質問 1:When a security rule is configured as Intrazone, which field cannot be changed?
A. Actions
B. Source Zone
C. Application
D. Destination Zone
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 2:Your company is highly concerned with their Intellectual property being accessed by unauthorized resources.
There is a mature process to store and include metadata tags for all confidential documents.
Which Security profile can further ensure that these documents do not exit the corporate network?
A. File Blocking
B. URL Filtering
C. Anti-Spyware
D. Data Filtering
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 3:Which action related to App-ID updates will enable a security administrator to view the existing security policy rule that matches new application signatures?
A. Pre-analyze
B. Review Apps
C. Review App Matches
D. Review Policies
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 4:Which two types of profiles are needed to create an authentication sequence? (Choose two.)
A. Authentication profile
B. Interface Management profile
C. Security profile
D. Server profile
正解:A,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 5:Which stage of the cyber-attack lifecycle makes it important to provide ongoing education to users on spear phishing links, unknown emails, and risky websites?
A. installation
B. exploitation
C. delivery
D. reconnaissance
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 6:Refer to the exhibit. An administrator is using DNAT to map two servers to a single public IP address. Traffic will be steered to the specific server based on the application, where Host A (10.1.1.100) receives HTTP traffic and Host B (10.1.1.101) receives SSH traffic.

Which two Security policy rules will accomplish this configuration? (Choose two.)
A. Untrust (Any) to Untrust (10.1.1.1), ssh -Allow
B. Untrust (Any) to DMZ (1.1.1.100), ssh - Allow
C. Untrust (Any)to DMZ (10.1.1.100. 10.1.1.101), ssh, web-browsing-Allow
D. Untrust (Any) to DMZ (1.1.1.100), web-browsing - Allow
E. Untrust (Any) to Untrust (10.1.1.1), web-browsing -Allow
正解:B,D
質問 7:How are service routes used in PAN-OS?
A. To statically route subnets so they are joinable from, and have access to, the Palo Alto Networks external services
B. To route management plane services through data interfaces rather than the management interface
C. By the OSPF protocol, as part of Dijkstra's algorithm, to give access to the various services offered in the network
D. For routing, because they are the shortest path selected by the BGP routing protocol
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 8:Which Security profile can you apply to protect against malware such as worms and Trojans?
A. data filtering
B. antivirus
C. anti-spyware
D. vulnerability protection
正解:B
安全的な支払方式を利用しています
Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のPCNSA問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。
領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。
一年間の無料更新サービスを提供します
君が弊社のPalo Alto Networks PCNSAをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたPalo Alto Networks PCNSAをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のPalo Alto Networks PCNSAを持っていることを保証します。
Palo Alto Networks PCNSA 認定試験の出題範囲:
トピック | 出題範囲 |
---|
トピック 1 | - Securing Traffic: Questions about differentiating between group mapping and IP appear in this topic. It also delves into controlling access to specific URLs. Lastly, the topic focuses on how the firewall can use the PAN-DB database for controlling traffic based on websites.
|
トピック 2 | - Managing Objects: The topic Managing Objects discusses application filters, application groups, usage of pre-designed Palo Alto Networks external dynamic lists, creating services, and creating address objects.
|
トピック 3 | - Palo Alto Networks Strata Core Components: The components of the Palo Alto Networks Strata Portfolio are discussed in this topic. Moreover, it identifies the order of operations of Single-Pass Parallel Processing architecture.
|
トピック 4 | - Device Management and Services: This topic covers firewall management interfaces, Provisioning local administrators, assigning role-based authentication, and defining firewall configurations. Additionally, it discusses pushing policy updates to Panorama managed FWs, configuring a virtual router, and explaining how to push policy updates to Panorama managed FWs. Lastly, it delves into sub-topics of identifying and configuring firewall interfaces, identifying different types of dynamic updates, and identifying a security zone and how to use it.
|
トピック 5 | - Policy Evaluation and Management: Appropriate application-based security policy and specific security rule types are discussed in this topic. It also delves into Security policy match conditions, actions, and logging options.
|
参照:https://www.paloaltonetworks.com/services/education/certification#pcnsa
弊社のPalo Alto Networks PCNSAを利用すれば試験に合格できます
弊社のPalo Alto Networks PCNSAは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はPCNSA問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のPalo Alto Networks PCNSAを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。
弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します
我々は弊社のPCNSA問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のPalo Alto Networks PCNSAを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。
TopExamは君にPCNSAの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。
弊社は無料Palo Alto Networks PCNSAサンプルを提供します
お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料PCNSAサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのPCNSA問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。
PCNSA試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。