HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Humber College PREX-1060A 問題集

PREX-1060A

試験コード:PREX-1060A

試験名称:Exam 4: Invigilated Theory Exam

最近更新時間:2025-10-05

問題と解答:全108問

PREX-1060A 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集PREX-1060A 資格取得

質問 1:
Which of the following accurately describes a landlord's commercial property insurance coverage?
A. A landlord's commercial property insurance policy should cover the loss of the property's equity due to a change in market conditions or to a recession.
B. A landlord's commercial property insurance policy should cover the loss of the tenant's assets due to theft from their employees or third parties.
C. A landlord's commercial property insurance policy should cover the loss of the tenant's assets and income due to business interruption as the result of a fire or flood.
D. A landlord's commercial property insurance policy should cover the loss of rental income in the event of a fire, for the period the premises is vacant while repairs are made.
正解:D

質問 2:
A buyer client is interested in purchasing an industrial property for their manufacturing business. The buyer's salesperson informs them of the building criteria, along with the minimum requirements for clear height and clear span that would be suitable for the buyer's business. What should the salesperson explain to the buyer regarding clear span?
A. The salesperson should explain that clear span refers to the unobstructed vertical distance from the floor to the bottom of the highest point of the ceiling or roof component.
B. The salesperson should explain that clear span refers to the amount of floor area that is clear of interference from columns and walls.
C. The salesperson should explain that clear span refers to the total amount of floor area in the space, including the space that is occupied between columns and walls.
D. The salesperson should explain that clear span refers to the unobstructed vertical distance from the floor to the bottom of the lowest ceiling or roof component.
正解:B

質問 3:
A buyer client is interested in purchasing a 30,000 sq. ft. industrial building in an industrial park. The buyer's salesperson drafts an agreement of purchase and sale that includes an environmental site assessment condition that must be met at the buyer's own expense, and to the buyer's satisfaction. Which of the following is NOT an accurate statement regarding the environmental site assessment condition?
A. The environmental site assessment condition makes the offer conditional upon the buyer determining that the property is free from hazardous conditions or substances.
B. The environmental site assessment condition makes the offer conditional upon all possible court actions regarding environmental matters being thought of and reported.
C. The environmental site assessment condition makes the offer conditional upon the buyer determining that no limitations or restrictions affecting the continued use of the property exist.
D. The environmental site assessment condition makes the offer conditional upon the seller delivering documents, records, and reports relating to environmental matters to the buyer upon request.
正解:B

質問 4:
A buyer client and their salesperson are doing a visual check of the industrial property that the buyer is planning to purchase. When they get to the rear of the property, the salesperson observes a potential source of contamination. Which of the following factors is likely the cause of concern for the salesperson?
A. The office building next door has an overflow parking lot.
B. The neighboring property includes a restaurant, a dental clinic, and a law office.
C. There is vacant land nearby with a small pond with discolored standing water.
D. There is a residential neighborhood and playground nearby.
正解:C

質問 5:
In regard to cash flow into and out of a business, which of the following is correct?
A. Sales proceeds cash flow is used when determining yield on an investment property, while operating cash flow is not used for this purpose.
B. Sales proceeds cash flow does not affect investor decisions.
C. Operating cash flow can be positive or negative.
D. Operating cash flow is used when determining yield on an investment property, while sales proceeds cash flow is not used for this purpose.
正解:C

質問 6:
A salesperson representing a client who is selling an office property has received some documents from the seller and is trying to organize them. Which of the following documents is NOT needed by the salesperson or seller when selling the property?
A. Environmental site assessments
B. Telephone bills
C. Private mortgage form
D. Income verification documents
正解:B

質問 7:
A seller provides you with architectural drawings of their building. Which statement is NOT correct?
A. If changes are made to source documents, they are still valid if you have the original document.
B. A photocopy of a source document can be used to verify information.
C. Other types of source documents include surveys and tax records.
D. Architectural drawings are source documents.
正解:A

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のPREX-1060A問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のPREX-1060A問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のHumber College PREX-1060Aを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社のHumber College PREX-1060Aを利用すれば試験に合格できます

弊社のHumber College PREX-1060Aは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はPREX-1060A問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

PREX-1060A無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のHumber College PREX-1060Aを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のHumber College PREX-1060Aをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたHumber College PREX-1060Aをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のHumber College PREX-1060Aを持っていることを保証します。

弊社は無料Humber College PREX-1060Aサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料PREX-1060Aサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのPREX-1060A問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

PREX-1060A試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

TopExamは君にPREX-1060Aの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

Humber College Exam 4: Invigilated Theory 認定 PREX-1060A 試験問題:

1. A salesperson negotiates the purchase of a retail property for their client, who plans to open a new store at this location. The client asks the salesperson how many parking spots the property will be required to have to meet the zoning requirements. The salesperson replies that the municipality has zoning requirements that set the minimum parking ratio. How will the municipality calculate the parking ratio?

A) The municipality will take the number of available parking spaces and divide it by the property's net leasable area.
B) The municipality will take the number of available parking spaces and divide it by the projected number of monthly visitors.
C) The municipality will take the property's gross leasable area and divide it by the number of available parking spaces.
D) The municipality will take the number of available parking spaces and divide it by the property's gross leasable area.


2. There are different requirements under REBBA and other legislation that affect the sale of a business. Which of the following is NOT correct?

A) If a municipal license is associated with the business and it may be transferrable to the buyer, then it is of no concern to the sales representative.
B) There are various municipal bylaws that could impact the sale of a business, depending on the business activity.
C) Depending on the business location, there are various municipal bylaws, zoning, permits, and other rules and regulations that could impact the sale of a business.
D) A key consideration a salesperson must keep in mind when handling the sale of a business is operating licenses.


3. What should a salesperson do if they are unable to secure documentation to verify the usable and rentable areas of a property?

A) Use a laser measuring tool to take the measurements
B) Use the R/U factor to calculate the figures
C) Use a laser measuring tool to take the measurements and use the R/U factor to calculate the figures
D) Recommend that the landlord obtain the professional services of a measuring company to obtain the figures


4. Which of the following is most likely to be a factor in an appraisal for an industrial property?

A) Proximity to museums and historical sites
B) Access to raw materials used in the region
C) Price trend for detached homes in nearby neighborhoods
D) Amount of advertising and publicity


5. Which of the following statements about industrial building components is correct?

A) Flat roofs are designed to be flat to hold water.
B) Loading docks are only used to off-load products or raw materials.
C) Bay depth is an important consideration when determining the layout of an industrial process.
D) Floor load refers to the weight of the building during construction.


質問と回答:

質問 # 1
正解: C
質問 # 2
正解: A
質問 # 3
正解: D
質問 # 4
正解: B
質問 # 5
正解: C

連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。