HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Palo Alto Networks PSE-Cortex-Pro-24 問題集

PSE-Cortex-Pro-24

試験コード:PSE-Cortex-Pro-24

試験名称:Palo Alto Networks Systems Engineer Professional - Cortex

最近更新時間:2025-10-03

問題と解答:全170問

PSE-Cortex-Pro-24 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集PSE-Cortex-Pro-24 資格取得

質問 1:
An adversary is attempting to communicate with malware running on your network for the purpose of controlling malware activities or for ex filtrating data from your network. Which Cortex XDR Analytics alert is this activity most likely to trigger'?
A. DNS Tunneling
B. Malware
C. Uncommon Local Scheduled Task Creation
D. New Administrative Behavior
正解:A

質問 2:
How does an "inline" auto-extract task affect playbook execution?
A. Wait until the indicators are enriched and populate context data before executing the next step.
B. step. Wait until the indicators are enriched but doesn't populate context data before executing the next step.
C. Doesn't wait until the indicators are enriched but populate context data before executing the next
D. Doesn't wait until the indicators are enriched and continues executing the next step
正解:A

質問 3:
In an Air-Gapped environment where the Docker package was manually installed after the Cortex XSOAR installation which action allows Cortex XSOAR to access Docker?
A. create a "Cortex XSOAR' or "demisto" group and add the "docker" user to this group
B. enable the docker service
C. disable the Cortex XSOAR service
D. create a "docker" group and add the "Cortex XSOAR" or "demisto" user to this group
正解:D

質問 4:
Which solution profiles network behavior metadata, not payloads and files, allowing effective operation regardless of encrypted or unencrypted communication protocols, like HTTPS?
A. endpoint detection and response (EDR)
B. Security Information and Event Management (SIEM)
C. endpoint protection platform (EPP)
D. Network Detection and Response (NDR)
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Which Cortex XSIAM feature can be used to onboard data sources?
A. Playbook
B. Asset Inventory
C. Marketplace Integration
D. Data Ingestion Dashboard
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Which two entities can be created as a behavioral indicator of compromise (BIOC)? (Choose two.)
A. process
B. data
C. network
D. event alert
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Which feature of Cortex XSIAM helps analyst reduce the noise and false positives that often plague traditional SIEM systems?
A. Al-generated correlation rules
B. Alert range indicators
C. Automatic incident scoring
D. Dynamic alarm fields
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
Which two entities can be created as a BIOC? (Choose two.)
A. file
B. event log
C. alert log
D. registry
正解:A,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

弊社のPalo Alto Networks PSE-Cortex-Pro-24を利用すれば試験に合格できます

弊社のPalo Alto Networks PSE-Cortex-Pro-24は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はPSE-Cortex-Pro-24問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

PSE-Cortex-Pro-24無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のPalo Alto Networks PSE-Cortex-Pro-24を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

TopExamは君にPSE-Cortex-Pro-24の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は無料Palo Alto Networks PSE-Cortex-Pro-24サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料PSE-Cortex-Pro-24サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのPSE-Cortex-Pro-24問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

PSE-Cortex-Pro-24試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のPalo Alto Networks PSE-Cortex-Pro-24をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたPalo Alto Networks PSE-Cortex-Pro-24をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のPalo Alto Networks PSE-Cortex-Pro-24を持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のPSE-Cortex-Pro-24問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のPalo Alto Networks PSE-Cortex-Pro-24を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のPSE-Cortex-Pro-24問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Palo Alto Networks Systems Engineer Professional - Cortex 認定 PSE-Cortex-Pro-24 試験問題:

1. Which four types of Traps logs are stored within Cortex Data Lake?

A) Threat, Config, System, Data
B) Threat, Config, Authentication, Analytic
C) Threat, Config, System, Analytic
D) Threat, Monitor. System, Analytic


2. What is the result of creating an exception from an exploit security event?

A) Triggered exploit protection module (EPM) for the host and process involved is disabled.
B) Process from WildFire analysis is whitelisted.
C) User is exempt from generating events for 24 hours.
D) Administrators are exempt from generating alerts for 24 hours.


3. Which two statements apply to widgets? (Choose two.)

A) Dashboards cannot be shared across an organization.
B) Some widgets cannot be changed
C) A widget can have its own time range that is different from the rest of the dashboard.
D) All widgets are customizable.


4. A Cortex XSOAR customer has a phishing use case in which a playbook has been implemented with one of the steps blocking a malicious URL found in an email reported by one of the users.
What would be the appropriate next step in the playbook?

A) Change the user's password.
B) Email the CISO to advise that malicious email was found.
C) Email the user to confirm the reported email was phishing.
D) Disable the user's email account.


5. Cortex XSOAR has extracted a malicious IP address involved in command-and-control traffic.
What is the best method to automatically block this IP from communicating with endpoints without requiring a configuration change on the firewall?

A) Add the IP address to an external dynamic list used by the firewall.
B) Create a NetOps ticket requesting a configuration change to the firewall to block the IP.
C) Add the IP address to a threat intelligence management malicious IP list to elevate priority of future alerts.
D) Block the IP address by creating a deny rule in the firewall.


質問と回答:

質問 # 1
正解: C
質問 # 2
正解: A
質問 # 3
正解: C、D
質問 # 4
正解: C
質問 # 5
正解: C

PSE-Cortex-Pro-24 関連試験
PSE-Cortex - Palo Alto Networks System Engineer - Cortex Professional
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。