livechat
期間限定特別サービス、15%割引キャンペーン実施中、02:23:55において終了。お得な割引コード:TOPJP2025
HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

SAP P_S4FIN_1909 問題集

P_S4FIN_1909

試験コード:P_S4FIN_1909

試験名称:SAP Certified Application Professional - Financials in SAP S/4HANA for SAP ERP Finance Experts (SAP S/4HANA 1909)

最近更新時間:2025-09-30

問題と解答:全165問

P_S4FIN_1909 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集P_S4FIN_1909 資格取得

質問 1:
What must always be activated after the installation of SAP S/4HANA?
A. Transfer prices
B. Credit management
C. Material ledger
D. Profit center accounting
正解:C

質問 2:
Before conversion to SAP S/4HANA, which activities must be completed in the SAP ERP system for Asset Accounting? There are 3 correct answers to this question.
A. Close all fiscal years except the current one.
B. Assign accounting principles to all depreciation areas
C. Activate enterprise extension EA-FIN
D. Define a technical clearing account for integrated acquisitions.
E. Define depreciation areas for all currency types
正解:A,C,E

質問 3:
During SAP S/4HANA conversion, why is it necessary to migrate balances for FI and CO?
A. Because the system displays an error if the sum of aggregated line items differs from the balance
B. Because a delta between all line items and the balance of every account will be updated in the universal journal
C. Because all balances from the past years are stored in the universal journal
D. Because the system posts FI/CO documents for all missing line items by comparing them to the balance of the account
正解:B

質問 4:
Your customer is implementing a new installation of SAP S/4HANA. Which of the following technical components must be installed?
A. SAP NetWeaver Application Server
B. SAP S/4HANA, embedded Business Warehouse
C. SAP Fiori for SAP S/4HANA
D. SAP Business Planning and Consolidation for SAP S/4HANA
正解:A

質問 5:
You need to create a new user-defined characteristic in account based CO-PA and must ensure that is part of the universal journal entry. Which actions do you have to perform? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Activate the CO-PA append structure in ACDOCA.
B. Create the user-defined characteristic and add it to the operating concern.
C. Maintain the proper derivation rules in transaction KEDR.
D. Generate the operating concern.
正解:B,D

質問 6:
You want to create a balance sheet and profit & loss statement on segment level. Which steps do you need to take in the system? There are 2 correct answers to this question.
A. Define a PA transfer structure
B. Set the zero-balance indicator
C. Assign a segment to all G/L accounts
D. Define a clearing account
正解:B,D

質問 7:
What function of cash management allows you to create historical versions of cash flows? Please choose the correct answer.
A. Reconcile cash flows
B. Release cash flows
C. Cash pooling
D. Snapshot
正解:D

質問 8:
Which objects do you migrate from SAP ERP to SAP S/4HANA? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Data of costing-based profitability analysis
B. House banks for new Bank Account Management.
C. Master data such as assets and profit centers.
D. Accounting documents of financial accounting and controlling
E. Balances of accounts, customers, and vendors.
正解:B,D,E

質問 9:
Which objects do you need to configure in SAP S/4HANA after a conversion from classic G/L to SAP S/4HANA? There are 2 correct answer to this question.
A. Currency type
B. Document type
C. Valuation area
D. Accounting principle
正解:C,D

P_S4FIN_1909 関連試験
P-S4FIN-2021 - Certified Application Professional - Financials in SAP S/4HANA for SAP ERP Finance Experts
P_S4FIN_2020 - SAP Certified Application Professional - Financials in SAP S/4HANA for SAP ERP Finance Experts
P_S4FIN_1909-Deutsch - SAP Certified Application Professional - Financials in SAP S/4HANA for SAP ERP Finance Experts (SAP S/4HANA 1909) (P_S4FIN_1909 Deutsch Version)
P_FINMGT_65 - SAP Certified Application Professional - Management Accounting (CO) with SAP ERP 6.0 EHP5
P_HCMTM_65 - SAP Certified Application Professional - HCM Talent Management with SAP ERP 6.0 EHP5
連絡方法  
 support@topexam.jp サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。
a