HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

SAP P_ADMSEC_731 問題集

P_ADMSEC_731

試験コード:P_ADMSEC_731

試験名称:SAP Certified Technology Professional - System Security with SAP NetWeaver 7.31

最近更新時間:2025-10-03

問題と解答:全80問

P_ADMSEC_731 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集P_ADMSEC_731 資格取得

質問 1:
Which of the following statements regarding the authority-check are true? Note: There are 2 correct
answers to this question.
A. The authority-check as part of the ABAP source code cannot be deactivated without changing the
program.
B. The authorization object: S_TCODE is checked by the kernel and not by the function module:
authority-check.
C. If you set the profile parameter: auth/object_disabling_active to "Y" you deactivate authorization checks
globally.
D. To find out if authority-checks were deactivated, you can compare table USOBX with the
corresponding customer table.
正解:B,D

質問 2:
Which of the following statements regarding business roles and technical roles in the SAP NetWeaver
Identity Management are true?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Business roles are known in the identity store as well as in the connected backend systems.
B. Roles can be set up in hierarchies in the identity store.
C. Technical roles are known in the identity store as well as in the connected backend systems.
D. Business roles can represent the business task of an employee.
E. Business roles are system specific and will be uploaded from the backend systems.
正解:C,D

質問 3:
Which of the following is a characteristic of the Segregation of Duties (SOD) principle?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. The SOD principle is a preventive control.
B. Enforcing the SOD principle means that no single individual can carry out a critical task that could
prove to be corruptive to the company.
C. The SOD principle is a detective control.
D. Enforcing the SOD principle means that individuals are capable of performing the tasks for different
roles, rather than depending on just one individual.
正解:A,B

質問 4:
The Central User Administration (CUA) allows you to maintain some of the following centrally, for all
clients connected to the CUA. What can be maintained centrally? Note: There are 2 correct answers to
this question.
A. User logon permissions to clients
B. Lock status of users
C. Initial and changed passwords
D. Replication of authorization profiles
E. Complete definitions of "User Roles"
正解:A,B

質問 5:
Which of the following authentication mechanisms are available for SAP NetWeaver AS Java?
Note: There are 3 correct answers to this question.
A. SAP Logon Tickets for Single Sign-On
B. Web Dynpro for Single Sign-On
C. Security session IDs for Single Sign-On between applications
D. SAML Assertions for Single Sign-On
E. Kerberos Authentication for Single Sign-On
正解:A,C,D

質問 6:
Which of the following interoperability profiles addresses transport security, Simple Object Access
Protocol (SOAP) messaging security, and other security considerations?
A. Message security profile
B. Authentication security profile
C. Authorization security profile
D. Basic security profile
正解:D

質問 7:
When is it acceptable not to take action on an identified risk?
A. Never. Good security has to address and reduce all risks.
B. When political issues prevent this type of risk from being addressed.
C. When the necessary countermeasure is too complex.
D. When the cost of the countermeasure outweighs the value of the asset and the potential loss.
正解:D

質問 8:
Which of the following statements are true for user master records and authorization profiles in clients of
SAP systems? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. It is not possible to include an authorization profile into a composite role directly.
B. The name of an authorization profile can be changed using the role maintenance transaction (PFCG).
C. A user master record can be generated from the role maintenance transaction (PFCG).
D. An authorization object can be assigned to a user master record.
正解:A,B

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSAP P_ADMSEC_731をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSAP P_ADMSEC_731をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSAP P_ADMSEC_731を持っていることを保証します。

弊社のSAP P_ADMSEC_731を利用すれば試験に合格できます

弊社のSAP P_ADMSEC_731は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はP_ADMSEC_731問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

P_ADMSEC_731無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSAP P_ADMSEC_731を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は無料SAP P_ADMSEC_731サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料P_ADMSEC_731サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのP_ADMSEC_731問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

P_ADMSEC_731試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のP_ADMSEC_731問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSAP P_ADMSEC_731を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

TopExamは君にP_ADMSEC_731の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のP_ADMSEC_731問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

SAP Certified Technology Professional - System Security with SAP NetWeaver 7.31 認定 P_ADMSEC_731 試験問題:

1. Which of the following considerations are important if a customer plans to use the Internet Connection
Manager (ICM) in SAP NetWeaver AS 7.0, together with Microsoft Internet Explorer?
Note: There are 2 correct answers to this question.

A) The use of the TCP/IP ports must be agreed with the security/network department.
B) The location of the SAP NetWeaver AS 7.0 within the network topology must be agreed with the
network department.
C) The SAP Gateway Port 3300 must be taken into consideration for the ICM.


2. Which of the following statements regarding the tool "Superuser privilege management" (formerly known
as Virsa Fire Fighter) are true? Note: There are 3 correct answers to this question.

A) Fire Fighters should be prevented from logging on to SAP from the SAP Log On screen via the
implementation of a user exit.
B) Each Fire Fighter needs a password in the security table.
C) Fire Fighter owners are responsible to determine who will be assigned to a Fire Fighter Controller.
D) Multiple Fire Fighter Controllers cannot be assigned to one Fire Fighter ID.
E) Fire Fighters can only be used after a help ticket is logged.


3. Which of the following authentication mechanisms is not accepted by SAP NetWeaver Portal 7.0?

A) SNC based authentication
B) User ID / password
C) SAML Assertions
D) X.509 client certificates
E) Web Access Management (WAM) products


4. Which of the following statements regarding the SAP Security Optimization Service are true?
Note: There are 2 correct answers to this question.

A) The service can be performed at any time.
B) It is a local service offered by the SAP Solution Manager.
C) All checks are automated for the service.
D) The service focuses on internal and external system security.


5. When you use the Central User Administration (CUA), when will your changes to user data become
effective in the child systems? Please also consider the options that the Application Link Enabling
technology (ALE) offers.
Note: There are 2 correct answers to this question.

A) The changes can be replicated by selecting the button "Distribute all data" in transaction SCUA.
B) The data for CUA will be replicated to the child systems every 60 minutes if no other
setting/configuration overrides this default value.
C) Changes are replicated immediately.
D) The IDocs that transport the changes to the user master data in the child systems can be collected and
transferred at a later time, triggered by a background job.
E) The changes can be replicated by the background job "CUA_Distribute" in the central system.


質問と回答:

質問 # 1
正解: A、B
質問 # 2
正解: A、B、E
質問 # 3
正解: A
質問 # 4
正解: A、D
質問 # 5
正解: C、D

P_ADMSEC_731 関連試験
P_HCMWPM_64 - SAP Certified Application Professional - HCM Workforce Process Management with SAP ERP 6.0 EHP4
P_SECAUTH_21 - Certified Technology Professional - System Security Architect
P_FINMGT_64 - SAP Certified Application Professional - Management Accounting (CO) with SAP ERP 6.0 EHP4
P_SOA_EA_70 - SAP Certified Professional - Enterprise Architect
P_PRO_60 - SAP Certified Application Professional - Procurement with ERP 6.0
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。