HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Pegasystems PEGACPSSA24V1 問題集

PEGACPSSA24V1

試験コード:PEGACPSSA24V1

試験名称:Certified Pega Senior System Architect 24

最近更新時間:2026-07-08

問題と解答:全535問

PEGACPSSA24V1 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集PEGACPSSA24V1 資格取得

質問 1:
An agent is configured to run at a 600-second interval with a maximum number of entries set to 50. There are 75 entries in the scheduled queue. If the agent runs at 2:30 P.M., when does the agent run again?
Response:
A. 600 seconds after the agent activity processes 50 entries
B. Depends on the number of nodes in the cluster
C. 600 seconds after the last run started
D. One hour after the last run because the master agent runs only once per hour
正解:A

質問 2:
You want to display an error message to the user if the data page fails to retrieve dat a. The data page is sourced by a REST connector. How do you detect the error?
Response:
A. Use the error handler flow on the connector.
B. Apply the standard pxErrorHandlingTemplate data transform in the response data transform.
C. Use a transition condition in the activity step invoking the connector.
D. Use a when condition in the response data transform configured for the connector.
正解:B

質問 3:
What application do you use to perform remote logging?
Response:
A. Performance Profiler
B. Database trace
C. System Management Application (SMA)
D. Logging Level Settings tool
正解:C

質問 4:
When does data propagation occur?
Response:
A. When a subcase's or spin-off case's value changes
B. When the subcase or spin-off case is created
C. When a parent's value changes and a data transform is used to configure the data propagation
D. Whenever a parent's value changes
正解:B

質問 5:
You are developing a case life cycle for a human resources application. The first stage contains a single process named Collect Candidate Information. Which one of the following steps would you choose to include in the Collect Candidate Information process?
Response:
A. Determine compensation
B. Conduct interview
C. Assess candidate
D. Collect personal information
正解:D

質問 6:
You create a product rule to generate an application archive file for export. Which two actions do you perform before creating the archive file?
(Choose Two)
Response:
A. Check in the rules that are in the application's rulesets.
B. Unlock the application rulesets.
C. Associate application data instances with application rulesets.
D. Create a new version of the application.
正解:A,C

質問 7:
You are configuring a screen flow as shown below:

Steps three through five must be completed in order. How do you configure the screen flow to meet this requirement? Response:
A. Select the Enable navigation link and Only allow navigating back to this step options for both steps four and five.
B. Select the Enable navigation link option for both steps, and the Only allow navigating back to this step option for step four.
C. Select the Enable navigation link option for step four, and the Only allow navigating back to this step option for step five.
D. Select the Enable navigation link option for both steps, and the Only allow navigating back to this step option for step five.
正解:C

TopExamは君にPEGACPSSA24V1の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のPegasystems PEGACPSSA24V1をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたPegasystems PEGACPSSA24V1をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のPegasystems PEGACPSSA24V1を持っていることを保証します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のPEGACPSSA24V1問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のPegasystems PEGACPSSA24V1を利用すれば試験に合格できます

弊社のPegasystems PEGACPSSA24V1は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はPEGACPSSA24V1問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

PEGACPSSA24V1無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のPegasystems PEGACPSSA24V1を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は無料Pegasystems PEGACPSSA24V1サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料PEGACPSSA24V1サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのPEGACPSSA24V1問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

PEGACPSSA24V1試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のPEGACPSSA24V1問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のPegasystems PEGACPSSA24V1を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

Pegasystems Certified Pega Senior System Architect 24 認定 PEGACPSSA24V1 試験問題:

1. You use the Clipboard tool to perform which two tasks?
(Choose Two)
Response:

A) Review the current values of case data.
B) Test a rule to determine whether the rule executes correctly.
C) Test whether a declarative expression properly calculates a target value.
D) Test case behavior by setting property values for an open case.


2. Which three items are generated and displayed in the compliance score of an application?
(Choose Three)
Response:

A) Rules with unjustified warnings in the application
B) Total core rules used in the application
C) Unweighted compliance score out of 100
D) Percentage of compliant rules in the application
E) Rules with warnings in the application


3. You are configuring a standard email to automatically be sent to loan applicants informing them that their loan has been approved. The requirement states that the email must include values for the applicant's name, the loan office, and the loan amount.
The email must also include boilerplate content stating the loan's terms and conditions, which is regularly updated. This content is in a paragraph rule shared by other standard emails throughout the organization.
How would you configure your email?
Response:

A) Insert applicant's name, loan office, and loan amount properties. Also, insert the paragraph rule.
B) Insert applicant's name, loan office, and loan amount properties. Also, copy and paste the paragraph content into your email.
C) Insert the applicant name and loan office properties. Include a correspondence fragment that contains a link to the organization's website page that contains loans and conditions.
D) Add placeholder text for the applicant's name, loan office, and amount. Also, insert the paragraph rule.


4. Which requirement can be implemented through circumstancing?
Response:

A) An application audits insurance claims that an insurance adjuster values at USD10000 or greater. Otherwise, the claim is approved.
B) An application sets the default shipping option for orders that exceed USD100 to two-day delivery. Otherwise, the default option is five-days delivery.
C) An application routes upgrade requests for US customers to one work queue, and requests for European customers to a different work queue.
D) An application establishes a goal of four hours to adjust claims for platinum customers. For other customers, the application establishes a goal of one business day.


5. You are updating a system of record using a SOAP connector. If the system of record is unavailable, you want to retry after an hour. If it is still unavailable after an hour, a notification should be sent to a system administrator.
How do you implement this requirement?
Response:

A) Customize the standard pxErrorHandlingTemplate data transform.
B) Use a transition condition in the activity step invoking the connector.
C) Implement the logic in the data page's response data transform.
D) Implement the logic in the connector's error handler flow.


質問と回答:

質問 # 1
正解: A、D
質問 # 2
正解: A、C、D
質問 # 3
正解: A
質問 # 4
正解: D
質問 # 5
正解: A

PEGACPSSA24V1 関連試験
PEGACPSSA25V1 - Certified Pega Senior System Architect 25
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。