
Response:
A. If it falls below the LCL, it is a special cause variation
B. It is a special cause variation
C. It is a common cause variation
D. If it falls above the UCL, it is a special cause variation
正解:C

OMG-OCEB2-FUND100 関連試験
OMG-OCSMP-MBA400 - OMG-Certified Systems Modeling Professional - Model Builder - Advanced
OMG-OCEB2-BUSINT200 - OMG Certified Expert in BPM 2 - OCEB 2 - Business Intermediate Level
OMG-OCUP2-ADV300 - OMG Certified UML Professional 2 (OCUP 2) - Advanced Level
OMG-OCEB-B300 - OMG OCEB Business Advanced
OMG-OCUP2-FOUND100 - OMG Certified UML Professional 2 (OCUP 2) - Foundation Level
連絡方法  
 support@topexam.jp サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。
a