HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Palo Alto Networks PSE-SWFW-Pro-24 問題集

PSE-SWFW-Pro-24

試験コード:PSE-SWFW-Pro-24

試験名称:Palo Alto Networks Systems Engineer Professional - Software Firewall

最近更新時間:2026-09-02

問題と解答:全88問

PSE-SWFW-Pro-24 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集PSE-SWFW-Pro-24 資格取得

質問 1:
An RFP from a customer who needs multi-cloud Layer 7 network security for both Amazon Web Services (AWS) and Azure environments is being evaluated. The requirements include full management control of the firewall, VPN termination, and BGP routing.
Which firewall solution should be recommended to meet the requirements?
A. PA-Series
B. CN-Series
C. VM-Series
D. Cloud NGFW
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
A partner has successfully showcased and validated the efficacy of the Palo Alto Networks software firewall to a customer.
Which two additional partner-delivered or Palo Alto Networks-delivered common options can the sales team offer to the customer before the sale is completed? (Choose two.)
A. Professional services delivered by Palo Alto Networks or by an approved Certified Professional Services Partner (CPSP) for deployment assistance or QuickStart
B. Network encryption services (NES) delivered by an approved NES partner to ensure none of the data traversed is readable by third-party entities
C. Managed services delivered by an approved Managed Security Services Program (MSSP) partner for day-to-day management of the environment
D. Hardware collection and recycling services by Palo Alto Networks or by an approved NextWave Partner for the customer's existing firewall infrastructure
正解:A,C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Which statement is valid for both VM-Series firewalls and Cloud NGFWs?
A. VM-Series firewalls and Cloud NGFWs can be deployed in all public cloud vendor environments.
B. VM-Series firewalls and Cloud NGFWs can be deployed in a customer's private cloud.
C. Panorama can manage VM-Series firewalls and Cloud NGFWs.
D. Updates for VM-Series firewalls and Cloud NGFWs are performed by the customer.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
A customer has deployed several cloud applications in Amazon Web Services (AWS) by using the native cloud service provider (CSP) firewall, and has discovered that the native firewall provides limited visibility and protection. The customer seeks a solution that provides application visibility and advanced threat prevention, while still allowing for the use of the native AWS management interface to manage the firewall.
A. AWS Software credits
B. AWS VPC VM-Series firewalls
C. Cloud NGFW for AWS
D. Palo Alto Networks CDSS bundle for AWS firewalls
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Which three tools are available to customers to facilitate the simplified and/or best-practice configuration of Palo Alto Networks Next-Generation Firewalls (NGFWs)? (Choose three.)
A. Telemetry to ensure that Palo Alto Networks has full visibility into the firewall configuration
B. Best Practice Assessment (BPA) in Strata Cloud Manager (SCM)
C. Expedition to enable the creation of custom threat signatures
D. Policy Optimizer to help identify and recommend Layer 7 policy changes
E. Day 1 Configuration through the customer support portal (CSP)
正解:B,D,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Which three capabilities and characteristics are shared by the deployments of Cloud NGFW for Azure and VM-Series firewalls? (Choose three.)
A. Inter-VNet inspection through Virtual WAN hub
B. Transparent inspection of private-to-private east-west traffic that preserves client source IP address
C. Panorama management
D. Inter-VNet inspection through a transit VNet
E. Use of routing intent policies to apply security policies
正解:B,C,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
When registering a software NGFW to the deployment profile without internet access (i.e., offline registration), what information must be provided in the customer support portal?
A. Hypervisor installation ID and software version
B. CPUID and UUID of the VM-Series firewall
C. Authcode and serial number of the VM-Series firewall
D. Number of data plane and management plane interfaces
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
Tags can be created for which three objects? (Choose three.)
A. Address groups
B. Service groups
C. Address objects
D. External dynamic lists
E. Dynamic NAT objects
正解:A,B,C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

弊社のPalo Alto Networks PSE-SWFW-Pro-24を利用すれば試験に合格できます

弊社のPalo Alto Networks PSE-SWFW-Pro-24は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はPSE-SWFW-Pro-24問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

PSE-SWFW-Pro-24無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のPalo Alto Networks PSE-SWFW-Pro-24を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

TopExamは君にPSE-SWFW-Pro-24の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のPSE-SWFW-Pro-24問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のPSE-SWFW-Pro-24問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のPalo Alto Networks PSE-SWFW-Pro-24を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社は無料Palo Alto Networks PSE-SWFW-Pro-24サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料PSE-SWFW-Pro-24サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのPSE-SWFW-Pro-24問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

PSE-SWFW-Pro-24試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のPalo Alto Networks PSE-SWFW-Pro-24をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたPalo Alto Networks PSE-SWFW-Pro-24をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のPalo Alto Networks PSE-SWFW-Pro-24を持っていることを保証します。

Palo Alto Networks PSE-SWFW-Pro-24 試験シラバストピック:

セクション比重目標
最新機能と高度な運用技術10%- クラウドネイティブ環境およびコンテナ向けセキュリティ機能
- 自動化:Ansible、Terraform、APIの活用
- GlobalProtectによるリモートアクセスとの連携
- DLP、AIOps、高度なルーティング機能
ファイアウォールのアーキテクチャと基本概念15%- ライセンス管理とリソースの割り当て
- ソフトウェアファイアウォールの種類:VM-Series、CN-Series、Cloud NGFW
- 基本アーキテクチャと導入モデル
セキュリティ機能20%- 脅威防御、スパイウェア対策、脆弱性保護
- WildFireによる解析とマルウェア対策
- SSL/TLSの復号化と検査
- DNSセキュリティ、URLフィルタリング、ファイルブロック
Panoramaによる管理と集中運用15%- テンプレートスタック、デバイスグループ、ポリシー管理
- ログの収集、レポート作成、監視
- Panoramaの導入と設定
- ソフトウェアファイアウォールの統合管理と自動化
NGFWの高度な設定25%- ゾーン、インターフェース、仮想システム
- セキュリティポリシーの作成と最適化
- NAT、ポリシーベース転送、ルーティング
- App-ID、User-ID、Content-IDの設定
トラブルシューティング、パケットの流れと診断15%- 導入・設定時の一般的な問題と解決方法
- パフォーマンスと処理能力に関するトラブルシューティング
- ログの解析と診断ツールの活用
- パケットフローの解析とセッションのトラブルシューティング

Palo Alto Networks Systems Engineer Professional - Software Firewall 認定 PSE-SWFW-Pro-24 試験問題:

問題 #1

A company wants to make its flexible-license VM-Series firewall, which runs on ESXi, process higher throughput.
Which order of steps should be followed to minimize downtime?

A. 1. Increase the vCPU within the deployment profile.
2. Retrieve or fetch license keys on the VM-Series NGFW.
3. Confirm the correct tier level and vCPU appear on the NGFW dashboard.
4. Power-off the VM and increase the vCPUs within the hypervisor.
5. Power-on the VM-Series NGFW.
B. 1. Power-off the VM and increase the vCPUs within the hypervisor.
2. Power-on the VM-Series NGFW.
3. Retrieve or fetch license keys on the VM-Series NGFW.
4. Increase the vCPU within the deployment profile.
5. Confirm the correct tier level and vCPU appear on the NGFW dashboard.
C. 1. Power-off the VM and increase the vCPUs within the hypervisor.
2. Increase the vCPU within the deployment profile.
3. Retrieve or fetch license keys on the VM-Series NGFW.
4. Confirm the correct tier level and vCPU appear on the NGFW dashboard.
5. Power-on the VM-Series NGFW.
D. 1. Increase the vCPU within the deployment profile.
2. Retrieve or fetch license keys on the VM-Series NGFW.
3. Power-off the VM and increase the vCPUs within the hypervisor.
4. Power-on the VM-Series NGFW.
5. Confirm the correct tier level and vCPU appear on the NGFW dashboard.


問題 #2

Which statement describes a benefit of using automation tools like Ansible, Terraform, or pan-os-python to manage PAN-OS firewalls and Panorama?

A. It will automatically optimize PAN-OS device performance without requiring any input from the administrator.
B. It will completely replace the PAN-OS web interface for all management tasks.
C. It maintains consistency and reduces the risk of human error when managing multiple PAN-OS devices.
D. It eliminates the need to understand PAN-OS configuration concepts and best practices.


問題 #3

What are two methods or tools to directly automate the deployment of VM-Series NGFWs into supported public clouds? (Choose two.)

A. panos Terraform provider
B. Deployment configuration in the public cloud Panorama plugins
C. GitHub PaloAltoNetworks Terraform SWFW modules
D. paloaltonetworks.panos Ansible collection


問題 #4

Which three tools are available to customers to facilitate the simplified and/or best-practice configuration of Palo Alto Networks Next-Generation Firewalls (NGFWs)? (Choose three.)

A. Telemetry to ensure that Palo Alto Networks has full visibility into the firewall configuration
B. Best Practice Assessment (BPA) in Strata Cloud Manager (SCM)
C. Expedition to enable the creation of custom threat signatures
D. Policy Optimizer to help identify and recommend Layer 7 policy changes
E. Day 1 Configuration through the customer support portal (CSP)


問題 #5

Which two deployment models are supported by Cloud NGFW for AWS? (Choose two.)

A. Linear
B. Distributed
C. Centralized
D. Hierarchical


解説:

問題 #1
正解: C
問題 #2
正解: C
問題 #3
正解: A、C
問題 #4
正解: B、D、E
問題 #5
正解: B、C

PSE-SWFW-Pro-24 関連試験
PSE-SoftwareFirewall - Palo Alto Networks Systems Engineer (PSE): Software Firewall Professional
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。