HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

CompTIA SK0-005 問題集

SK0-005

試験コード:SK0-005

試験名称:CompTIA Server+ Certification Exam

バージョン:V12.35

最近更新時間:2021-07-25

問題と解答:全92問

SK0-005 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集SK0-005 資格取得

質問 1:
Following a recent power outage, a server in the datacenter has been constantly going offline and losing its configuration. Users have been experiencing access issues while using the application on the server. The server technician notices the data and time are incorrect when the server is online. All other servers are working. Which of the following would MOST likely cause this issue? (Choose two.)
A. The server requires OS updates
B. The time synchronization service is disabled on the servers
C. The server has a malfunctioning LED panel
D. The server has a faulty power supply
E. The server has a CMOS battery failure
F. The servers do not have NTP configured
正解:A,B

質問 2:
Which of the following is the MOST appropriate scripting language to use for a logon script for a Linux box?
A. VBS
B. Batch
C. PowerShell
D. Shell
E. Java
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Which of the following documents would be useful when trying to restore IT infrastructure operations after a non-planned interruption?
A. Business impact analysis
B. Service-level agreement
C. Disaster recovery plan
D. Business continuity plan
正解:A

質問 4:
A server technician is installing a Windows server OS on a physical server. The specifications for the installation call for a 4TB data volume. To ensure the partition is available to the OS, the technician must verify the:
A. hardware is UEFI compliant
B. volume is spanned across multiple physical disk drives
C. volume is formatted as MBR
D. volume is formatted as GPT
正解:A

質問 5:
A DHCP server is configured to issue IP addresses. Client machines have successfully obtained an IP address. However, when testing, users are unable to browse the Internet. Which of the following might be the MOST likely cause?
A. The DHCP server ran out of IP addresses.
B. The DHCP server is unable to communicate with the DNS server.
C. DNS configuration on the DHCP server is missing.
D. The client machines are not members of the domain.
正解:C

質問 6:
A server administrator is exporting Windows system files before patching and saving them to the following location:
\\server1\ITDept\
Which of the following is a storage protocol that the administrator is MOST likely using to save this data?
A. eSATA
B. CIFS
C. FCoE
D. SAS
正解:B

質問 7:
A systems administrator is performing maintenance on 12 Windows servers that are in different racks at a large datacenter. Which of the following would allow the administrator to perform maintenance on all 12 servers without having to physically be at each server? (Choose two.)
A. Remote drive access
B. IP KVM
C. A virtual administration console
D. A crash cart
E. A console connection
F. Remote desktop
正解:B,F
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
A company's IDS has identified outbound traffic from one of the web servers coming over port 389 to an outside address. This server only hosts websites. The company's SOC administrator has asked a technician to harden this server. Which of the following would be the BEST way to complete this request?
A. Move traffic from port 389 to port 443
B. Enable port 389 for web traffic
C. Disable port 389 on the server
D. Move traffic from port 389 to port 637
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
A server administrator has been creating new VMs one by one. The administrator notices the system requirements are very similar, even with different applications. Which of the following would help the administrator accomplish this task in the SHORTEST amount of time and meet the system requirements?
A. System Restore
B. Deduplication
C. Template
D. Snapshot
正解:C

TopExamは君にSK0-005の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社のCompTIA SK0-005を利用すれば試験に合格できます

弊社のCompTIA SK0-005は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はSK0-005問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

SK0-005無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のCompTIA SK0-005を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は無料CompTIA SK0-005サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料SK0-005サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのSK0-005問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

SK0-005試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のCompTIA SK0-005をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたCompTIA SK0-005をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のCompTIA SK0-005を持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のSK0-005問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のCompTIA SK0-005を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のSK0-005問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。