HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Scrum PSM-II 問題集

PSM-II

試験コード:PSM-II

試験名称:Professional Scrum Master level II (PSM II)

最近更新時間:2026-09-01

問題と解答:全260問

PSM-II 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集PSM-II 資格取得

質問 1:
At the Sprint Planning, the Development Team is not able to forecast the number of Product Backlog items it can do in the upcoming Sprint due to unclear requirements. The Product Owner, however, was able to clearly define the business objective he hopes to achieve in the Sprint.
Which of the following two actions would you support? (Choose two.)
A. They discuss in the upcoming Sprint Retrospective why this happened and what changes will make it less likely to occur again.
B. If all agree they can extend the Sprint Planning until the Development Team can forecast enough Product Backlog items before starting the implementation.
C. The Development Team forecasts the most likely Product Backlog items to meet the business objective and create a Sprint Backlog based on a likely initial design and plan. Once the time- box for the Sprint Planning meeting is over, they start implementation and continue to analyze, decompose, and create additional functionality during the Sprint.
D. Allow the Development Team members as much time as needed to review the Product Backlog items and reconvene with the Product Owner when they are confident enough to make a forecast for the Sprint.
正解:A,C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
In what two ways is velocity and technical debt related? (Choose two.)
A. As the Development Team is working on new Product Backlog items, they may unexpectedly run into technical debt that will result the team's velocity dropping.
B. Adding estimates to technical debt will allow the Development Team to maintain constant velocity therefore ensuring predictability.
C. They are not related because technical debt is non-functional and velocity is calculated based on end user functionality.
D. A Development Team can artificially increase velocity by allowing technical debt to be incurred.
正解:A,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Using Scrum ensures that all resources on a project will be utilised in the most efficient way.
A. False
B. True
正解:B

質問 4:
What action should a Scrum Master take if the Development Team has decided that Retrospectives are no longer necessary?
A. Start facilitating more productive and useful Retrospectives.
B. Comply with the team's decision.
C. Extend the Sprint time-box in order to fit the Retrospectives.
D. Suggest reducing the frequency of the Retrospectives.
正解:A

質問 5:
How much work must a Development Team do to a Product Backlog item it selects for a Sprint?
A. As much as it has informed the Product Owner will be done for every Product Backlog item it selects in conformance with the definition of "Done".
B. An equal amount of time on analysis, design, programming, testing and documentation.
C. All development work and at least some testing.
D. As much as it can fit into the Sprint. Any remaining work will be moved to a subsequent Sprint.
正解:A

質問 6:
Which role is responsible for determining when it is most appropriate to update the Sprint Backlog?
A. The Scrum Master
B. The Development Team
C. The Scrum Team
D. The Product Owner
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
At the fifth Sprint Retrospective, the Product Owner mentions that he is surprised about the amount of technical debt that has built up in the system and that the product is not able to support an adequate number of users. Peter, the Product Owner, is upset that the product will need several more Sprints to address the scalability issues in order to meet his expectations.
What factors may have led to this?
A. The Scrum Team has not used the past Sprint Retrospectives effectively to inspect and adapt.
B. The Scrum Master has not ensured that the Scrum Team is transparent.
C. The Development Team has not been paying enough attention to technical quality.
D. None of the above.
E. All of the above.
F. The Development Team and the Product Owner are not having conversations around technical debt.
正解:E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
Scrum requires a Definition of Done. Which phrases describe the purpose of the Definition of Done? (Choose the best three answers)
A. It guides the Developers when creating a forecast at the Sprint Planning.
B. It creates transparency into the state of the Increment when it is inspected at the Sprint Review.
C. It is a checklist to inspect whether the Developers have performed their tasks by the end of a Sprint.
D. It provides a template for the documentation of the product Increment.
E. It serves to track the percent completeness of a Product Backlog item during the Sprint.
F. During the Sprint it helps the Developers identify the work remaining for an Increment to be ready for release by the end of a Sprint.
正解:A,B,F
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

TopExamは君にPSM-IIの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は無料Scrum PSM-IIサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料PSM-IIサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのPSM-II問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

PSM-II試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

Scrum PSM-II 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Product Backlog Management, Stakeholders & Customers
  • Managing Products with Agility
トピック 2
  • Self-Organizing Teams, Facilitation, Leadership Styles, Coaching and Mentoring
トピック 3
  • Developing People and Teams
  • Managing Technical Risk
  • Organizational Design & Culture
トピック 4
  • Developing and Delivering Products Professionally
  • Empiricism, Scrum Values, Roles, Events, Artifacts
トピック 5
  • Evolving the Agile Organization
  • Understanding and Applying the Scrum Framework

参照:https://www.scrum.org/professional-scrum-master-ii-certification

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のScrum PSM-IIをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたScrum PSM-IIをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のScrum PSM-IIを持っていることを保証します。

弊社のScrum PSM-IIを利用すれば試験に合格できます

弊社のScrum PSM-IIは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はPSM-II問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

PSM-II無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のScrum PSM-IIを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のPSM-II問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のPSM-II問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のScrum PSM-IIを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

PSM-II 関連試験
PSM-I-Deutsch - Professional Scrum Master I (PSM-I Deutsch Version)
PSM-I - Professional Scrum Master I
PSM-III - Professional Scrum Master level III (PSM III)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。