質問 1:Which of the following should be included in a draft flow? (Choose Four)
A. Decision rules
B. Flow action rules
C. Use cases
D. Integration activities
E. Decision shapes
F. Work status
正解:B,C,E,F
質問 2:A service level rule is defined with the following settings:

After 4 days, what is the urgency of the assignment if the default urgency for the work item is 0 (zero)? (Choose One)
A. 80
B. 50
C. 45
D. 65
正解:D
質問 3:Which of the following statements best describe the clipboard tool? (Choose One)
A. To see the actual memory allocation for all user pages
B. To see the structure of all user pages in the current session
C. To view all the pages across the entire node
D. To refresh a declarative page
正解:B
質問 4:What is the effect of setting a rule availability to "Withdrawn"? (Choose Two)
A. It presents an error to the operator if the rule is chosen by rule resolution
B. It prevents the rule from being copied
C. It prevents the rule from being chosen by rule resolution
D. It prevents further edits of the rule
E. It prevents older versions of the same rule from being chosen by rule resolution
正解:C,E
質問 5:Local actions allow users to take specific actions at runtime but do not move the work object forward in the flow.
A. False
B. True
正解:B
質問 6:Which UI component should you use to format the presentation of a property's value? (Choose One)
A. Control rule
B. Inline Style Editor
C. Function rule
D. Section
正解:A
質問 7:Which of the following is not true of the Data Table editor? (Choose One)
A. It enables developers to maintain instances of the class in the data table
B. It cannot maintain Value List properties
C. It is used to add, update, or delete instances of a concrete class
D. None of the above
正解:B
質問 8:Select two statements from the following list which are true concerning work pools. (Choose Two)
A. A user's default work pool is established in the user's access group
B. They directly correspond to class groups
C. A user may have access to no more than ten work pools
D. They are created by Work Pool rules
正解:A,B
質問 9:A decision needs to be made about whether to issue a health insurance policy based upon the properties Age, Gender, Smoker, Alcohol Use, and Preexisting Conditions. Each property is evaluated for each of ten conditions. Which two rule types are best to use? (Choose Two)
A. Map Value
B. When
C. Decision Table
D. Decision Tree
正解:C,D
弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します
我々は弊社のPEGACSA_v6.2問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のPegasystems PEGACSA_v6.2を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。
一年間の無料更新サービスを提供します
君が弊社のPegasystems PEGACSA_v6.2をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたPegasystems PEGACSA_v6.2をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のPegasystems PEGACSA_v6.2を持っていることを保証します。
Pegasystems PEGACSA_v6.2 認定試験の出題範囲:
| トピック | 出題範囲 |
|---|
| トピック 1 | - Class structure and Hierarchy Design
|
| トピック 2 | - Project Implementation Methodology
|
| トピック 3 | |
参照:http://www.pearsonvue.com/pegasystems/csa6-2_exam_blueprint.pdf?trk=profile_certification_title
TopExamは君にPEGACSA_v6.2の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。
弊社のPegasystems PEGACSA_v6.2を利用すれば試験に合格できます
弊社のPegasystems PEGACSA_v6.2は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はPEGACSA_v6.2問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のPegasystems PEGACSA_v6.2を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。
弊社は無料Pegasystems PEGACSA_v6.2サンプルを提供します
お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料PEGACSA_v6.2サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのPEGACSA_v6.2問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。
PEGACSA_v6.2試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。
安全的な支払方式を利用しています
Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のPEGACSA_v6.2問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。
領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。