HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

CompTIA RC0-C02 問題集

RC0-C02

試験コード:RC0-C02

試験名称:CompTIA Advanced Security Practitioner (CASP) Recertification Exam for Continuing Education

最近更新時間:2026-09-01

問題と解答:全310問

RC0-C02 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集RC0-C02 資格取得

質問 1:
A security administrator wants to calculate the ROI of a security design which includes the purchase of new equipment. The equipment costs $50,000 and it will take 50 hours to install and configure the equipment. The administrator plans to hire a contractor at a rate of $100/hour to do the installation.
Given that the new design and equipment will allow the company to increase revenue and make an additional $100,000 on the first year, which of the following is the ROI expressed as a percentage for the first year?
A. -45 percent
B. 5.5 percent
C. 82 percent
D. 45 percent
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
A data processing server uses a Linux based file system to remotely mount physical disks on a shared
SAN. The server administrator reports problems related to processing of files where the file appears to be incompletely written to the disk. The network administration team has conducted a thorough review of all network infrastructure and devices and found everything running at optimal performance. Other SAN customers are unaffected. The data being processed consists of millions of small files being written to disk from a network source one file at a time. These files are then accessed by a local Java program for processing before being transferred over the network to a SELinux host for processing. Which of the following is the MOST likely cause of the processing problem?
A. The Linux file system in use cannot write files as fast as they can be read by the Java program resulting in the errors.
B. The virtual file system on the SAN is experiencing a race condition between the reads and writes of network files.
C. The administrator has a PERL script running which disrupts the NIC by restarting the CRON process every 65 seconds.
D. The Java developers accounted for network latency only for the read portion of the processing and not the write process.
正解:A

質問 3:
An extensible commercial software system was upgraded to the next minor release version to patch a security vulnerability. After the upgrade, an unauthorized intrusion into the system was detected.
The software vendor is called in to troubleshoot the issue and reports that all core components were updated properly. Which of the following has been overlooked in securing the system? (Select TWO).
A. The patch caused the system to revert to http.
B. Third-party plug-ins were not patched.
C. The software patch was not cryptographically signed.
D. The company's IDS signatures were not updated.
E. The company's custom code was not patched.
F. The wrong version of the patch was used.
正解:B,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
An administrator has enabled salting for users' passwords on a UNIX box. A penetration tester must attempt to retrieve password hashes. Which of the following files must the penetration tester use to eventually obtain passwords on the system? (Select TWO).
A. /bin/bash
B. /etc/security
C. /etc/passwd
D. /etc/password
E. /sbin/logon
F. /etc/shadow
正解:C,F
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
The technology steering committee is struggling with increased requirements stemming from an increase in telecommuting. The organization has not addressed telecommuting in the past. The implementation of a new SSL-VPN and a VOiP phone solution enables personnel to work from remote locations with corporate assets. Which of the following steps must the committee take FIRST to outline senior management's directives?
A. Develop an information classification scheme that will properly secure data on corporate systems.
B. Work with mid-level managers to identify and document the proper procedures for telecommuting.
C. Publish a policy that addresses the security requirements for working remotely with company equipment.
D. Implement database views and constrained interfaces so remote users will be unable to access PII from personal equipment.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
A security administrator was doing a packet capture and noticed a system communicating with an unauthorized address within the 2001::/32 prefix. The network administrator confirms there is no IPv6 routing into or out of the network.
Which of the following is the BEST course of action?
A. Locate and remove the unauthorized 6to4 relay from the network
B. Investigate the network traffic and block UDP port 3544 at the firewall
C. Remove the system from the network and disable IPv6 at the router
D. Disable the switch port and block the 2001::/32 traffic at the firewall
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
After the install process, a software application executed an online activation process. After a few months, the system experienced a hardware failure. A backup image of the system was restored on a newer revision of the same brand and model device. After the restore, the specialized application no longer works. Which of the following is the MOST likely cause of the problem?
A. The binary files used by the application have been modified by malware.
B. The restored image backup was encrypted with the wrong key.
C. The hash key summary of hardware and installed software no longer match.
D. The application is unable to perform remote attestation due to blocked ports.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
A security tester is testing a website and performs the following manual query:
https://www.comptia.com/cookies.jsp?products=5%20and%201=1
The following response is received in the payload:
"ORA-000001: SQL command not properly ended"
Which of the following is the response an example of?
A. Privilege escalation
B. SQL injection
C. Cross-site scripting
D. Fingerprinting
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
A security manager looked at various logs while investigating a recent security breach in the data center from an external source. Each log below was collected from various security devices compiled from a report through the company's security information and event management server.
Logs:
Log 1:
Feb S 23:55:37.743: %SEC-6-IPACCESSLOGS: list 10 denied 10.2.5.81 3 packets
Log 2:
HTTP://www.company.com/index.php?user=aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Log 3:
Security Error Alert
Event ID SO: The RDP protocol component X.224 detected an error in the protocol stream and has disconnected the client
Log 4:
Encoder oe = new OracleEncoder ();
String query= "Select user_id FROM user_data WHERE user_name = '"
+ oe.encode ( req.getParameter("userlD")) +"'and user_password = '"
+ oe.encode ( req.getParameter("pwd") ) +" '";
Vulnerabilities
Buffer overflow
SQL injection
ACL xss
Which of the following logs and vulnerabilities would MOST likely be related to the security breach?
(Select TWO).
A. Buffer overflow
B. Log 2
C. Log 4
D. Log 1
E. XSS
F. ACL
G. SQL injection
H. Log 3
正解:A,B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のCompTIA RC0-C02をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたCompTIA RC0-C02をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のCompTIA RC0-C02を持っていることを保証します。

弊社は無料CompTIA RC0-C02サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料RC0-C02サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのRC0-C02問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

RC0-C02試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

CompTIA RC0-C02 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Technical Integration of Enterprise Components
トピック 2
  • Risk Management and Incident Response
トピック 3
  • Enterprise Security

参照:https://certification.comptia.org/docs/default-source/exam-objectives/casp-rc0-c02-recertification-objectives-(2).pdf

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のRC0-C02問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のCompTIA RC0-C02を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

TopExamは君にRC0-C02の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のRC0-C02問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のCompTIA RC0-C02を利用すれば試験に合格できます

弊社のCompTIA RC0-C02は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はRC0-C02問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

RC0-C02無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のCompTIA RC0-C02を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

RC0-C02 関連試験
CAS-003J - CompTIA Advanced Security Practitioner (CASP+) Exam (CAS-003日本語版)
CAS-003 - CompTIA Advanced Security Practitioner (CASP)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。