HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Pegasystems PEGACPSSA25V1 問題集

PEGACPSSA25V1

試験コード:PEGACPSSA25V1

試験名称:Certified Pega Senior System Architect 25

最近更新時間:2026-07-06

問題と解答:全589問

PEGACPSSA25V1 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集PEGACPSSA25V1 資格取得

質問 1:
The [________] appender records system events such as errors, while the [_______] appender records events that affect performance.
Solution:
PEGA
ALERT
Determine whether the given solution is correct?
Response:
A. Correct
B. Incorrect
正解:A

質問 2:
You want to create a new minor version of an application ruleset to add a new feature to your application. The new feature will be made available to users in a phased rollout. How do you update the application to add the new ruleset version?
A. Create a branch ruleset and a new application, and add the branch ruleset to the application.
B. Lock and roll the existing ruleset, and create a new application version.
C. Create a new application version and add the new ruleset version as a production ruleset.
D. Lock and roll the existing ruleset, and update the existing application version.
正解:B

質問 3:
You are working on an update to an application which only affects some rules for a certain case type. The customer has requested that a patch update be released. How do you create the new ruleset version?
A. Create a branched ruleset, then copy the affected rules into the new branched ruleset.
B. Use the Ruleset Maintenance wizard to skim the relevant rulesets to copy the highest version of existing rules to the new version.
C. Use the Lock & Roll functionality to lock the current ruleset and increment the ruleset version.
D. Use the Ruleset Maintenance wizard to merge the existing rules in the relevant rulesets to the new version.
正解:C

質問 4:
Which statement best describes the role of the base rule in circumstancing?
A. The base rule lists all of the properties for which a rule can be circumstanced.
B. The base rule is a template, used to create all of the circumstanced variants.
C. The base rule describes case behavior in effect until a certain date.
D. The base rule is used if no circumstanced variant applies.
正解:D

質問 5:
Which option represents the relationship between mixins, controls, and formats?
A. A mixin specifies a control which defines a format.
B. A control specifies a mixin which defines a format.
C. A control specifies a format which uses a mixin.
D. A format uses a mixin that defines a control.
正解:C

質問 6:
What are two outputs of the Static Assembler?
(Choose Two)
A. Number of rules cached
B. A log file
C. The application version.
D. The name of the application
E. The access group of the application
F. Number of rules assembled
正解:B,F

質問 7:
Which two components does the Application Packaging wizard prompt you to include when you generate an archive file?
(Choose Two)
A. Checked-out rules
B. Data instances
C. Data types
D. Product rules
正解:B,C

弊社は無料Pegasystems PEGACPSSA25V1サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料PEGACPSSA25V1サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのPEGACPSSA25V1問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

PEGACPSSA25V1試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のPegasystems PEGACPSSA25V1をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたPegasystems PEGACPSSA25V1をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のPegasystems PEGACPSSA25V1を持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のPEGACPSSA25V1問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のPegasystems PEGACPSSA25V1を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社のPegasystems PEGACPSSA25V1を利用すれば試験に合格できます

弊社のPegasystems PEGACPSSA25V1は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はPEGACPSSA25V1問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

PEGACPSSA25V1無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のPegasystems PEGACPSSA25V1を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

TopExamは君にPEGACPSSA25V1の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のPEGACPSSA25V1問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pegasystems Certified Pega Senior System Architect 25 認定 PEGACPSSA25V1 試験問題:

1. The following When rule determines whether a customer is eligible for a promotional offer when purchasing a shirt.
Which condition satisfies the eligibility requirement?

A) Long-sleeve, red shirt, medium size
B) The customer is not eligible under any condition.
C) Long-sleeve, yellow shirt, medium size
D) Short-sleeve, blue shirt, size large


2. The TGB organization structure has a Sales unit, and it belongs to a Marketing division. TGB plans to add new units for the East, Central, and West geographical sales regions. These regional units report to the Sales unit.
How do you configure the organizational hierarchy to support the new structure?

A) Add the regional units to the Marketing division.
B) Add the regional units as sub-units to the Sales unit.
C) Add the regional units to the TGB organization.
D) Add a new Regional unit to the Marketing division and add the East, Central, and West regional units as child units to the Regional unit.


3. In the event-action model of dynamic UI, which of the following statements is correct regarding event processing?

A) An action can be performed for only one event per control.
B) A control always has one or more action sets.
C) An event can be configured to perform multiple actions.
D) Actions attached to an event execute in random order.


4. How do you ensure that only a manager can run a specific flow action?

A) Add a pre-processing activity to the flow action form to determine whether the user is a manager.
B) Add a privilege to the flow action form, then add the privilege to a role assigned to the access group for managers.
C) Add an Access When condition to the flow action to determine whether the user is a manager.
D) Add a validate rule to the flow action form to determine whether the user is a manager.


5. Your company has developed a process in Pega Platform™ for tracking orders. Your company also has an existing Android app. You are asked to create a mobile app solution to include the new order tracking process in their existing app.
How do you build the mobile app?

A) Export an unsigned app
B) Create a signed SDK app
C) Create an SDK app
D) Build a native Android app


質問と回答:

質問 # 1
正解: A
質問 # 2
正解: B
質問 # 3
正解: C
質問 # 4
正解: B
質問 # 5
正解: C

PEGACPSSA25V1 関連試験
PEGACPSSA24V1 - Certified Pega Senior System Architect 24
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。